|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pomagati prijateljici?
15.4.2008 7:41:13   
Anonimen
Sodelavka je pred nedavnim izgubila otroka-v drugem mesecu nosečnosti. user posted image  

Kako tiste, ki ste šle skozi to tragedijo, sprejemate "pomoč"? Zelo rada bi ji stala ob strani, vendar ne vem kaj naj ji sploh rečem,ker vem da bova obe jokale? Je sploh dobro da jo kličem (zdaj je na bolniški še) ali naj počakam, da bo sama poklicala?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pomagati prijateljici?
15.4.2008 8:18:15   
Anonimen
Jaz bi jo poklicala in ji namenila kako lepo tolažilno besedo.Glej,tudi meni se je to pripetilo in sem najprej mislila,da o tem ne bom mogla govoriti,ampak pogovor se prileže,ker drugače kar naprej tuhtaš in tuhtaš zakaj.Daj ji malo tolažbe,sploh,če ste si blizu bo tvojega pogovora verjamem zelo zelo vesela.Vse se zgodi z nekim namenom veš,tud take težke stvari.Veliko sreče ji želim v naslednji nosečnosti,tebi pa veliko toplih besed za njo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 8:29:35   
Anonimen
Odvisno kolk ste prijatle. Jaz o takih stvareh sam z res dobrimi prijatelji govorim, pa z kkšnimi puncami kle gor k razumejo kako to je.
Če se dobro razumete jo lahko pokličeš, vprašaš kako je, če kaj rabi...boš itak hitro ugotovila ali želi o tem s teboj govorit ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 9:09:49   
T.A.Y.A.
Jaz osebno bi ji najprej poslala SMS sporočilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 9:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T.A.Y.A.

Kaj? Kako si?user posted image  Res, tako težko mi je najti besede, ker vem, da NIČ ne bo pomagalo.             

(odgovor članu T.A.Y.A.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 9:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.A.Y.A.

Kaj? Kako si?user posted image  Res, tako težko mi je najti besede, ker vem, da NIČ ne bo pomagalo.             

Morda le sms, v katerem ji napiši, da če se bo želela s kom pogovoriti, si ji na voljo kadarkoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 9:46:32   
špelin@
Naj opišem svojo izkušnjo: na dan prihoda iz bolnišnice (po izgubi otroka) me je čisto nepričakovano poklicala bivša sodelavka. Bi rekla, da je šlo za šesti čut, ker nikoli nisva bili v rednem kontaktu in sploh ni vedela. Nisem se bila sposobna oglasiti na telefon in je to storil moj user posted image  Povedal ji je za najino izgubo, potem pa je dal telefon meni. Ne znam opisati, koliko so mi njene besede takrat pomenile user posted image  Dala mi je toliko vzpodbude, tolažbe, topline,...

Torej zase lahko rečem, da bi bila v situaciji tvoje sodelavke neizmerno vesela klica. Smo pa ljudje različni in res ne boš vedela, dokler ne storiš prvega koraka do nje.

Iskreno sožalje tvoji sodelavki user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image  In še en user posted image  zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 10:14:09   
andrejaboris
Hoj!

Tud jaz sem imela ss po 2. mesecih in vse drugomi je blo vredu in mi e pomagalo samo to ne: Saj to se zgodi dostim, nisi edina, saj bo naslednjič vse vredu, ne se sekirat! Teh besed, pa čeprav so bile rečene v dobrem smislu, še danes ne morem slišat!

To je bil moj otrok in sem ga jaz zgubila! Ne kera druga!

DRgač pa meni je pomagal sproščen čvek, odprto sem pa o tem lahko govorila šele nekaj časa kasneje!

Najboljša je bila rama na kateri sem lahko jokala!

papa upam da sem kaj pomagala!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 11:29:20   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj!

Tud jaz sem imela ss po 2. mesecih in vse drugomi je blo vredu in mi e pomagalo samo to ne: Saj to se zgodi dostim, nisi edina, saj bo naslednjič vse vredu, ne se sekirat! Teh besed, pa čeprav so bile rečene v dobrem smislu, še danes ne morem slišat!

To je bil moj otrok in sem ga jaz zgubila! Ne kera druga!

enako tudi jaz mislim, jaz sem imela ss v 14tednu, vendar mi ni pomagalo ko so mi rekli, da je tega dosti, samo slabše je blo!
Meni je pomagal čas, delo k sem se zamotla in zdej nastrpno pričakujem , da bova spet delala na bebici! Upanje zadnje umre!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 16:45:38   
detelja
andrejaboris jaz se z tabo popolnoma strinjam...mene še zdaj skoraj po enem mesecu najbolj razjezi, ko mi kdo reče, "tega je polno, drugič bo vse ok, glavno je, da veš, da lahko zanosiš, kako si, vse bo ob pravem času..." prva me je pa prav tko fajn razkurla bodoča tašča, ko je rekla, "glavno, je, da veš, da lahko zanosiš, ne jokat, drugič bo vse ok, pa to se zdaj skoraj vsaki zgodi...." sem ji enkrat rekla zakaj pa potem vi jokate za svojo mamo, saj se to vsakemu lahko zgodi, da izgubi mamo...pa je mal premišljevala pa rekla ja pa to ni isto...sem rekla glejte vi ste imeli to možnost, da ste jo spoznali, bili nekaj časa z njo...jaz svojega otroka nikoli ne bom videla, ga spoznala...pa je kar vtihnila...ne vem mene jezi, da večina ljudi misli, da me nimamo pravice do žalovanja, da ne bi smele jokat...in potem začnejo, boljše je tako kot pa če bi rodila mrtvega otroka...mislim....nekateri mislijo, da če bo drugič vse ok, da bomo na to pikico pozabili, ampak to se nikoli ne bo zgodilo vsaj pri meni ne....samo srčno upam, da gre moji pikici dobro med angelčki ....

tako, da neznanka svetujem ti, da prijateljci pošlješ samo sms pa ji napišeš, da si ji na razpolago 24 ur na dan, če kaj rabi naj samo pokliče...če si mal prebrala po forumu smo več ali manj vse istega mnenja, karkoli rečeš ne bo ok...meni je o moji pikici lažje govoriti, če se sama odprem in povem kot pa da me sprašujejo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 17:42:14   
novo
hojla, tudi jaz se pridružujem mnenju, da prijateljici pošlješ sms.
Iz lastne izkušnje, ko so mi dobre prijateljice le poslale sms s stavkom, da so mi vedno na razpolago, na meni pa je le bilo, da sem poklicala, če mi je bilo. Poklicala sem vendar se po telefonu nismo kaj takšnega pogovarjale saj sem raje (odvisno od človeka) človek, ki kontaktira na 4 oči. Je res, da se ti bo sama odprla in da je to stvar, o kateri se govori, ko se želi.
Tudi mene razjezijo tisti, ki mi pravijo, da se to zgodi mnogim ženskam, in da bo že pravi čas za to. Ena prijateljica, ki mi je blizu pa je celo dejala, da nama že ni bilo usojeno, in da očitno že ni bil pravi čas. po 2 ss. Ja, prosim!!! Kdaj pa je pravi čas, ko tedaj ko se zavestno odločiš za user posted image !!!
Mislim, da je bilo kakšna pomoč, v kateri koli obliki dobrodošla tvoji prijateljice, ki te bo cenila saj prave prijatelje spoznaš v nesreči.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?