|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 18:12:49   
eva1
Ojla!
Moja kolegica je teden pred rokom, pa ima že vsega poln kufer, pa me sprašuje, kaj narediti da bi šla čimprej rodit? Vem, da lih kašnega recepta ni, ampak sem že zasledila, ko ste nekatere pisale, da ste se namakale v vodi...itd... torej kaj ji svetujete? Upam, da bo kmalu imela svojega fantka v naročju, če pa ima katera kašn predlog kako pospešiti porod pa prosim za nasvet!
Lp, Eva 31t in :duda: Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 18:15:00   
Anonimen
Seksat:)-:)-:)-

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 18:16:05   
spacey
Ja Neva, a to res deluje??? :)-:ups::)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 18:17:47   
Anonimen
Sem slišala da ja..poskusila pa nisem:)-:)-:)-:)

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 18:39:48   
anajmad
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Moja prjatlca je pred dvemi leti probala,pa ma tako fletkano punčko(10 dni čez rok).
en lp:morje:D.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:01:49   
HuAnita
Hm, jaz sem rodila 10 dni pred rokom, dopoldne na UZ ni še nič kazalo, da bom še isti dan rodila. Se pa spomnim, da sem nosila eno ful težko vrečko jabolk. Mama mi jih je prinesla v mesto, kjer sva se dobili, no, tistih 7 kg sem potem tovorila 15 minut. :)-
Lahko da je bilo to to ;)

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:03:45   
KIRA
mal seksa. čist resno. baje da pomaga.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:04:34   
Dolina
Oj, baje naj bi sperma vplivala na hitrejšo pripravo materničnega vratu na prod (ampak samo v primeru, ko je ta že zrel za prod) Tko, da, če še ni čas, naj ne bi pomagal.

Ej, pa ve res 6 tednov pred PDP ne seksate? Moja G je imela na zadnjem pregledu tako gužvo, pa še celo paniko mi je najprej zagnala (ker se je moja :duda: že čist spustila), da je nisem mogla vprašat, kako je zdej s tem? :zmeden2:

Drugač pa jaz ne vem, kaj naj bi pospešilo porod. A se ni nekaj pisalo o dolgih sprehodih in "aktivnem" čiščenju stanovanja? Naj proba, mogoče bo kej pomabal. Držimo pesti. :rozica::rozica:
Lp, Dolina 33t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:13:33   
Sneguljcica
Joj upam da sex, dolgi sprehodi in aktivno čiščenje stanovanja ne vplivajo na to da se porod zacne prej kot naj bi se...Mi nekako še ni da bi šla...:ups:.

Lp, Sneguljcica 38t:rozica:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:14:10   
Natasa-6
Jaz pa sem nekje prebrača, da je potrebno masirat prsne bradavičke, ker to menda povzroča krče maternice in sproži porod. A ne smeš masirati več kot 15 min naenkrat, se pravi vsako 7,5 min, lahko pa večkrat na dan. Pa srečno!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:35:12   
Anonimen
Hojla!

Jaz tudi čakam na veseli dogodek, še 7 dni. :)Pa mi na kraj pameti ne pride, da bi sedaj seksala. Groza, ob vseh bolečinah, ki jih prenašam. Danes me je začelo ful boleti notri v nožnici, se mi zdi, da maternični vrat. Pozna katera to bolečino? Je to mogoče odpiranje ali mehčanje MV? :zmeden:Poleg tega me ful bolijo vezi med nogami, se pravi medenične vezi, tako da komaj hodim. Kakšen sex neki!!! Bo že dete prišlo, ko bo njegov čas, nič ga ne bom preganjala, pa naj še tako trpim. :zmeden:
Sicer pa moram reči, da meni sex ni pasal nikoli v nosečnosti.:grrr:

Bye,

Blacky s :duda: (39t)

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 19:45:06   
Talči
Hvala ti, ker si to povedala. Jaz sem v 12t, pa moram reči, da mi sex niti malo ne paše. Se mi moj možek kar malo smili...
Pa še strah me je, da se ne bi kaj neprijetnega zgodilo (sem brala o izcedkih po sexu in SS itd.)...
prav imaš, naj si kar izbere svoj čas...

LP

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 20:38:33   
cmokec
Čaj kamilice sproži popadke, zato ga v pozni nosečnosti ne priporočajo. Pa tuširanje z bolj vroćo vodo menda tudi pomaga, ker pospeši prekrvavitev.

cmokec

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 20:47:39   
Erika 1
No meni od vsega naštetega čisto nič ni pomagalo. Sem rodila 17 dni čez rok.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 21:16:46   
TaRe*
Vroča kopel,pa hoja po stopnicah.Jaz sem se prvič z liftom vozila,pa sem bla 1teden čez rok,pa še to čist brez svojih popadkov.Drugič sem pa kobacala vsak dan ene parkrat v tretji štuk,sem pa genav na rok rodila s svojimi popadki.(sej ne vem,če je to to,ampak je pa res.):bravo:
:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 21:31:01   
Gina
Jaz sem probala vse živo, pa sem rodila teden čez rok. Če se otrok odloči, da še ne gre ven, ne gre ven! Pa če se tudi na glavo postaviš!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 21:32:06   
ZARA
hvala enako erika,gina....probala vse zivo - 18 dni cez rok!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako pospešiti porod?
16.1.2005 21:36:56   
Pia73
Doma sem v tretjem nadstropju - rodila 8 dni čez rok,... Predzadnji dan sem tolikokrat šla gor pa dol po stopnicah - sem celo gajbo piva - eno po eno gor znesla - sem pripravljala teren za žurko po rojstvu - pa nisem šla rodit,... Samo nerodno mi je bilo pred nekaterimi sosedi, ki so me večkrat videli,..:ups: Če še 8 dan ne bi rodila, sem celo razmišljala o omuvanju oken,...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 8:38:55   
piščanc
meni je prvič pomagal sex, res pa je da mi je med prvo nosečnostjo pasalo, zdaj mi pa sploh ne, tako da se mora mož že nekaj časa držati, še malo pa bo

tako da, če ti paše sex kar...
sicer pa je PDP itak bolj informativen in se otroček sam odloči kdaj na svet, je pa bolj težko potem čez rok, ker te že skrbi

nina tj, 37t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 10:55:33   
Anonimen
Neva sex preverjeno NE!!!! deluje!!!!
Ne deluje tudi hitra hoja ali hoja po stopnicah!
Vse preizkušala dnevno v velikih količinah, 14 dni pred PDP. Rodila sem 15 dni po PDP!

Tvoji prijateljici svetujem, da naj ne bo nestpna, zdaj, ko je noseča že skoraj 9 mesecev je pa najbrž res vseeno, en teden gor ali dol!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 10:56:59   
Anonimen
Aja, pa vroč tuš tudi ne deluje!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 11:52:58   
kofetek2010
Baje tudi pivo in hoja gor pa dol po stopnicah! :)-Sama nisem probala, ker sem rodila 4 dni prej!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 16:55:05   
Anonimen
No prosim... seks definitvno deluje! Midva sva seksala ko sem bila jaz 39 5/7 in čez 3 ure so se začeli popadki. Prej o porodu ni bilo ne duha ne sluha, seksala pa tud prej ene 10 ali pa 14 dni nisva.

Torej veselo na hopa cupa! :bravo:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako pospešiti porod?
17.1.2005 16:56:32   
Anonimen
Aja no še to... štos pa ni v seksu kot takem, ampak porod lahko sproži hormon, ki je v spermi. Po domače povedan - seksat je treba tako, kot da bi hotela zanosit :)-

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!