|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako preboleti prevare in laži?
11.4.2007 18:38:10   
Anonimen
Obupana sem. Minilo je že nekaj mesecev odkar sem bivšega dobila na prevari in lažeh. In sem ga nagnala iz mojega stanovanja. In je šel brez besed. Kmalu se je vselil k svoji novi v njeno stanovanje in jo začel razvajati na vse možne načine. Plačevanju preživnine pa se seveda izogiba. In mi še vedno laže na vse možne načine....prišlo je celo tako daleč, da ga tako zelo sovražim, da z njim ne morem spregovoriti niti ene normalne besede več. In obratno. Glede čustev do njega mi je popolnoma jasno, da do njega ne čutim nič romantičnega, gojim pa do njega zelo negativna čustva, ki me vsak dan razžirajo. Umiram na obroke, ker ne morem razumeti, kako me je lahko zapustil na takšen način...brez pojasnil, pogovora...in da se je s tem tudi odrekel na nek način svojemu prvemu otroku...ja, ustrašil se je odgovornosti in ne vem česa še...kako naj prebolim vse te njegove prevare, laži? Kako naj se rešim vseh negativnih čustev? Ker to nisem več jaz...kako bi se ve/vi spopadle z goro negativnih čustev do svojega bivšega, ki je hkrati tudi oče vašega otroka? Oz. kako ste se? Hvaležna vam bom!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako preboleti prevare in laži?
11.4.2007 19:09:16   
Anonimen
Jas sem šla s svojim prvim narazen tega je že 15 let.
Tudi se je preselil k svoji novi. Od začetka mi je bilo zelo težko, ni mi bilo vseeno, po drugi strani sem ga pa ful zasovražila.
Nekaj časa je trajalo, da sem si uredila življenje svoje in za svojega sina. Odločila sem se, da ga čim manj vidim in tudi sin ni hodil k njemu (to je bila njegova želja). Uredila sem si preživnino in živela naprej svoje življenje. Sedaj je sin polnoleten in z očetom se vidita. Že nevem koliko let ga nisem videla in bolje, da ne, ker še sedaj ne morem pozabiti in bi mu sigurno povedala kar mu gre. Tko, da se mi zdi, da je najbolje imeti čim manj stikov in se nekako lažje preboli. Nevem kako bi prebolela, če bi vsak teden hodil po otroka in kako bi se kaj gledala, tkole se mi zdi bolje in lažje preboleti.
Uredila sem si življenje in sedaj imam tri otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 19:51:55   
Anonimen
Res je da ga boš lažje prebolela, če ga ne boš videvala.Ampak jaz menim, da je za otroka povsem nepošteno, da zaradi tvoje nesposobnosti sprejemanja bivšega partnerja, otrok bil brez očeta.
Ravno zaradi takih mam, ki so napak ravnale, so otroci čisto zbegani in razdvojeni. Moraš se zavedati, da bo otrok vsekakor imel rad oba starša.In sedaj tebe bo imel definitivno pikico bolj, saj bo ves preostali čas s tabo.In posledično ima otrok slabo vest, da ima rad osebo, ki jo ti sovražiš. In to otroci še ne morejo kar mimogrede razumeti, da je to mogoče.Za njih ostaja oče še vedno ljubljena oseba, ampak ti jo sovražiš.In otroci se znajdejo pred vprašanjem kako naj ustrežejo obema???
Seveda je to utopija.Nikomur ne morejo in to jih posledično vodi v nezadovoljstvo.Ker otroci ne vedo kaj je to nezadovoljstvo lahko na razne druge načine prikažejo to svojo nemoč ustreči obema.(močenje postelje, agresivnost, pasivnost, prepirljivost, neubogljivost, zapiranje vase,...)
Lahko se začenjo obračati proč od enega od staršev, ker menijo, da bodo tako ustregli ali pa ker obupujejo.Včasih tudi mame nezavedno postavijo otroka pred zid, ko grdo govorijo o očetu.
vsekakor je na  najslabšem položaju otrok.Zato zavoljo otrok, ne govori grdo o očetu otrok, pusti mu, naj obiskuje očeta. Če očeta ne maraš videti, še vedno lahko otroka prevzame pri tvojih starših ipd.Nikar pa mu ne odreci očeta. Oče lahko mirno živi naprej. Lahko se čez čas znova poroči, dobi otroke in ob obilici dela bo njegova bolečina manjša, kot otrokova, ki bo celo mladost in otroštvo preživel v vprašanjih o svojem očetu.Otroci imajo namreč veliko pogovora o družini, in oče je pač velik del družine, sploh če so fantki.In tvoj otrok bo prikrajšan za vse te pogovore, pa še spraševal se bo, kaj bi lahko naredil on sam, da bi bil več z očetom, kaj bi lahko naredil, da bi bila mama in oče skupaj, kaj bi bilo drugače, če bi bili družina, kakšen je oče, mu je kaj podoben, ipd...
Polagam ti na srce...ne boš oškodovala očeta, prizadet bo le otrok.
Odločitev pa je tvoja, posledice pa bo nosil otrok.Zato se odloči ZANj-za otroka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 20:28:15   
Anonimen
Teta Pehta, hvala. Vse to vem. In se trudim po svojih najboljših močeh. Otrok je sedaj star nekaj mesecev in mislim, da mojega sovraštva v celoti še ne razume. Čuti, da sem žalostna. Vsak dan molim, da me bo sovraštvo minilo, ko bo otrok začel v celoti dojemati, kaj se je zgodilo, ko je prišel na svet. Otrok je na prvem mestu, ampak važna sem tudi jaz. In zato sprašujem, kako se rešiti tega sovraštva...
In stike imata. Kakšne, pa je že drugo vprašanje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 20:42:49   
Anonimen
Otrok je na prvem mestu, ampak važna sem tudi jaz.

Ja tu je sedaj dilema že pri tebi.Pa si veliko bolj razumska(vsaj upamuser posted image )kot otrok.Sedaj pa si predstavljaj otroka.Kako je šele njemu!!!

Poglej, razmišljaj v tej smeri, mogoče ti bo lažje; šla sta narazen.Ali ni to bolje, kot živeti v lažeh, prepiru, bognedaj tudi pretepu, nerazumevanju????
šla sta narazen.S tem sta si dala možnost, da bosta tako TI kot on našla partnerja za celo življenje s katerim se bosta ujemala????
šla sta narazen.A ni lepo, da se oče še zanima za otroka?Kaj če se ne bi?Kaj če bi otrok spraševal po očetu, oče pa ga ne bi želel videti???

Veliko modorsti pri odločanju ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 20:58:05   
Anonimen
Teta Pehta...očitno imaš takšne izkušnje...vendar še vedno nisi razumela mojega vprašanja...KAKO NAJ PREBOLIM PREVARE IN LAŽI????Očetu ne preprečujem stikov in mu jih tudi ne bom!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 21:10:02   
MALINČICA
Potreben je samo čas, čas, čas. In ta čas bo zacelil vse rane, verjemi!
Sem sigurna, da boš našla sorodno dušo in takrat ti bo čisto vseeno kaj ti je naredil, ker bodo čustva do njega splahnela, ne boš ga sovražila, ne boš ga ljubila- vseeno ti bo zanj!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2007 21:14:42   
triša
Prebolela boš, boš vidla. Še vse so, pa tudi boš. Čas celi rane, kot pravijo.
Verjetno te razganja od besa, togote, nemoči.... Ampak vse to mine. Na koncu ne boš čutla več nič in se bodo stvari normalizirale. Zato ne razmišljaj tolko o njem ampak uživaj v življenju in s svojim otrokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2007 23:06:00   
Anonimen
Obupana sem. Minilo je že nekaj mesecev odkar sem bivšega dobila na prevari in lažeh. In sem ga nagnala iz mojega stanovanja. In je šel brez besed. Kmalu se je vselil k svoji novi v njeno stanovanje in jo začel razvajati na vse možne načine. Plačevanju preživnine pa se seveda izogiba. In mi še vedno laže na vse možne načine....prišlo je celo tako daleč, da ga tako zelo sovražim, da z njim ne morem spregovoriti niti ene normalne besede več. In obratno. Glede čustev do njega mi je popolnoma jasno, da do njega ne čutim nič romantičnega, gojim pa do njega zelo negativna čustva, ki me vsak dan razžirajo. Umiram na obroke, ker ne morem razumeti, kako me je lahko zapustil na takšen način...brez pojasnil, pogovora...in da se je s tem tudi odrekel na nek način svojemu prvemu otroku...ja, ustrašil se je odgovornosti in ne vem česa še...kako naj prebolim vse te njegove prevare, laži? Kako naj se rešim vseh negativnih čustev? Ker to nisem več jaz...kako bi se ve/vi spopadle z goro negativnih čustev do svojega bivšega, ki je hkrati tudi oče vašega otroka? Oz. kako ste se? Hvaležna vam bom!

Oprosti, sam tej zgodbi ne morem kaj veliko verjet, če prvo napišeš, da si ga vrgla iz stanovanja in da je odšel brez besed.
Potem pa napišeš, da te je zapustil.user posted image

A si mu dala še eno priložnost za en samcat pogovor? A si pri tem pomislila na vajine otroke? Kaj je tukaj res in kaj ne, pa veš ti sama. Nekoga nagnat na tak način je normalno, da oddide brez besed. sam ne tukaj zdej jokat, kako te je zapustil, pa kako je nesramen  zaradi otrok, ki jih je pustil na cedilu.

Za moje pojme si ta družinski problem začela reševat na napačen način. Prav očitno nisi razčistila kdo je kaj naredil prav in kaj narobe.
Pa brez zamere!

P.S. : upam, da vsaj otroci niso bili priča teh prizorov, ko je njihov oči moral odditi iz skupnega domeka, ko ga je mamica tako nagnala. Pa verjetno ni šlo brez martretiranja in hude krvi. Bi se zlagala, če bi to napisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2007 6:52:05   
srki
Kot so ti že ostale povedale: Čas. Usmeri negativno energijo kam drugam, ne premišljuj non-stop o njem, pojdi v naravo, uživaj s svojim otrokom, prijatelji, starši, sestro, bratom. Delaj karkoli, da ne boš mislila na njega.

Upam, da otrok ne bo prikrajšan za očeta, grdo od njega, če se tej odgovornosti izogiba. Ali pa se poskušajta pogovorit na miren način, že zavoljo otroka. Poskušaj sovraštvo usmerit v pravi, normalnen pogovor.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2007 9:07:54   
Anonimen
Draga Nati, nisem prosila, da mojo zgodbo razumeš, niti da mi daješ nasvete glede otroka. Otrok je zelo majhen in ni bil priča mojim in njegovim izpadom. Otrok ni prikrajšan za očeta in ne bo, če bo oče z njim želel imeti stike. Nisem te niti prosila, da razrešuješ moje življenje z njim. Dala sem mu veliko priložnosti, da mi razjasni zakaj je toliko časa lagal, dala sem mu tudi priložnost, da zaživimo kot družina. Nikoli si ni vzel časa, da bi mi razložil in da bi se normalno pogovorila. Kot dva odrasla človeka, ki imata skupnega otroka. In draga moja Nati vsako sekundo razmišljam o tem, kaj je najboljše za najinega otroka. Oče je sigurno človek, ki mora imeti zelo pomembno vlogo v otrokovem življenju. Žal mi je, da si napačno razumela moj post...in nikakor nisem prosila, da me obsojaš ti, ne katera koli druga...prosila sem za nasvete, kako preboleti to obdobje v mojem življenju! Upam, da sedaj malo več razumeš.

In hvala vsem ostalim, ki ste razumele moj post in ste mi dale nekaj nasvetov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2007 9:11:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Očitno ti ni prav napisano. Sej je vseeno, karkoli tuki folk piše, se boš odločila po svoje.
Oprosti, če sem te prizadela, vendar mi je to tako zmedeno napisano. Seveda je pa lepo, če ima otrok očeta in mater, se pravi oba skupaj! In bodi vsaj ti pametna, pa naredi prvi korak. Če ne drugega, boš vsaj vedela na čem si ti in vajin otrok. Poskusiti ni greh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2007 10:15:13   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: nati

A si mu dala še eno priložnost za en samcat pogovor? A si pri tem pomislila na vajine otroke? Kaj je tukaj res in kaj ne, pa veš ti sama. Nekoga nagnat na tak način je normalno, da oddide brez besed. sam ne tukaj zdej jokat, kako te je zapustil, pa kako je nesramen  zaradi otrok, ki jih je pustil na cedilu.

Njena dolžnost ni, da daja takemu človeku še eno priložnost, ker je ni vreden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2007 12:28:45   
Ketica
Draga moja... naj te potolaži to, da sem sama na istem...trenutno sem sama že en mesec s svojo 11.tednov staro punčko....začelo pa se je vse po mojem porodu....oz. se je dogajalo že v zadnjem mesecu moje nosečnosti, pa vendar zaradi svoje nove vloge nisem opazila....tako sem zadevi prišla do dna pred mesecem dni...ter ga postavila na cesto...brez ugovorov, prošenj, razlage...je odšel, ne da bi se saj malček potrudil razumeti mojo bolečino, ki jo je zadal v času, ko sem najbolj potrebovala njegovo ljubezen in podporo....Sovražim ga! Enostavno ne prenesem misli, da je srečen...ker si sreče enostavno ne zasluži...vem, da sem sebična, pa mi je prav malo mar za to...in upam, da bo še dobil svojo lekcijo, ter se tolažim s tem....da se mu enkrat vse vrne...

Težko je. Ni enostavno ostati sam s tako majhnim otročkom poleg tega pa biti še ranjen in prizadet, presrašen in osamljen....pa vendar naj te žene to naprej kot izziv...zmogla boš sama...in si dokazala...kako sposobna si....ter slej ko prej boš spoznala nekoga, ki bo ljubil to kar si...in spoštoval vse kar si dosegla...

Za moje pojme je bistvo da se pobereš...sestavi se...in najdi v tem sranju nekaj dobrega, kar te bo gnalo naprej...ne daj mu vedeti, da si sesuta in zgubljena brez njega....ne pusti mu tega užitka! Zmogla boš in to bo še en dosežek več v tvojem življenju!

Pa še pripomba na Natin post:
Halo!?! Dej prosim, poskušaj bit saj mal realna in človeška....pišeš, kot da je sama kriva, da je bil njen tip šibek in se ni znal upreti oz. pretehtati kaj v življenju je pomembnejše: družina ali ljubica? Bojim se, da nisi ena tistih, ki rade skočijo med rjuhe z tistim kar ni njeno...na koncu pa še obsojajo prevarane....dej no, probi se mal zamislt, da ne boš nekoč sama v taki situaciji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2007 13:36:00   
bambi
Draga Anonimna, sama sem doživela veliko slabega v življenju, veliko padcev, a za vse je veljal, ko danes gledam nazaj, samo en recept in to je ČAS!! Samo čas bo zaselil rane in ti povrnil voljo za naprej, veš pa, da nisi sama, imaš svojega otroka, ki naj ti bo v tolažbo, čeprav vem, da je včasih zelo hudo, ko si sam z otrokom, vem, da boš zmogla. Ljudje zmoremo in prenesemo več, kot mislimo. Čez leto dni se boš vsemu temu smejala in mogoče boš imela že novo ljubezen, ki te bo znal ceniti in spoštovati. Za svojim bivšim pa ne objokuj veliko, ker človek, ki brez besed odide iz stanovanja in se nato preseli k drugi, tega ni vreden. Če bi jaz imela otroka in ne glede na situacijo, me moj ne bi mogel spraviti brez otroka iz stanovanja niti z bagerjem...... On pa je kljub vsemu odšel. Potem veš, da je slabič in ti v življenju ne bi veliko stal ob strani. Ne poznam v celoti tvoje zgodbe, zato mu mogoče delam krivico, ampak če se ne trudi niti za svojega otroka, potem je res bolje, da ga ni. Otrok je še majhen in če mu boš dala dovolj ljubezni, bo srečen, kljub temu da bo odraščal brez očeta. Veš v življenju se stvari zelo hitro obrnejo in tudi tvoj bivši se bo še kdaj vrnil s potuhnjeno glavo, ko bo polizal svoj med...... Tvoja naloga sedaj je, da se zbereš, zavoljo otroka, druži se s prijateljicami, veliko mamic je samih in preko raznih forumov se lahko spoznaš z njimi, spoznaš usode drugih ljudi, predvsem pa si vzemi čas, ki je najboljše, a žal dolgotrajno zdravilo za tvoje srce.

Pa vsak dan se zahvali bogu, da imaš lepega in zdravega otroka, ker vsem ta sreča ni dana.....

Želim ti veliko sreče

LP Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Ketica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.4.2007 13:36:20   
Anonimen
Ketica hvala!!!!Tako močno mi zveniš...saj vem, da bom zmogla sama, ker enostavno bom morala...bom pa poskušala potegniti iz te situacije nekaj dobrega. Bom čez par let tukaj napisala, kaj sem se naučila iz svoje izkušnje...in res so najini občutki zelo podobni...kakšen dan se mi zdi, da se mi bo zmešalo...pa še v relativno majhnem kraju živim in izvem (četudi me ne zanima in ne sprašujem) vse o njemu...
Ah, sej bo...en dan je malo hujše, potem zelo hudo, potem pa je spet boljše...in tako naprek dokler ne bo zelo dobro...

Ketica, mislim na vaju in ti želim, da boš kmalu prebrodila to obdobje!!!user posted image

(odgovor članu Ketica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.4.2007 13:40:30   
plenicka
Čas je edini, ki bo rešil trenutno bolečino...

< Sporočilo je popravil plenicka -- 12.4.2007 13:41:03 >

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.4.2007 13:45:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambi

Pa vsak dan se zahvali bogu, da imaš lepega in zdravega otroka, ker vsem ta sreča ni dana.....

Želim ti veliko sreče

LP Bambi

Res imam lepega (za vsako mamico je njen otrok najlepši) in zdravega otroka in vsak dan se zahvalim, da je tako. Vem, da je še veliko hujših zadev na tem svetu, ampak bolečino, ki je tvoja je najtežje preboleti...

In Bambi, tudi tebi želim veliko sreče! Hvala! 

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.4.2007 16:55:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  žal sem že na realnih tleh. Pa verjetno malo bolj kot ti. In ne misli, da je to najhujša stvar v življenju, ki se ti je zgodila. Ne želi si takih zadev, katere sem jaz prestajala zadnje 2 leti. Samo to ti lahko rečem. In če nisi zadovoljna z odgovorom, pač nisi. Kaj naj ti? Najdem nafto?
In ja, pišeš zmedeno, ker enkrat si ga sama vrgla stran, potem pa pišeš, da je sam odšel stran. Si mu dala možnost zagovora? Nisi, zato zdaj ne jokaj , poberi se na realna tla TI, ne da tukaj gor na RR čakaš in čakaš odgovore, ki bodo pašali tvoji pameti. Konec in pika!

In ja, tiste, ki me poznajo, vedo, da ne varam in ne skačem med rjuhami k drugim. V življenju je še drugega kaj bolj trpečega kot partnerstvo. Ko boš v boju za lastno življenje, boš spoznala, da je treba cenit svoje telo in življenje, potem pa lahko rešuješ take in ovake probleme.
Pa me spluvajte!

< Sporočilo je popravil nati -- 12.4.2007 16:57:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.4.2007 18:50:55   
Ketica
Ja, močna...kaj pa naj drugega...moram biti močna za voljo moje male, kot moraš biti močna tudi ti...

Je pa res da se moje razpoloženje spremija iz ure v uro...in kot tebi se tudi meni kdaj zazdi, da sem na robu živčnega zloma, a še dobro, da imam tega cukrčka, ki me potegne iz teh blodenj in mi daje upanje za bolši jutri....

In ta čas ja...ta mi gre presneto na živce...ko tako hitro beži, pa vendar se zdi da se v takih trenutkih ustavi...pa vendar Nama bo uspelo ;) da dava času čas...

...tut jest mislim na vaju...in upam, da vajin "očka" kmalu spozna bedo svoje odločitve....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.4.2007 19:03:29   
Anonimen
Veš kaj Nati sedaj si pa postala že resnično nesramna! Kot ti ne poznaš moje celotne zgodbe tudi jaz tvojega življenja ne (in ga tudi nočem, da si bova na jasnem, ne glede na to, kaj si preživela in kaj še boš) in zato ne moreš dajati takšnih pripomb. Jaz sem prekleto na realnih tleh! 
Ne vem v čem je tvoj problem ampak očitno si zelo nezadovoljna z nečim - z mojim zmedenim načinom pisanja, npr. zato te prosim, da niti ne odgovarjaš na tole, ker najmanj kar ta trenutek potrebujem je nesramnost. Jo dobim precej vsak dan od bivšega. Pa bom preživela, navkljub tvojemu mnenju. Pa še kaj hujšega sem in še kaj hujšega me verjetno čaka. Očitno ne razumeš mojega jezika, zato ti še enkrat povem, da sem samo vprašala za nasvete KAKO PREBOLETI LAŽI IN PREVARE?
Pa srečno v življenju Nati, iz srca ti želim...

(odgovor članu Ketica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.4.2007 19:06:05   
Ketica
Draga Nati....vsekakor ima vsak svoje težave...in vsakemu se v takih trenutkih njegove zdijo največje....in zato ne podcenjujem nikogršnjih težav, pa naj se zdijo še tako majhne...mislim pa, da si človek v obupu neglede na velikost problema, zasluži malo vspodbude...

ljudje smo različni...nekateri se nikoli ne sprijaznijo s takimi dejstvi kot je prevara (sploh pa v takem obdobju) in tako v primeru, da se trudijo ostati skupaj -  življenje otroku samo še bolj zagrenijo...poleg tega pa je težko prositi nekoga naj vendarle ostane zavoljo otroka, ko veš da je sam na kocko postavil svojo družino! Pa moramo v takem primeru človeka res obsojati oz. mu očitati ker ni poskušal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.4.2007 19:10:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  kot da me kaj gane, ko me tako osirate.

Napisala sem svoje mnenje in nekdo z njim ni zadovolen. Pejt reševat probleme tja kjer resnično so, ne jih iskat tukaj. user posted image

(odgovor članu Ketica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2007 19:11:32   
Anonimen
Priložnost zamujena ne vrne se nobena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
12.4.2007 19:28:52   
Ketica
Res je...in upam, da bo kmal pršel do tega - tako moj - kot od anonimne bivši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?