Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 22.3.2008 18:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker so na Gorenjskem štorklje redke (je pa en par), sem rekla, da sta na poti iz Prekmurja nekaj pustile v Kranju. Potem pa sem utihnila.
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 22.3.2008 18:58:10
|
|
|
|
gruška
|
Ko sem bila jaz prvič noseča, sem moja starša med kosilom kar na lepem vprašala: a bi bila vidva raje babi in dedi ali mama in ata .... pa sta takoj razumela in kar zavriskala....
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 22.3.2008 19:29:57
|
|
|
|
trnuljčica
|
Lyra, lahko pa za zajtrk prineseš vsakemu po eno jajce (saj je velika noč) z narisano štorkljo ovito v mašnico za darilo.
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 22.3.2008 19:32:10
|
|
|
|
lucika
|
no, jaz sem ravno tak čas, dve leti nazaj, povedala novico. naredila sem voščilnico za materinski dan, notri nalepila prvo slikico iz uz, in pripisala....da je to prva slikica vnuka, drugo leto bo pa že sam rožico prinesel. uf, je bilo solz:) lahko narediš isto, velikonočno voščilnico:) meni so všeč zadevice, ki ostanejo; se spomniš dogodka tudi čez čas, ko tako stvar v roke primeš....
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 22.3.2008 20:38:07
|
|
|
|
Bethany
|
No, Lyra, potem pa sporoči, na kakšen način sta se odločila povedati. Meni se začenja 7. teden nosečnosti, pa se še nisva odločila, da bi povedala. Čakava na vsaj prvi pregled, potem pa na kako fajno priliko, recimo rojstni dan enega od najinih staršev, ki je ravno v začetku aprila. Razmišljava pa v tej smeri, da bi napisala čestitko v imenu bodočega vnuka, neki takega... kar ostane za spomin. Mi tudi ni kar enostavno reči: noseča sem/sva.
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 11:22:20
|
|
|
|
Hans
|
Kupi darilno knjižico moji babici, mojemu dedku - jutri so nekatere trgovine odprte.
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 12:28:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Midva sva pa dala narediti majčke s slikico dojenčka, spodaj pa napis DEDI/BABI BOM. In potem sva jima dala te majčke kot darilo... besede niso bile potrebne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2008 12:36:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 13:53:41
|
|
|
|
Majuska
|
Midva sva našim kupila majčke z napisi naj babi, dedi ... na svetu in jim potalala. Saj naprej sploh dojeli niso, potlej pa smo se skupaj smejali
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 18:50:04
|
|
|
|
ključek
|
midva sva tudi razmišljala, doma sestavljala govore...... nazadnje pa sva kr povedala-septembra pričakujeva . ko so začeli vpiti od veselja, sem se pa jaz začela jokati-tud od veselja, da so bli tko veseli. nakar smo se smejali, jokali...... čestitke, majčka..-te ideje so ful luštne.
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 19:02:38
|
|
|
|
spelka12
|
no lyra kako je šlo?
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 23.3.2008 19:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Lyra, lahko pa za zajtrk prineseš vsakemu po eno jajce (saj je velika noč) z narisano štorkljo ovito v mašnico za darilo. ful super
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 24.3.2008 10:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko daš UZ sliko v okvir. Ali pa kupiš copatke.
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 24.3.2008 14:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za ta super link. Pa srečno na poti v RIM Upam, da grem drugo leto tudi jaz tja
|
|
|
|
RE: Kako povedati veselo novico? 25.3.2008 10:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmanca Ko so bili vsi zbrani, praznovali smo moj rojstni dan, je prišel k meni moj sin in mi podal darilno vrečko. Čestital mi je in rekel, da imam v vrečki nekaj, kar bom potrebovala za njegovega bratca ali sestrico. Jaz pa sem iz vrečke potegnila kahlico. Lahko si predstavljate presenečenje in veselje. Ideja pa je bila od mojega sinkota.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?