Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 30.3.2005 17:59:31
|
|
|
|
morskadeklica
|
dvakrat lp:muca:
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 8:56:02
|
|
|
|
BokiMB
|
Pa mora med eno in drugo vloživijo preteči določen čas ali kako? Ali pa je pomembno samo, da je v koledarskem letu dvakrat? Npr. če si nazadnje zaprosil decembra, ali lahko letos aprila spet?
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 9:11:31
|
|
|
|
Teni_
|
Mislim, da je na pol leta, oz. toliko mora vmes pretečt. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 10:40:38
|
|
|
|
mehurčica
|
Kako pa dobiš izredno socialno pomoč? A to je tista razlika, če nimaš niti 70tisoč mesečnega prihodka???:ups::zmeden:
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 11:08:40
|
|
|
|
Blink1
|
Mehurčica...To je izredna socialna pomoč...Za npr. kurjavo, nakup pralnega stroja (ali kaj podobnega)...Za take velike stroške...Moraš dat vlogo. To je vse kar vem, ker nisem še nikoli vlagala. A nisi na srečanju?;)
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 11:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninika, ti tudi ne?
|
|
|
|
Kako pogosto izredna soc. pomoč? 31.3.2005 11:32:24
|
|
|
|
BokiMB
|
Za izredno socialno pomoč lahko zaprosiš na Centru za socialno delo, mora pa bit vzrok kak "izreden" strošek, torej strošek, ki ni vsakomesečni, npr. plačilo poračuna elektrike ali zaostalih položnic za bivalne stroške, ki jih z rednimi prihodki ne zmoreš redno poravnavat, jeseni lahko baje navedeš nakup ozimnice, kurjave za kurilno sezono... Jaz sem prvič, ko sem zaprosila, dobila 50.000, drugič pa 70.000. Očitno lahko zaprosiš vsakih 6 mesecev. Redna socialna pomoč pa je za odraslo osebo in otroka 75.000 sit, oz. če imaš prihodke, razlika do te višine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?