lev76
|
S partnerjem, s katerim ne živiva več skupaj imava otroka. Dogovorjene stike in preživnino. Stikov se drži, preživnino plačuje redno. Do pred kratkim sva imela take in drugačne težave, zdaj kake dva meseca pa so se stvari dokaj normalizirale.On se je odločil oditi, vendar je ves čas želel nazaj.S tem, da je bil v tem času ko je želela nazaj ves čas z drugo osebo v razmerju.Jaz sem to vedela in seveda nisem pristala na njegovo vrnitev. Skratka on me je ves čas klicaril, ko pa sta kam šla za vikend je poniknil.Mene je to ubijalo, ker sem točno vedela, da ni sam in želi imeti mir.Samo zakaj me potem ni takrat pri miru pustil ko je bil res sam? No v glavnem pred dvema mesecema sva se dokončno zmenila, da naj tega ne počne več.NAj me pusti pri miru,naj me ne kliče, ko to ni življenjsko nujno, da imava stike takrat ko prevzame otroka in to je to. Zdaj se tega končno po enem letu borbe drži. JAz namreč ne potrebujem njegovega javljanja in kontrole takrat ko to njemu paše.On se je odločil odit, bit z drugo in to je njegovo življenjska odločitev. No problem pa je v tem, da me zadeva kot jo bom opisala vrže iz tira.Včeraj mi je otroka pripeljal 20 minut prej domov kot je dogovorjeno.Ok, ni problema.Sem ga pa videla da je ves zrihtan in da očitno nekam gre.Nisem mogla iz svoje kože in sem mu rekla, če se mu fajn mudi.Mi je odgovoril, da njemu pa že ne.No in kot ponavadi sem ga vprašala,če drži za tisti dan ko imava dogovorjeno.Potrdil in je rekel, da če rabim kaj še dodatno naj mu sporočim.In sem se res odločila, da mu rečem,če ima lahko drug teden otroka drugače oz. več kot je dogovorjeno, ker bom jaz drug teden zaradi službenih obveznosti odstotna kar tri popoldneve.Sem mu poslala mail in dobila avtomatski odgovor, da ga ni v službi danes.Seveda si ji privoščil podaljšan vikend in seveda si ga lahko, saj ta vikend nima obveznosti kar se otroka tiče.Mene pa je vseeno sesulo . Čisto sem znervirana, sploh nisem sposobna delat,...Tišči me v grlu in čisto me je pobilo.Nočem, ga več nazaj to je dejstvo(da si ne bo kdo narobe razlagal). Ampak kako naj to preidem? Kako naj se "inštaliram", da me take zadeve ne bodo vrgle s tira?Kako naj si pomagam? Ima kdo kakšen pameten predlog, morda lastno izkušnjo? Hvala.
|