detelja
|
andrejaboris jaz se z tabo popolnoma strinjam...mene še zdaj skoraj po enem mesecu najbolj razjezi, ko mi kdo reče, "tega je polno, drugič bo vse ok, glavno je, da veš, da lahko zanosiš, kako si, vse bo ob pravem času..." prva me je pa prav tko fajn razkurla bodoča tašča, ko je rekla, "glavno, je, da veš, da lahko zanosiš, ne jokat, drugič bo vse ok, pa to se zdaj skoraj vsaki zgodi...." sem ji enkrat rekla zakaj pa potem vi jokate za svojo mamo, saj se to vsakemu lahko zgodi, da izgubi mamo...pa je mal premišljevala pa rekla ja pa to ni isto...sem rekla glejte vi ste imeli to možnost, da ste jo spoznali, bili nekaj časa z njo...jaz svojega otroka nikoli ne bom videla, ga spoznala...pa je kar vtihnila...ne vem mene jezi, da večina ljudi misli, da me nimamo pravice do žalovanja, da ne bi smele jokat...in potem začnejo, boljše je tako kot pa če bi rodila mrtvega otroka...mislim....nekateri mislijo, da če bo drugič vse ok, da bomo na to pikico pozabili, ampak to se nikoli ne bo zgodilo vsaj pri meni ne....samo srčno upam, da gre moji pikici dobro med angelčki .... tako, da neznanka svetujem ti, da prijateljci pošlješ samo sms pa ji napišeš, da si ji na razpolago 24 ur na dan, če kaj rabi naj samo pokliče...če si mal prebrala po forumu smo več ali manj vse istega mnenja, karkoli rečeš ne bo ok...meni je o moji pikici lažje govoriti, če se sama odprem in povem kot pa da me sprašujejo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|