Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 15.4.2010 18:00:09
|
|
|
|
rija
|
spucat z eno zadevo, o kateri se tu ne sme govoriti, pa bo bolje. pucat pa po potrebi. fiziološke ne more biti preveč.
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 15.4.2010 18:14:03
|
|
|
|
baguSka
|
a o sesalcu se ne sme govorit?
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 18:44:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 15.4.2010 18:51:18
|
|
|
|
Urska09
|
PC Baby, mi smo na istem. Med tednom ji spucam zjutraj, popoldne ko pride iz varstva pa najmanj na 2 uri. Po 5 ml fiziološke v vsako nosnico, Baby Vac in je za nekaj časa mir. Zvečer pa Operil P (tudi če še ni star 1 leto) in po potrebi še ponoči, ker pri naši drži samo 6 ur.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 16.4.2010 11:20:08
|
|
|
|
kristinaj
|
večkrat čez dan mu z brizgo fajn v obe nosnici našpricaj pa bo... cca 5 ml v eno nosnico.. to so prehladi in se jim težko izogneš, ša kakšen dan in se bo vse skupaj zgostilo :=)))
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 16.4.2010 12:26:45
|
|
|
|
mini86
|
spucat z eno zadevo, o kateri se tu ne sme govoriti, zakaj pa ne..
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 16.4.2010 12:29:35
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 spucat z eno zadevo, o kateri se tu ne sme govoriti, zakaj pa ne.. sej se lohk.... sam rija ne sme!
|
|
RE: Kako pogosto čistiti nos? 16.4.2010 12:30:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 spucat z eno zadevo, o kateri se tu ne sme govoriti, zakaj pa ne.. sej se lohk.... sam rija ne sme!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?