Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:19:35
|
|
|
|
Mojca P.
|
BAGI-mene je cist navdusila! Ima v albumu.
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:29:03
|
|
|
|
Barbela
|
Pozdravljena! Midva z možem sva pobarvala sobico za :duda: še preden sva izvedela za spol. Ker sva kupila pohištvo v barvi naravnega lesa s kombinacijo vanila barve, sva se odločila, da pobarvava stene nežno rumeno (pastelno). Strop, ki je viseč zaradi strehe pa je nežno moder z odtenki bele barve (to sva dodajala z gobo, tako da je vse bolj packasto)-želela sva ustvariti nebo. To pa še ni vse. Stene in strop sva poslikala s pravljičnimi figurami. Na stropu letita peter pan in njegova vila; na stenah pa so pluton, tiger, smejoči vran, pepe, racman jaka in želvica. Sobica pa je velika 400 X 510 cm. Zdaj sem v 28t in veva da bo :modri: Upam, da se nisem preveč razpisala in da ti bo kaj pomagalo. :sloncek: Pa prijetno urejanje sobice ti želim :zajcek:
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Bagi, samo za tako umetnijo moraš imeti ful potrpljenja. Sicer naj bi pa po feng shuju bila barva sobe nežnih otrok v živih barvah, živahnih otrok pa v nežnih barvah. Da se spodbuja tisto, kar otroku manjka. Jaz sicer preveč ne verjamem v te stvari, ampak če bi se morala odločit za kakšno izmed barv, bi se na tak način mogoče lažje.
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lin, roza in zelena sta luštni, topli barvi. Poglej si malce na tehle straneh, če ti kaj prav pride. Tudi jaz bom sama prebarvala in poslikala otroško sobo...ko bo narejena seveda. Pa veliko užitkov pri barvanju :)- http://www.art-fantasy.info/STRANI/GALERIJA-2.htm
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:31:22
|
|
|
|
NENAJANI
|
Barbara_Tomo, hitro kakšno slikico gor!!!!! Da vidimo še ostale, ki nismo toliko sposobne oz. nimamo takšnih idej!!!!!:ups::(
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:33:48
|
|
|
|
Barbela
|
Ja, morva poslikat in potem res dava gor :)
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:43:47
|
|
|
|
lin
|
Ja evo ta je ta ki mi je bla všeč od Bagi ,samo jaz nisem tako spretna da bi tako risala,nevem bolj varjante recimo roza stena pa velik krog zelen na njej....????????????:zmeden:
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:44:14
|
|
|
|
Dadi
|
Poglej v moj album: Klarina sobica. Midva sva zadevo ustvarjala tako.
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 17:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Lin, zadnjič sem bila na obisku pri eni, ki je sobice sama prebarvala takole: (upam, da si boš znala predstavljat) V višini 1,5m temno rumeno, ostalo do stropa svetlo rumeno. Potem pa je nad temno rumeno barvo (se pravi že na svetlo rumeni) obrisala modelčke za v pesek (v obliki medvedka in zajčka). Tako ima "kao" borduro medvedek, zajček, moedvedek, zajček.... Potem je ena sobica temno modra in svetlo modra ter bordura ribica, hobotnica, ribica, hobotnica.... Luštno in prav nič komplicirano. Le obrisala je s čopičem.
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 18:02:33
|
|
|
|
lin
|
Dadi lepo samo jaz nebi tolko barv! Kristina ! hvala dobra ideja pa sej neki v tem stilu sem mislila,sej kot sem že napisla recimo roza stena pa velik krog zelen ali kvadrat narobe odbrnjen ali poševna črta pa pol roza pol zeleno in nek lik narisan pa samo s črno obrobljen ali te figurce kot si ti rekala:bravo:
|
|
|
|
Kako pobarvati otroško sobo?????????? 19.4.2005 19:07:06
|
|
|
|
mujcek
|
jaz sem v eni knjigi prebrala, da naj strop v otroški sobi ne bi bil enobarven, ampak s kakšnim vzorcem (npr. nebo); posebno to velja pri dojenčkih, saj imajo tako nekaj za gledat, ko ležijo na hrbtu :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?