jeny
|
Punce lep pozdravček,opažam da nas je takih vsak dan več,ki imamo doma moške katerim se j...e za vse naokrog!! No jaz pa sploh ne vem kje naj začnem..za začetek,da se strinjam z timiko,ker je res naredila velik zelo odločen korak in nekaj zase,ker mislim da nas je veliko,ki tega ne moremo nareit,zakaj pa še sama ne vemo ali pa sem v zmoti? No jaz živim doma imam svoj vhod,zraven so moji starši,ki so No.1 da smo večinoma v sporu,drugač se pa po drug stran pa full štekamo,totalna zmešnjava. Poleg tega sem 7 mesecev poročena v zvezi 7 leto in z možem imava že eno hčeko,na poti pa je drugi otrok,ki bo na svet prijokal v začetku Avgusta,že pred poroko sva se dostikrat sprla a sva vedno vsak spor lepo tudi zgladila,razumela sva se kr dobro,zdaj pa..KATASTROFA..kr na jok mi gre če pomislim kako je bilo lepo pa ni več in vem da tudi nebo več nikdar tako,ker je preveč vsakdanjih prepirov,jeze,izrečenih besed ki jih marsikater od naju nebo pozabil,čutim da ni zaupanja več takega kot je bilo,sploh ne vem kaj še je!! Od Novembra ko sem izvedela da sem noseča in sva se bolj na njegovo kot na mojo željo odločila za še enga otroka,čeprav sem si ga po tiho želela tudi sama,a ne v takih okoliščinah,saj živimo v enosobnem stanovanju,z eno plačo,ker sem jaz brez službe,prepiramo se z mojimi preveč in preveč,drugam nimava kam,z njegovimi je še huje,ker njegovi so pa zelo verni moji pa ne. In med nama je vzrok da se veliko prepirava predvsem vera,moja brezposlnost,denar,ki ga je vedno premalo,čeprav nam ni nič hudega,le moj mož na življenje gleda mal z preveliko žlico pa zelo je ohrn in škrt. Že z prvo hčerko se totalno nič ne ukvarja sem večinoma sama z njo,on če je doma presedi dobesedno cel dan neglede a je lep ali grd na netu na forumih,pa samo avto ga zanima in računalništvo,če kar koli rečem se mu strga,znori,in sva sprta cele dva tedna potem se pa začne lepše pogovarjat...vsako nedeljo nujno k maši drugač nardi cev halloo...če nočem jaz vzame hčerko,ki me boti da nebi šla sama z očetom ker se ga boji,po drugi strani pa ga ima rada in je vesela če je on miren da se lahko z njim kaj pomeni,igra se tko ne,ker za njega je igrača računalnik,kot da nima družine..za dojenčka nimamo še nič..edine oblačila od hčerke in previjalno,mudi se mu nikamor,vse bi kupil rabljeno..meni pa se meša! Poleg vse te zmešnjave pa se me ni niti enkrat dotaknil od januarja me ne stisne k sebi,me ne poboža po trebušču,ni besed rad te imam,poljubi so izhlapeli..živiva kot dva znanca..on pravi da sama tako hočem..pa hallo ne moreš se tako obnašat drugo sekundo pa vse ok ljubezni polna hiša..sory mene preveč take stari prizadenejo,preveč globoko opažam da še z daleč nismo družina in to čuti tudi hčerka..hudo mi je,zdaj v nosečnosti sem še bolj občutljiva in si ne znam več pomagat,kaj nej delam,kje naj začnem,kater korak je pravi...zaradi njega sem z vsemi prijateljicami izgubila stike tako da se še pogovarjat nimam skom..spoznala sem neko punco na neki spletni stani ki si malo več poveva a to ni to..nimam skom na kavo doma sem sama,popldan še z hčerko on pa tebi nič meni nič živi lepo kot priček,res da on prinese denar a to je vse kar naredi za nas tri..!! Vsak dan jokam,se tolažim da to ni dobro za dojenčka,visim notri in samevam ni mi za nič,kako naj grem sama na spehod če tem ne vidim nobenega veslja,spostitve le še bolj uničena pridem ko opazujem druge kako se z partnerji spehajajo vse vesele po možnosti še partner vozi voziček njemu pa se ko je lepo še ven neda kaj šele da bi kam šel..potem pa reče saj smo družina...kakšna pa!! Joj lahko bi napisla še pa še..pa ne morem več..dajte mi kakšne nasvete,postavite se v mojo kožo in mi lepo prosim pomagajte kako naj grem iz tega..ker nimam jajc da bi mu rekla pober se dost te mam..ne vem zakaj to ne morem naredi..jeseni dobimo dojenčka,hčerka gre v šolo,jaz brez službe,doma vse na glavo..adijo svet! Punce hvala vam v naprej za vse nasvete p.s. Pa oproščam se za vse napake,ločila itd.. papa