|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako preživljate dopust?
20.5.2011 9:07:15   
uškinamama
Ah ta ljubi sonček user posted image

Ste med dopustom aktivne , športate? Ali si ogledujete znamenitosti / muzeje/ cerkve...? Ležite in hvatate braun boju? user posted image

Se na dopustu še bolj povežete ali počnete tisto (individualno ) kar med letom ne morete?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako preživljate dopust?
20.5.2011 9:13:05   
Anonimen
Smisel živlejnja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži user posted image .

Ležim pod drevesom v senci s knjigo v roki (rjava barva kože zame ne obstaja, kvečjemu živo rdeča, če sem na soncu). Vmes se še igram s tamalima, stisnem se k možu, razmišljam, kaj bo dobrega za kosilo, rešim križanko ali dve.... Enkrat v celem tednu grem odplavat en krog. Tako nekako.

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2011 9:18:25   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Smisel živlejnja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži user posted image .

Ležim pod drevesom v senci s knjigo v roki (rjava barva kože zame ne obstaja, kvečjemu živo rdeča, če sem na soncu). Enkrat v celem tednu grem odplavat en krog. Tako nekako.

Enako, razen plavanje dvakrat na danuser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.5.2011 9:25:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2011 9:49:46   
Tejči
Če sem na morju, potem sem večino časa v vodi in na soncu - senčke nimam rada...zdaj sem vsako leto imela bukve zraven in se na plaži učila, letos je to problem, ker se nimam kaj za učit, knjig pa ravno ne berem rada... Bom imela letos preizkušnjo, če znam na plaži "zabušavat"user posted image Če sem doma, pa itak ni dopusta - vedno je kaj za delat..še preveč.. Za oglede in take finte nisem...aja, kak Gardaland, pa izleti na kakšne slapove (ja, vodo obožujem), dobri pikniki..to pa jauser posted image Športanje? Hm, ja koliko mi križ dovoli..če ne bi imela težav, pa kr ja: odbojka na mivki, sprehodi, plavanje (tudi križu dobro dene), pa še bi se kaj našlo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2011 9:51:16   
Nika v službi
Če govorim o poletnem dopustu, potem je to za nas predvsem lenarjenje na plaži, pa obisk kakega mesta, znamenitosti, bolj na izi in brez nekega časovnega pritiska. Plaža, senca (sončenja ne prakticiramo, kar pač ulovimo sproti in med plavanjem), klepet z možem, igra z otrokom, kako lahkotno branje, osvežilna pijača, veliko plavanja v morju in v kombinaciji s hotelskimi bazeni (naša mala miss bazene in toboganeuser posted image namreč obožuje), kakšna masažica, savna, večerni sprehodi in čvek na balkonu, terasi... z možem. Za nas je dopust čas skupnega bivanja in sprostitve.

Vse ostalo (oglede, potovanja) pa naredimo preko leta in praviloma izven glavne sezone.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2011 9:56:12   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ah ta ljubi sonček user posted image

Ste med dopustom aktivne , športate? Ali si ogledujete znamenitosti / muzeje/ cerkve...? Ležite in hvatate braun boju? user posted image

Se na dopustu še bolj povežete ali počnete tisto (individualno ) kar med letom ne morete?

Cez leto imamo ogledni / razgledni/ muzejski/ .... "turizem", poleti pa zabusavajoce morski turizem - kemp, potapljanje, plavanje, malo ogledov okolice, bliznjih plaz... nikakor nobenega polezavanja na soncu (kaca image mi ne sede)... raje senca pa branje ali debatiranje user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2011 10:03:31   
ksenija12
dopust?Kaj je že to:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2011 10:18:32   
Rožica I
Počnem sve, što mi srce poželi user posted image , ampk počasi in z občutkom. Malo potepanja in spoznavanja neznanih krajev, dosti plavanja/potapljanja/skakanja na glavo/poležavanja/branja/igranja....skratka dopuuuuust user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2011 10:31:23   
Lianna
Zame je dopust potovanje, raziskovanje kakšne zanimive države. Ležanja na plaži si ne predstavljam, tako da glavn dopust 2-4 tedne preživiva tako, da kampirava po Evropi ali pa se odpraviva kam dlje (npr. j. amerika). Si pa med letom privoščim kakšen vikend v toplicah itd.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2011 15:31:49   
Freya88
Mah, midva nisva mela dopusta kot takega ze ohoho let...:S Zato se vsako leto parkrat zapeljeva do slo. obale in ja, tam samo lenarima...;) Res da v senci, ker niti pod razno ne prenesem sonca in vrocine... rada pa grem plavat...!

Drugace pa na morju najraje kolesarim...:) Sva oba zaprisezena kolesarja:)

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?