Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
S kateer stevilke jih pa dobivas? Nezaželjena SMS spročila - STOP Prejemate razna obvestila, reklamne propagande ali kaj podobnega preko SMS sporočil iz telefonske številke 2929 ali 6969. V primeru, da jih ne želite več prejemati lahko pošljete SMS sporočilo na eno, kot tudi drugo zgoraj omenjeno tel. št. z ključno besedo STOP. S tem ne boste več prejemali takšnih in drugačnih obvestil iz teh dveh telefonskih številk. Predvsem je to dobro uporabiti, da se rešite takšnih obvestil o katerih ne želite niti slišati, kaj šele brati.
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:06:56
|
|
|
|
lukec
|
Že mogoče, ampak to ponavadi ne deluje, ker s tem služijo mastne denarce, se ne dajo kar tako. Moja mami je izbrskala katera firma je posrednica in jim zagrozila z Zvezo potrošnikov, šele to je delovalo.
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:20:49
|
|
|
|
pravljica
|
če si to glasbo naročila pri GETTY, potem pošlji na 6400 "getty stop" in je to to
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:54:28
|
|
|
|
sttj
|
pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 22:02:39
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj meni tud na mobitelu
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 22:50:50
|
|
|
|
Claudi
|
Jst sm tud gor na Mobitel klicala, pa povedala za kaj se gre, pa so mi vse izklopl
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 11.11.2008 18:49:56
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj Samo prej si moraš neko geslo zrihtat na simobilu,da ti jih potem blokirajo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.