|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pobarvati otroško sobo??????????
19.4.2005 17:18:23   
lin
Punce!
Zdaj urejamo Lin svojo sobo.Pohištvo smo že kupli(mladinsko pohištvo),zdaj pa nevem kako bi ji pobarvali stene.
Tako je:soba je široka nekje 2,30m in dolga cca.5 m
Pohištvo bo ob eni steni
Razmišljala sem da bi jo pobarvali v roza in svetlo-nežno zeleno.pa nevem kakšen vzorce bi naredila,ali bi eno steno tako drugo drugače....?
Vem da je enkrat ena mela v albumu ful unikatno pobarvano sobo,katero je sama barvala,pa se nespomnem več kdo?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 17:19:35   
Mojca P.
BAGI-mene je cist navdusila!
Ima v albumu.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 17:29:03   
Barbela
Pozdravljena!

Midva z možem sva pobarvala sobico za :duda: še preden sva izvedela za spol. Ker sva kupila pohištvo v barvi naravnega lesa s kombinacijo vanila barve, sva se odločila, da pobarvava stene nežno rumeno (pastelno). Strop, ki je viseč zaradi strehe pa je nežno moder z odtenki bele barve (to sva dodajala z gobo, tako da je vse bolj packasto)-želela sva ustvariti nebo. To pa še ni vse. Stene in strop sva poslikala s pravljičnimi figurami. Na stropu letita peter pan in njegova vila; na stenah pa so pluton, tiger, smejoči vran, pepe, racman jaka in želvica. Sobica pa je velika 400 X 510 cm.

Zdaj sem v 28t in veva da bo :modri:

Upam, da se nisem preveč razpisala in da ti bo kaj pomagalo. :sloncek:

Pa prijetno urejanje sobice ti želim :zajcek:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 17:29:33   
Anonimen
Ja, Bagi, samo za tako umetnijo moraš imeti ful potrpljenja.
Sicer naj bi pa po feng shuju bila barva sobe nežnih otrok v živih barvah, živahnih otrok pa v nežnih barvah. Da se spodbuja tisto, kar otroku manjka. Jaz sicer preveč ne verjamem v te stvari, ampak če bi se morala odločit za kakšno izmed barv, bi se na tak način mogoče lažje.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 17:29:34   
Anonimen
Lin, roza in zelena sta luštni, topli barvi.
Poglej si malce na tehle straneh, če ti kaj prav pride.
Tudi jaz bom sama prebarvala in poslikala otroško sobo...ko bo narejena seveda.
Pa veliko užitkov pri barvanju :)-

http://www.art-fantasy.info/STRANI/GALERIJA-2.htm

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 17:31:22   
NENAJANI
Barbara_Tomo, hitro kakšno slikico gor!!!!!
Da vidimo še ostale, ki nismo toliko sposobne oz. nimamo takšnih idej!!!!!:ups::(

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 17:33:48   
Barbela
Ja, morva poslikat in potem res dava gor :)

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 17:43:47   
lin
Ja evo ta je ta ki mi je bla všeč od Bagi ,samo jaz nisem tako spretna da bi tako risala,nevem bolj varjante recimo roza stena pa velik krog zelen na njej....????????????:zmeden:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 17:44:14   
Dadi
Poglej v moj album: Klarina sobica. Midva sva zadevo ustvarjala tako.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 17:52:30   
Anonimen
Lin, zadnjič sem bila na obisku pri eni, ki je sobice sama prebarvala takole: (upam, da si boš znala predstavljat)

V višini 1,5m temno rumeno, ostalo do stropa svetlo rumeno. Potem pa je nad temno rumeno barvo (se pravi že na svetlo rumeni) obrisala modelčke za v pesek (v obliki medvedka in zajčka). Tako ima "kao" borduro medvedek, zajček, moedvedek, zajček....

Potem je ena sobica temno modra in svetlo modra ter bordura ribica, hobotnica, ribica, hobotnica....

Luštno in prav nič komplicirano. Le obrisala je s čopičem.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 18:02:33   
lin
Dadi lepo samo jaz nebi tolko barv!
Kristina !
hvala dobra ideja pa sej neki v tem stilu sem mislila,sej kot sem že napisla recimo roza stena pa velik krog zelen ali kvadrat narobe odbrnjen ali poševna črta pa pol roza pol zeleno in nek lik narisan pa samo s črno obrobljen ali te figurce kot si ti rekala:bravo:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2005 19:07:06   
mujcek
jaz sem v eni knjigi prebrala, da naj strop v otroški sobi ne bi bil enobarven, ampak s kakšnim vzorcem (npr. nebo); posebno to velja pri dojenčkih, saj imajo tako nekaj za gledat, ko ležijo na hrbtu :zmeden2:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2005 19:29:18   
lin
Na stropu bomo meli tiste zvezdice ki se ponoči svetijo:bravo::)

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?