Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 30.1.2007 23:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se Kamikazi zazdi, da pes smrdi. Poleti cca. 1x mesečno, pozimi pa cca. 1x na tri mesece. Ampak meni se pa ne zdi, da bi smrdela, no...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 0:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, vec Mislim, ubistvu cist odvisno, ker ne uporabim vedno sampona. Po sprehodu (sploh kadar je blato, dez ..) gre ali v umivalnik umit tacke, ali pa v tus kabino stusirat trebuh in tacke - brez sampona. Kadar smrdi ali se po cem povalja, pa jo stusiramo tudi s samponom. To pa je sigurno enkrat na mesec, ker gdc. spi v postelji. Po kopanju pa jo zbrisem in oblece kopalni plascek .. ej, odlicna pogruntavscina lastnice ene beaglice! Slikce so pa na blogu .. LP
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 4:04:15
|
|
|
|
yaris
|
Kopamo ga cca 3x na leto, pa takrat ko se povalja v kakšen .... Pa vsakič , ko nam skoči v morje. Ker pol smrdi po .... Tako da ga praktično, največkrat kopamo poleti.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 9:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje tri velike mrcine absolutno samo poleti,sedaj v zimskem času jih nimam kje skopat.Če pa res smrdijo pa z suhim šamponom.Je pa tako,Tastar je zelo občutljivo bitje,ki se hitro prehladi,je že zaradi tega fasal angini,pa vročino je imel,je pristal na antibijotikih.Psička pa ima tako gosto dlako(mešanka z Novofudlancem)Da voda ne pride do kože,poleti jo namakomo tudi pol ure. Tretji pa je revček,s kožo,kar naprej ima neke vrste prhljaj,pomagajo vitamini,samo močit mu ne smemo. Torej samo v vročem pasjem poletju so kar enkrat tedensko skopani.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 9:35:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mi ga s šamponom čim manj- ker baje ni dobro za njihovo kožo Kopamo pa se, ko se povaljamo po dreku Poleti ga samo z vodo fajn operemo, ko pride iz slane vode- da ga ne srbi. Se pravi, da je opran s šamponom nekje 3x v letu (na spehodu je večinoma na vrvici in pazimo na "mine" ), samo z vodo pa večkrat. Pozimi mu pa samo tačke in trebušček obrišemo z brisačo, ni kopanja.
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 9:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Približno 1-krat na mesec, recimo. Tam nekje.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 10:38:38
|
|
|
|
spacey
|
Ko se naša gospodična zverina povalja v njej zanimivi dišavi, ki je pa meni nadvse ogabna. Ok, to se zgodi cca. na 2 meseca. Sicer se je pa glih včeraj spet nadišavila, pa ni bilo tako hudo in smo samo z vlažilnimi robčki fajn očistili. Hudič mali!
< Sporočilo je popravil spacey -- 31.1.2007 10:39:08 >
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 10:54:12
|
|
|
|
cuma
|
Jaz sem svojega kopala 1x na 14dni, včasih manj včasih več - po potrebi pač. Je pa seveda bil v stanovanju. Tačke in trebušček po dežju smo pa tudi vsak dan tuširali z mlačno vodo.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 11:26:54
|
|
|
|
anabanana
|
Enkrat na mesec, včasih tudi dva meseca - s šamponom; odvisno od smrada
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 31.1.2007 12:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
1x na mesec ju peljemo k pasjemu frizerju na kopanje in striženje, ker mi to od prve nosečnosti dalje ne znese več delat sami. Samo zdaj sta bila nazadnje tam novembra, naslednji termin imamo pa šele konec februarja, ker sta unadva tako zelo zasedena. Doma jima pa po potrebi samo tačke umijemo. Pa krtačimo seveda.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto kopate pse? 10.2.2007 19:55:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdajle, ko ne razstavljamo, približno 1x mesečno, s tem, da redno operemo blato iz tačk. V času razstav pa tudi vsak teden -> še posebaj, če si sledijo kar ena za drugo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?