|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pa ve prenesete?
13.2.2007 18:43:56   
nusigogo
Joj punce! Danes je zopet prišlauser posted image ! Pa kako sem upala ,da je ne bo ta mesec!user posted image Res je, da se sedaj podajava šele v tretji krog poskušanja!Ampak jest sem čist razočarana, ker sem pa upala da nama bo pa kar takoj uspelo!A je možno, da to pričakovanje res toliko vpliva na naše hormone! Prosim povejte mi kakšne izkušnje imate vi s tem! hvala vam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pa ve prenesete?
13.2.2007 18:57:39   
nezzza
..ko boš prenehala misliti samo na to, kdaj bo in te scene, bo prišlo ravno na pravi trenutek. Dokler bo v tvojem življenju samo to glavna tema dneva, verjetno res ne boš sebi naredila nič dobrega.
Dej si možnost v tem času in živi dalje, počni stvari, ki jih že dolgo nisi, izkoristi vse te dneve za kaj drugega, materinstvo ti ne bo ušlo nikamor..preprosti, živi naprej in dokler boš z mislim tam, boš zaostajala pr vsakodnevnem življenju, zguba časa.
Naj ti bo vsak dan s sončkom obsijan...user posted image

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 19:00:55   
vivo per lei
kako prenesem..? danes bolj slabo.. samo objem mojega dragega in ve punce me držite pokonci... ko vas prebiram.. znova in znova..  hvala vam.. malo težje preživljam dneve user posted image .. pa se potem,ko slončkava rodi novo upanje.. saj veš,kako to gre... 

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 19:08:13   
vivo per lei
nič ti nisem v  pomoč.. nikomur nisem.. oprosti.. držim pesti zate.. mogoče se bereva naslednji mesec brez user posted image ...   pa pa      in hvala vsem vam...

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 19:10:33   
monikap
pozdravljena tudi jaz se ze zelo dolgo trudim da bi koncno videlauser posted image .Ker pa ni in ni uspelo sem se prijavila v MB za zdravljenje neplodnosti tudi meni so govorili da so krivi hormoni in da se prevec obremenjujem s tem pa mi vseeno ni uspelo upam da tebii bo in da bos cimprej zagledalauser posted image user posted image veliko srece ti zelim.

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 19:17:48   
nusigogo
Monikap koliko časa pa si vztrajala in upala na user posted image , da si se potem odločila in prijavila v MB?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 19:21:03   
nusigogo
VIVO PER LEI res upam, sa se bova naslednji mesec kontaktirali brez user posted image ! Morava biti pozitivni pa bo!boš videla!Pa srečno!

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 19:42:43   
puhica13
nusigogo,

vakič , ko pride tako nezaželjena user posted image  potrebujem vsaj en dan da se spet mal k sebi spravim. vsakič je tako močno razočaranje da res boli. Ampak, sej je žalostno sam se moraš enostavno povlečt gor, novim user posted image user posted image   naproti pa sej čez čas dobiš tud malo bolj tršo kožo. Jaz se sicer zelo poskušam kontrolirati, da se ne bi vsak dan, ves dan obremenjevala samo s tem al bo ta mesec kej ratal al ne, vendar mi ne ratuje čist skoz. ravno včeraj sem imela eno tako prov bedasto varianto v službi, ko naj bi mi ponudili neko boljše delovno mesto, in namesto, da bi skočila vzrak in prijela priložnost mi je taprva stvar prišla namisel, ja kaj pa če ta mesec zanosim, pa nočem drugega delovnega mesta, ker to pomeni polsedično večja odgovornost, več živčnosti, ampak valda boljšo plačo. In jaz idiot skor zavrnem to šanso, ker skoz razmišljam o user posted image .  No v glavem , ostajam optimistka, da mi bo v februarju ratalo in marca ne dobim te preklete user posted image . Enako želim tudi ostali.

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 19:45:39   
Marogica
Vem, da ti je hudo in da je vsak mesec pač razočaranje večje, pa vendar se spomni vseh žensk, ki zahajajo na forum Težave z zanositvijo in Upajmo skupaj. Ko boš tukaj par tem prebrala, boš videla, da si lahko še "srečna".

Mogoče ti bo pa to vsaj delna tolažba....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 19:48:05   
monikap
vstrajala sem dve leti potem sem se pa prijavila k svojemu ginekologu ki me je se eno leto zdravil s klomifenom ko pa je videl da je brez pomena mi je napisal napotnico in tako sem se prijavila vMB.8.1.2007sem opravila prvi razgovor od tedaj pa sem morala ze dvakrat dati kri in imela sem ze UZ .sedaj pa cakava da se on opravi spermiogram potem sem pa spet narocena16.4 komaj cakalne dobe so dolge.

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2007 20:03:13   
florita
Jaz se pa strinjam z nezzo, da preveč mislimo na to in samo na user posted image , zato pomoje ne uspe. Probaj odmislit vse, preseli se na kaksen drug forum (npr. vrtickarije) in se posveti samo temu, ter pusti da narav sama vse naredi. Je težko, vem, sem na istem ampak to je še edino kar mi ostaje ta trenutek ODKLOP, pa ponavadi pol res rata ko najmanj pričakuješ. Jaz se trudim že 1,5 leta.....ko boš toliko daleč boš razumela.....čipmrej se nehaj sekirat!!!!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2007 21:03:59   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: nezzza

..ko boš prenehala misliti samo na to, kdaj bo in te scene, bo prišlo ...

bullshit

(odgovor članu nezzza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2007 21:12:14   
Kalina
Se strinjam z GoYo.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2007 22:23:25   
nusigogo
OOO, kako je cortkana!Čestitam!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2007 22:34:44   
nusigogo
Puhica 13 jest te čisto razumem!Ker hočem nočem tudi jest zaenkrat tako odreagiram kot ti! Mislim, da je to v začetnih meseceh načrtovanjauser posted image še toliko  bolj izrazito, da sčasoma pa bomo vse skupaj drugače dojemale! ne vem no, če je to sicer mogoče, ampak upam da je!Zaenkrat pa moramo predvsem ohranit veliko mero optimizma!

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2007 22:39:26   
cmokec
Meni gredo debate in prepričevanje, da je psiha kriva, da ne zanosite, največja bedarija na svetuin mi gre dobesedno na kozlanje.

Če bi bilo to res, nobena nebi načrtno zanosila. Ker, če si otročka želiš, hrepeniš po mali štručki, tega ne moreš odmislit, zanikat, da bi lahko zanosila. To je tako, kot če bi dala skodelco vode na prižgan štedilnik in se prepričevala, da voda ne bo zavrela.

Ja, otroke si želimo zavestno in podzavestno. In želja po otroku je tako nagonska in tako močna, da se ženska po moje ne more zavestno odločit, da sedaj si ga bo pa malo manj želela.

Jaz vem, da sem vsakič po seksu vsa blažena ležala in se spraševala, če ni sedaj morda pa le tisti trenutek, ko sva spočela otroka. In tega razmišljanja nebi mogla spremenit, pa če bi še tako želela. Zato, ker je to v nas, Ker si otročke želimo iz srca, najbolj iskreno.

Tako, to je moje mšljenje. Če si otroka želiš, o otroku razmišljaš. Drugače ne gre. In to ne upliva na zanositev. Upliva edino na to, da si greniš vsakdan z razmišljanji in si še bolj potrt. Ampak tudi to je človeško.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2007 22:49:47   
nusigogo
Hvala Cmokec za te besede in za potrditev, da v tem če smo razočarane ko dobimo user posted image  in če razmišljamo o tem kako bi bilo super če bi bile user posted image  ni nič slabega!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2007 23:02:44   
cmokec
Ne, to ni nič slabega in je samo odraz želje po otroku.

Jaz sem vedno mislila, da se zanosi takoj, ko imaš nezaščiten sex. In v tej veri sem skozi puberteto zrasla. Ker mi je mami vedno pravila in me učila, da se lahko zanosi tudi med user posted image  in da ima fant lahko predizliv. Torej lahko zanosiš tudi, če fant pazi.

Pa ni mami nič kria in je ne obsojam. Tudi sama bom verjetno uporabljala iste besede pri mojih puncah.

In potem je sledilo razočaranje za razočaranjem. In potem sem našla RR in je bilo bolje, a so ble solze in grenak okus je ostajal.

Pa sem zanosila in imam dve zdravi punci.

Ker ve boste tudi mamice, samo s svojmi sončki se še niste srečale. Pustite času čas, pa vas bo našel. Ker jaz sem si napletla, da otrok sam izbere svojo mamico. Morda vas neumorno išče in komaj čaka, da si odpočije v vašem trebuščku. Morda vas je že našel, pa vas z rosnimi učkami opazuje, kako hrepenite po njemu.

Zdej sem mal zašla, ampak nič zato. Vse boste enkrat mamice, še prej boste pa uživale in ponosno hodile z velikimi trebuhi. Jaz temu včasih nisem verjela, sem samo upala, pa je uspelo. Tako, kot bo uspelo vam.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2007 23:49:43   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Ker ve boste tudi mamice, samo s svojmi sončki se še niste srečale. Pustite času čas, pa vas bo našel. Ker jaz sem si napletla, da otrok sam izbere svojo mamico. Morda vas neumorno išče in komaj čaka, da si odpočije v vašem trebuščku. Morda vas je že našel, pa vas z rosnimi učkami opazuje, kako hrepenite po njemu.

Ja, pravijo, da je tako.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2007 9:09:41   
biba77
Cmokec, zelo lepo napisano in se strinjam 100%.

Moja psiha ni bila obremenjena dokler se 1. lepo poskusanja ni iztekalo, pa vseeno ni ratalo... Potem pa se je itak izkazalo, da ni vse OK.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.2.2007 11:45:56   
arneja
Cmokec, kako lepo si napisala, da nas je dete morda že našlo in z rosnimi učkami opazuje, kako hrepenimo po njem. So mi kar solzice v oči prišle.

In tudi jaz vedno v  postelji razmišljam, morda se je pa sedaj zares zgodilo.

Vsekakor se enkrat bom, tudi nam in vse bomo srečke user posted image !

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.2.2007 12:33:35   
andreja2000
Cmokec ,res si lepo napisala in hvala za vsako tvojo besedo.

Bi se kar strinjala s tabo,saj sem tudi jaz zanosila,ko sem si to zelo ,zelo želela in ves čas raznišljala o tem,pa mi je hitro ratalo,se je pa žal sreča sprevrgla v neizmerno žalost.ZA sabo imam 4ss in UPN,ki je v mojem srcu zapustil praznino in veliko rano.Nikoli mi ni bil problem zanosit,vedno je šlo v roku največ 4 msecev,če prav sem ves čas imela v mislih le user posted image  in user posted image  .Sedaj pa poizkušam ponovno zanositi 21 mesecev,pa ni in ni user posted image .Aprila sem naročena v ambulanti za neplodnost in moje upanje še vedno ostaja.

nusigogo , vem,ob vsaki user posted image  so rzočaranja huda in rabimo nekaj časa da se poberemo,se dvignemo in napolnimo z novimi močmi,ter krenemo naprej po naši poti,ki nas bo nekega dne pipeljala do user posted image user posted image user posted image .Včasih je res ta pot strma in težka,a moč nam daje tista velika materinska želja,ki nas znova in znova napolnjuje z novo močjo.
Jaz ti želim,da te čim prej razveselita user posted image  ,ti pa ponovno dvigni glavo ,ponovno štasrtaj,upaj in nekega dne bo tu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.2.2007 12:55:36   
tinkamiška
Cmokec, tudi meni si orosila očke in vsakič, ko preberem kakšno pupo, ki je žalostna ob user posted image se spomnim kako me je vedno vrglo iz tira, pa trda koža gor ali dol, mene je vedno zbilo...

In tudi jst sem tako kot vse, ki se odločite zauser posted image mislila, da bo ratalo takoj in vsakič, ko je prišlauser posted image sem bila žalostna tudi po 3 mesecih in seveda sem bila vedno bolj obremenjena in tudi brala kako naj bi vse to vplivalo na plodnost... in se trudila pozabit, se delala, da mi je vseeno, si govorila ko bo bo, eh nič ni pomagalo. Pri meni so odpravili težave in bit je moral pač pravi trenutek in doseženi vsi pogoji...nič drugega.

Tisti mesec, ko sem zanosila sva se z možem skregala in sem kričala, da nočem otročka, ker je prehudo, da ne morem na znak skočit v posteljo in da kaj me briga za vse skupaj in ker je bila želja pouser posted image močna sva vseeno skočila med rjuhe in je ratalo. Sem bila bolj obremenjena kot vse mesece prej, pa je ratalo....

In prav hecno mi je, ko me bo nekoč (verjetno me bo) Iza vprašala kako je nastala, pojma nimam kaj ji bom rekla, sigurno ne, da sva se z atijem skregala potem se pa imela neizmerno rada...ali pačuser posted image user posted image

Ne obupat pupe in ne tiščat vase, če vam je hudo, četudi čisto na začetku, dejte ven, izjočite, zmečite stvari po tleh, če vam bo lažje in pojdite naprej svojemu sončku nasproti.

Sedaj mi Iza lepša dneve, ko hodim nasproti drugemu sončku in prav tako upam, da se kmalu snideva...

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.2.2007 14:33:04   
Meceno
Mogoče boste mamice, mogoče ne ( se bo že našla rešitev, nočem vam dajati lažno upanje ). Če ne drugega,( samo predlagam ) vzgojiteljsko šolo narest, pa med male otroke user posted image  
Moja sestra ima sicer tri user posted image  in bi jih še imela. Rada ima male bebice. Predlagala sem ji šolo, saj zaradi ZD razlogov ni smela biti več noseča.
Zdaj je najsrečnejši človek na svetu in če bi v MB bila takšna varuška, bi ji takoj nesla mojo Taro.

Kako je bilo predno sem jaz zanosila. Sem lahko kar tiho user posted image ( v drugo je ratalo ).
Prvi mesec sem bila na koncu že prav jezna ko sva delala na bebi ( vsaki dan 28dni sva seksala user posted image ) in ker sem takrat še redno tekla, me ne sprašujte kaj mi je po bedri teklouser posted image
Drugi mesec pa sem samo v času ovulacije ( hvala bogu user posted image )

Želim vam lepo Valentinovouser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.2.2007 15:02:15   
nusigogo
Ampak Cmokec, moram ti priznat, da si tole res lepo napisala in  da znaš s svojimi besedami dati človeku moč in pozitivno energijo, ki jo pa mislim, da vse tu res potrebujemo!Res ti hvala!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?