|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako preiti/zaobiti ta občutek?
18.1.2008 10:59:26   
lev76
S partnerjem, s katerim ne živiva več skupaj imava otroka. Dogovorjene stike in preživnino. Stikov se drži, preživnino plačuje redno.
Do pred kratkim sva imela take in drugačne težave, zdaj kake dva meseca pa so se stvari dokaj normalizirale.On se je odločil oditi, vendar je ves čas želel nazaj.S tem, da je bil v tem času ko je želela nazaj ves čas z drugo osebo v razmerju.Jaz sem to vedela in seveda nisem pristala na njegovo vrnitev. Skratka on me je ves čas klicaril, ko pa sta kam šla za vikend je poniknil.Mene je to ubijalo, ker sem točno vedela, da ni sam in želi imeti mir.Samo zakaj me potem ni takrat pri miru pustil ko je bil res sam?
No v glavnem pred dvema mesecema sva se dokončno zmenila, da naj tega ne počne več.NAj me pusti pri miru,naj me ne kliče, ko to ni življenjsko nujno, da imava stike takrat ko prevzame otroka in to je to. Zdaj se tega končno po enem letu borbe drži. JAz namreč ne potrebujem njegovega javljanja in kontrole takrat ko to njemu paše.On se je odločil odit, bit z drugo in to je njegovo življenjska odločitev.

No problem pa je v tem, da me zadeva kot jo bom opisala vrže iz tira.Včeraj mi je otroka pripeljal 20 minut prej domov kot je dogovorjeno.Ok, ni problema.Sem ga pa videla da je ves zrihtan in da očitno nekam gre.Nisem mogla iz svoje kože in sem mu rekla, če se mu fajn mudi.Mi je odgovoril, da njemu pa že ne.No in kot ponavadi sem ga vprašala,če drži za tisti dan ko imava dogovorjeno.Potrdil in je rekel, da če rabim kaj še dodatno naj mu sporočim.In sem se res odločila, da mu rečem,če ima lahko drug teden otroka drugače oz. več kot je dogovorjeno, ker bom jaz drug teden zaradi službenih obveznosti odstotna kar tri popoldneve.Sem mu poslala mail in dobila avtomatski odgovor, da ga ni v službi danes.Seveda si ji privoščil podaljšan vikend in seveda si ga lahko, saj ta vikend nima obveznosti kar se otroka tiče.Mene pa je vseeno sesulouser posted image . Čisto sem znervirana, sploh nisem sposobna delat,...Tišči me v grlu in čisto me je pobilo.Nočem, ga več nazaj to je dejstvo(da si ne bo kdo narobe razlagal). Ampak kako naj to preidem? Kako naj se "inštaliram", da me take zadeve ne bodo vrgle s tira?Kako naj si pomagam? Ima kdo kakšen pameten predlog, morda lastno izkušnjo?user posted image user posted image user posted image

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako preiti/zaobiti ta občutek?
18.1.2008 11:02:21   
Lepotica
Zakaj se je hotel vrniti, če je imel drugo partnerico?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 11:06:12   
caillou
Ko ga boš dokončno prebolela in šla popolnoma svojo pot, se boš lahko na novo inštalirala. Prej ne, žal.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 11:10:24   
lev76
To je tudi mene ves čas zanimalo. Govoril je da zato, ker to ni to.Ker on ljubi mene.In naju z otrokom pogreša.Ker je njemu najbolj na svetu hudo,ker je to storil (a ga je naslednji dan ko je meni to govoril prijateljica videla z njo v trgovini). Ker ne ve kako naprej.Ker bo umrl brez mene, ko sem tolk oh in sploh fajn in brez otroka,ki bi zanj naredil vse,...A ko je prišel trenutek ko je on šel z njo na lepše je poniknil.Poleti na morje,...Enkrat smo se celo srečali na poti določen kraj, jaz z otrokom na poti tja na krajše počitnice, on na poti domov iz tega kraja.Seveda je vse zanikal in mi lagal v obraz, da je bil na morju takrat s prijateljem.Sem rekla potem pa tvoj klon vozi tvoj avto.Na koncu je seveda priznal. In tako nekako v tem stilu laganja je šlo dolgo časa.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 11:12:15   
tina a
Žal se strinjam s Caillou .... user posted image user posted image user posted image

Lev76 ... treba bo svojo pot naprej ... Pa ne zameri. user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 11:15:50   
lev76
Saj grem svojo pot naprej-da ne bo pomote. Hodim v službo, skrbim za otroka, ki je zelo veliko bolan, imam še 3 izpite do konca na podiplomskem študiju, redno se rekreiram,opravljam gospodinjska dela, imam prijateljice,takrat ko ne študiram veliko berem,... Časa mi kronično primankuje in včasih lovim sama sebe.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 11:19:20   
Lepotica
To, da si tako zelo zaposlena, je samo dobro zate.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 11:19:31   
tinatona
Sej bo enkrat bolje!!!!

LP

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2008 11:21:05   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: lev76

Saj grem svojo pot naprej-da ne bo pomote. Hodim v službo, skrbim za otroka, ki je zelo veliko bolan, imam še 3 izpite do konca na podiplomskem študiju, redno se rekreiram,opravljam gospodinjska dela, imam prijateljice,takrat ko ne študiram veliko berem,... Časa mi kronično primankuje in včasih lovim sama sebe.

V tem ni dvoma. Kaj pa čustveno????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2008 11:21:37   
Anonimen
Ja, ampak nisi ga še prebolela.. In zato te to vrže s tira.. Očitno si tega ne priznaš, a človeka kar tako pozabiti res ne moreš..

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 11:22:01   
Anonimen
Ma, saj to je čisto normalno kaj čutiš, nič tragičnega, glede na to, kako ti je zbujal upe. Glavo gor punca, zahvali se bogu na slobodi in otrokecu, uživaj življenje. Ti že veš zakaj nisi več z njim in vedi da volk dlako menja..ono drugo pa nikoli.

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 11:24:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

V tem ni dvoma. Kaj pa čustveno????? user posted image user posted image user posted image

Morda pa je samo pač osamljena in seveda se nima na nikogar opirat, pa se pač na njega in na spomine. Nič hudega, to je čisto normalno. Vsaka ženska potrebuje nežnost, toplino, neko zavetišče..

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2008 11:27:09   
piščanc
jah nekaj časa te je še lovil in tebi je to ugajalo, vsaj za samozavest. sedaj pa je končno upošteval tvoj nasvet, ti pa spet ni OK. ne delaj mu tega, kar je on počel tebi.

kako preiti, ne vem...najbrž s časom. ko bosta realno pogledala sebi v oči in resno podrla mostove.

pa veliko sreče

iz malega zraste veliko

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2008 11:27:32   
lelaval

V tem ni dvoma. Kaj pa čustveno?????

To je dobro, da si skozi zaposlena, ampak v sebi ga pa še nisi prebolela, čeprav si spoznala, kak je. Mogoče bi bilo fino, če bi še ti koga spoznala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2008 11:32:43   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Morda pa je samo pač osamljena in seveda se nima na nikogar opirat, pa se pač na njega in na spomine. Nič hudega, to je čisto normalno. Vsaka ženska potrebuje nežnost, toplino, neko zavetišče..

Ima, ima ... Ni osamljena ... Vrjemi mi ... Dejstvo pa je ...da rabi toplino in nežnost. Ampak dokler bo na njemu visela (sori izrazu Lev76) ... ne bo nihče blizu prišel, da bi ji to nudil. Pa mislim, da so že probal. Kajne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2008 11:33:45   
Anonimen
Ne vem, ampak jaz mislim, da pridejo občasno takšna stanja. Najbrž ti je bilo na začetku zelo hudo in si se večino časa tako počutila, kot se sedaj še kdaj pa kdaj. Potem je bilo počasi skozi več trenutkov, ko je nekako bilo bolje, dokler nazadnje ni bilo tako, da je večino časa bilo kar v redu, ampak občasno pa pridejo taki trenutki, ko te vsaka taka stvar, kot je tale, ko ne veš točno kje je, ko si ga predstavljaš, kako se ima nekje najbrž fino, brez tebe, sesuje.
Po moje bo teh trenutkov skozi manj.
Pomagaš si lahko sama toliko, da se čimbolj zamotiš v takih obdobjih. Poskušaj misli preusmeriti na kaj drugega.
Sicer pa pravijo, da človek rabi 2 leti, da prebili ločitev partnerja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.1.2008 11:34:18   
mateyka
jaz mislim, da model hoče na dveh stolih hkrati sedet, po domače povedan. sej, zakaj pa ne, sej mu je/bi blo prav fino. vsaki pa reče kar bi una rada slišala - simpl.

samo mislim, da si zalužiš veliiiko več, lev76 - samo moraš to čutit v sebi; da si zaslužiš kej drugega in boljšega. dokler temu ne bo tako, bo tako koj je sedaj.
želim ti, da bi čimprej spoznala svojo vrednost in našla enga fajn tipa, ki bo videl v tebi kar v resnici si in kaj potrebuješ in ti to tudi dal. do takrat pa  en user posted image od mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.1.2008 11:35:16   
Anonimen

Ima, ima ... Ni osamljena ... Vrjemi mi ... Dejstvo pa je ...da rabi toplino in nežnost. Ampak dokler bo na njemu visela (sori izrazu Lev76) ... ne bo nihče blizu prišel, da bi ji to nudil. Pa mislim, da so že probal. Kajne??

Aja, a ti jo boljše poznaš? Ja, pol pa bi lev76 res lahko situacijo bolj realno povedala.

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.1.2008 11:42:32   
tina a

Aja, a ti jo boljše poznaš? Ja, pol pa bi lev76 res lahko situacijo bolj realno povedala.

Saj jo je. To da jo jaz malo bolje poznam, še ne pomeni da ni situacije realno povedala. Ker jo je. Moje mišljenje je (kar ona tudi pozna) da ga še ni dala iz sistema. In ima občasno takšne. Drugače pa ji gre res dobro. Je pridna in res lovi samo sebe ... Ker ji kronično primanjkuje časa. Iz tira jo pa mečejo takšne in drugačne "glupe in neumne" izjave njenega bivšega. Potem pa naredi en korakec nazaj.

V celoti pa je Levinja ... čist realno povedala. Res!

Lev76 ... postani Levinja ... Zgleduj se malo po Saški ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.1.2008 11:49:17   
lev76
Da bi koga spoznala bi bilo fajn.Se strinjam na trenutke. Ampak kako? Kje?Kdaj?
V službi se ne bom zapletala (pa itak nič pametnega niuser posted image ), v okolici doma vse poženjeno, na faksu vsi hitimo ko nori, noben nobenga ne pogleda, razen ko staknemo glave okoli izpitov in zapiskov, drugače nič,...
Zvečer ven? Ne morem, ker nimam varstva za otroka. Popoldan ko je otrok pri očetu? Sem ponavadi dlje v službi, skočim potem v trgovino in domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.1.2008 11:51:08   
Anonimen

V službi se ne bom zapletala (pa itak nič pametnega niuser posted image ), v okolici doma vse poženjeno, na faksu vsi hitimo ko nori, noben nobenga ne pogleda, razen ko staknemo glave okoli izpitov in zapiskov, drugače nič,...
Zvečer ven? Ne morem, ker nimam varstva za otroka. Popoldan ko je otrok pri očetu? Sem ponavadi dlje v službi, skočim potem v trgovino in domov.

Čisto nikoli? Čisto, čisto, čisto nikoli? Da bi najela varuško za kakšno noč na mesec ko otrok zaspi? Sicer pa ko človek najmanj prilakuje in tam kjer najmanj pričakuje..bla bla bla..

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.1.2008 11:52:27   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne vem, ampak jaz mislim, da pridejo občasno takšna stanja. Najbrž ti je bilo na začetku zelo hudo in si se večino časa tako počutila, kot se sedaj še kdaj pa kdaj. Potem je bilo počasi skozi več trenutkov, ko je nekako bilo bolje, dokler nazadnje ni bilo tako, da je večino časa bilo kar v redu, ampak občasno pa pridejo taki trenutki, ko te vsaka taka stvar, kot je tale, ko ne veš točno kje je, ko si ga predstavljaš, kako se ima nekje najbrž fino, brez tebe, sesuje.
Po moje bo teh trenutkov skozi manj.
Pomagaš si lahko sama toliko, da se čimbolj zamotiš v takih obdobjih. Poskušaj misli preusmeriti na kaj drugega.
Sicer pa pravijo, da človek rabi 2 leti, da prebili ločitev partnerja.

Točno tako so potekali občutki kot si navedla. Ok, če traja 2 leti potem imam očitno še nakaj časa pred sabo.user posted image

Tina a, je pa ko je rekla, da se imam na koga oprt mislila,na prijeteljice, ki mi resnično stojijo že ves čas te kalvarije ob strani in me držijo gor.Brez njih bi sama že večkrat potonila, zašla v slepo ulico, jokala v temnem kotu in se smilila sama sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.1.2008 11:53:21   
tina a

Eto jaz se prostovoljno javim, da jo čuvam eno noč na mesec!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.1.2008 11:54:29   
lev76

Čisto nikoli? Čisto, čisto, čisto nikoli? Da bi najela varuško za kakšno noč na mesec ko otrok zaspi? Sicer pa ko človek najmanj prilakuje in tam kjer najmanj pričakuje..bla bla bla..

Do zdaj se je še vedno tako izkazalo, da če je že kakšna prijateljica praznovala RD ali smo se pa zm,enila kar tako, jaz nisem mogla. Če ni zbolel otrok, pa varstva nisem imela.Murphy pač!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.1.2008 12:16:41   
pety78
Če imaš net, pa probaj preko klepetalnic. Saj ne, da si nekoga iščeš, ampak tako malo, za druženje. Nikoli ne veš, mogoče pa res najdeš pravega. Ne ga pa načrtno iskati. 

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?