Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 9:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Smisel živlejnja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži . Ležim pod drevesom v senci s knjigo v roki (rjava barva kože zame ne obstaja, kvečjemu živo rdeča, če sem na soncu). Vmes se še igram s tamalima, stisnem se k možu, razmišljam, kaj bo dobrega za kosilo, rešim križanko ali dve.... Enkrat v celem tednu grem odplavat en krog. Tako nekako.
|
|
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 9:18:25
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Smisel živlejnja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži . Ležim pod drevesom v senci s knjigo v roki (rjava barva kože zame ne obstaja, kvečjemu živo rdeča, če sem na soncu). Enkrat v celem tednu grem odplavat en krog. Tako nekako. Enako, razen plavanje dvakrat na dan
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2011 9:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 9:49:46
|
|
|
|
Tejči
|
Če sem na morju, potem sem večino časa v vodi in na soncu - senčke nimam rada...zdaj sem vsako leto imela bukve zraven in se na plaži učila, letos je to problem, ker se nimam kaj za učit, knjig pa ravno ne berem rada... Bom imela letos preizkušnjo, če znam na plaži "zabušavat" Če sem doma, pa itak ni dopusta - vedno je kaj za delat..še preveč.. Za oglede in take finte nisem...aja, kak Gardaland, pa izleti na kakšne slapove (ja, vodo obožujem), dobri pikniki..to pa ja Športanje? Hm, ja koliko mi križ dovoli..če ne bi imela težav, pa kr ja: odbojka na mivki, sprehodi, plavanje (tudi križu dobro dene), pa še bi se kaj našlo...
|
|
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 9:51:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Če govorim o poletnem dopustu, potem je to za nas predvsem lenarjenje na plaži, pa obisk kakega mesta, znamenitosti, bolj na izi in brez nekega časovnega pritiska. Plaža, senca (sončenja ne prakticiramo, kar pač ulovimo sproti in med plavanjem), klepet z možem, igra z otrokom, kako lahkotno branje, osvežilna pijača, veliko plavanja v morju in v kombinaciji s hotelskimi bazeni (naša mala miss bazene in tobogane namreč obožuje), kakšna masažica, savna, večerni sprehodi in čvek na balkonu, terasi... z možem. Za nas je dopust čas skupnega bivanja in sprostitve. Vse ostalo (oglede, potovanja) pa naredimo preko leta in praviloma izven glavne sezone.
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 9:56:12
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ah ta ljubi sonček Ste med dopustom aktivne , športate? Ali si ogledujete znamenitosti / muzeje/ cerkve...? Ležite in hvatate braun boju? Se na dopustu še bolj povežete ali počnete tisto (individualno ) kar med letom ne morete? Cez leto imamo ogledni / razgledni/ muzejski/ .... "turizem", poleti pa zabusavajoce morski turizem - kemp, potapljanje, plavanje, malo ogledov okolice, bliznjih plaz... nikakor nobenega polezavanja na soncu (kaca image mi ne sede)... raje senca pa branje ali debatiranje
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 10:03:31
|
|
|
|
ksenija12
|
dopust?Kaj je že to:)
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 10:18:32
|
|
|
|
Rožica I
|
Počnem sve, što mi srce poželi , ampk počasi in z občutkom. Malo potepanja in spoznavanja neznanih krajev, dosti plavanja/potapljanja/skakanja na glavo/poležavanja/branja/igranja....skratka dopuuuuust !
|
|
RE: Kako preživljate dopust? 20.5.2011 10:31:23
|
|
|
|
Lianna
|
Zame je dopust potovanje, raziskovanje kakšne zanimive države. Ležanja na plaži si ne predstavljam, tako da glavn dopust 2-4 tedne preživiva tako, da kampirava po Evropi ali pa se odpraviva kam dlje (npr. j. amerika). Si pa med letom privoščim kakšen vikend v toplicah itd.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?