|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako poteka po odstranitvi jajcevoda IVF
16.7.2008 19:25:37   
pupa06
Ne vem, če ste naslov sploh razumele, zato bom vam opisala problem.

Dve leti nazaj sem imela izvenmaternično nosečnost in zato tudi odstranitev desnega jajcevoda. Na levem jajcevodu sem imela zarastlince pa mislim da tudi okoli jajčnika in to mi je tudi očistil. To sem imela decembra, pa mi je kirurg rekel, da če do jeseni ne zanosim po naravni poti gremo v postopek IVF. No, jaz sem zanosila 4. mesece po operaciji, rodila, vse je bilo ok.

Tri mesece po porodu sva začela takoj delati ponovno na user posted image , ker tudi nisem rosno mlada (34) in do zdaj, to je skoraj 1,5 leta ni nič.

Zato sem se tudi naročila pri dr. Rešu (septembra) pa me predvsem zanima to, kako bo on mene zdaj obravnaval, glede ne to, da se ve, da imam samo 50 % možnost za zanositev kot tudi to, da sem kljub temu že uspešno zanosila in rodila ? A mislite, da bi me lahko takoj dal na postopek IVF, če je v bistvu razlog skoraj znan?

Upam, da se katera najde, ki je imela podoben problem ali pa kej več ve o tem.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako poteka po odstranitvi jajcevoda IVF
17.7.2008 19:23:26   
punčkica
Jaz imam podoben problem samo da sem brez obeh jajcevodov in še nimam otrok. meni so rekli da če nimaš enega jacevoda in ne pride v enem letu do zanositve greš takoj v postopek IVF, samo krvne preiskave ti delajo. In tudi jaz sem naročena pri Rešuuser posted image . Pa srečno!

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?