Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:00:58
|
|
|
|
corfu
|
Mogoče bepanten, ali pa ribodermin...jaz imam od bubchna hladilno mazilo pa je super! Glede tašče pa žal nimam besed!
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:01:04
|
|
|
|
JASNA D
|
Malika - jaz se z ritko borim (pri ta mali) že od ponedeljka. Ker ni nič "prijelo", sem moža poslala po dobri stari jekoderm - no, ribje mazilo Mariborskih lekarn - in uspeh je viden. Včeraj zvečer sem jo prvič namazala, pa je rita že drastično lepša... LP, Jasna
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:04:30
|
|
|
|
tesa
|
Mi sicer do sedaj še nismo imeli vnete ritke, vendar mislim, da je predvsem važno, da vse predele vedno dobro osušiš do suhega in potem namažeš s praško pasto ali katerokoli drugo kremo. Drugače pa jaz nisem mnenja, da je potrebno vsakič mazati, ker s tem kožo še bolj polnimo:zmeden2: Jaz mojemu namažem le čez noč in če vidim, da je malček rdeča in nismo do sedaj imeli še nikoli vnete. Je pa res, da je veliko odvisno od kože. Eni lahko naredijo vse pa imajo vnetja, drugi pa imamo to srečo, da je koža manj občutljiva. Lp:miska:
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:05:24
|
|
|
|
ZARA
|
Malika,Zara ima večkrat pri pregibu na nogicah vneto,pa ji napudram z Lumpijem in je skor takoj boljše,ker izšuši...za njeno rito je pa hladilno mazilo zakon!
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:07:37
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Od vseh past in kremic naši ritki še najbolj pomaga navaden otroški puder, ki izsuši kožo. Ko pa ostane le še rdečina jo pa s navadno kremco za rito namažem.
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:17:35
|
|
|
|
Majči
|
Če je ritka res tako rdeča in "boga" vedno takrat uporabim Kanasten kremo in po parih dneh je super, rdečica zgine, ostalo kak dan kasneje. Jaz drugega niti več ne uporabljam, ker je Kanasten res pravi za to in tudi pediatrinja mi je to svetovala. Res ga ni dobro uporabljati veliko a vsekakor nimam teh težav vsak teden. Dobra je tudi ena justova krema TETREE (mislim, da sem prav napisala) a sem vseeno imela veliko več boljših izkušenj s Kanastenom. Poskusi, dobiš ga v lekarni brez recepta, na tanko razmaži in fino vtri v kožo! Boš videla, v dveh dneh ne bo bolečin.....
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 11:31:49
|
|
|
|
babylove
|
Jaz imam 2% eosine - ne vem, kako bi se to v slovenščini reklo. Takšna rdeča tekočina v majhnih ampulah, in je res učinkovito.
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 12:25:23
|
|
|
|
klavdijas
|
Pri nas smo imeli zelo velike probleme z vnetjem. Pediatrinja mi je svetovala naj skuham hrastovo lublje ( kupi se ga v lekarni )in naj mali sedi v njem - caju . Zadeva se je ful popravila, mazala sem ga pa z navadno NIVEO, tisto ta plavo. Za poiskusit je. Lep pozdrav, Klavdija
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 12:40:17
|
|
|
|
nežka71
|
fisanova oljna krem je super in hiro se popravi. vsaj pri nas je bilo tak. Lp.
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 13:10:05
|
|
|
|
lin
|
Mi smo dobra dva tedna meli enak problem,pa ni pomagala ne praška,ne bepanten ne vse druge,pa sem poklicala zdravnico in mi je dala eno kremo na recept,katero pripravijo v lekarni in ti rečem da že po treh namazih ritka ni bila več vneta ,samo še kakšna pikica,po dveh dneh mazanja pa je vse izginilo in zdaj imamo spet lepo ritko
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 13:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lea je imale pri enih treh meseih grozno vneto rito. Takrat sem jo bolj pogosto previjala, umivala le z vodo in res kar nekaj časa sušila potem na zraku. Potem sem jo namazala le s praško pasto, nič s kremo in se je kar hitro pozdravila.
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 20:03:54
|
|
|
|
Pia73
|
Ko sem jaz rodila smo dobili vzorček kreme bubchen special in je res bila specilana za take probleme. Samo moj :duda: je imel tako redko rdečo ritko, da niti vzorčka nismo uspeli porabiti.
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 17.6.2005 21:13:41
|
|
|
|
Seven*
|
Hmm. Mi smo vecinoma zdravili s prasko pasto in Canestenom. A so pikice? Pikice so ponavadi glivice. Poskusi s Canestenom ce bo kaj ucinka. Drugace mu pa zdaj ko je toplo kar kaksne gate daj gor, pa naj bo brez plenice.. Meni je rekla pediatrinja: Rit na prepih, pa sonce naj gor sije.. :)-:)-:)-:)- Bi ji kar prav dala..
|
|
|
|
Kako pozdraviti vneto ritko 18.6.2005 19:34:20
|
|
|
|
Annny
|
Kombinacije praške paste + vijoličnih plenic Fixies (so iz bombaža). Pri nas je bilo že čez nekaj ur OK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?