Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 15.4.2011 18:27:02
|
|
|
|
Freya88
|
Lahko poskusis s sodo bikarbono ali pralno sodo... sam da bi neki nevem kako povrnalo belino, to ne... je bolj za sproti...
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 15.4.2011 21:37:18
|
|
|
|
Taddy78
|
Zgleda da oblačila posivijo glede na to, kako jih peremo. Meni še hb ni ratalo, da ne bi ostala bela, je pa res da jih od začetka perem s tekočim za belo perilo. je pa ratalo tašči, da je mojemu 1x dala prat srajco in bele tekmovalne hlače, pa so bile naenkrat sive in so še sedaj. Jih pa perem največ na 40.
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 15.4.2011 22:42:38
|
|
|
|
ona
|
Tole je meni čudeže naredilo :
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 15.4.2011 22:43:09
|
|
|
|
ona
|
Dobiš v vseh trgovinah
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 16.4.2011 17:41:26
|
|
|
|
lojska
|
Kako pa povrniti črnino črnemu perilu?
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 16.4.2011 17:41:58
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojska Kako pa povrniti črnino črnemu perilu? Pobarvaš v črno Resno,druge rešitve ni
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 16.4.2011 18:39:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona IZVIRNO SPOROČILO: lojska Kako pa povrniti črnino črnemu perilu? Pobarvaš v črno Resno,druge rešitve ni jz tud vsake tok (recmo 1x na leto) popokam vse črne cote k jih mam, pa jih dam pobarvat - in spet so kot nove
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 17.4.2011 18:21:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ona IZVIRNO SPOROČILO: lojska Kako pa povrniti črnino črnemu perilu? Pobarvaš v črno Resno,druge rešitve ni jz tud vsake tok (recmo 1x na leto) popokam vse črne cote k jih mam, pa jih dam pobarvat - in spet so kot nove saAE BARVATE AL NESETE BARVAT?
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 18.4.2011 10:35:17
|
|
|
|
kajalin*
|
Kupiš druge,zamenjaš garderobo,jaz se ne trudim starih cap ohranjati,takrat k so drugačne jih zamenjam z novimi,oz.sproti dokupujem...
|
|
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 18.4.2011 11:23:40
|
|
|
|
Paštetka
|
belo: 1. vedno perem samo belo 2. na 40 stopinj+ obvezno predpranje 3. dodam sol (Tabletke, dobijo se v Müllerju) za madeže (polovičko v predpranje, polovičko v prostor za pranje) 4. detergent - ariel prašek bello je res belo v tej kombinacicji. Sem pa preizkusila ariel gel, sodo bikarbono, pecilni, tekočo sodo za pranje in se nič ne more primerjati z zgornjo kombinacijo. Črno: za črno uporabljam vedno gel za črno perilo (vseeno kateri), perem na 40 stopinj in zaenkrat nimam problema s črnim.
|
|
RE: Kako povrniti belino belemu perilu? 18.4.2011 11:25:30
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ona IZVIRNO SPOROČILO: lojska Kako pa povrniti črnino črnemu perilu? Pobarvaš v črno Resno,druge rešitve ni jz tud vsake tok (recmo 1x na leto) popokam vse črne cote k jih mam, pa jih dam pobarvat - in spet so kot nove saAE BARVATE AL NESETE BARVAT? v Sparu imaš en prašek, ko se da v boben in z njim v stroju "pobarvaš" oz. osvežiš črno perilo. Samo mora biti res samo črna barva. Jaz sem 1x preizkusila na hlačah enih pa je bilo OK. Samo moraš potem še 1x takoj normalno oprati.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?