Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 19:19:10
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz tudi tako kot ti, pa se mi zdi, da gre čisto fajn stran. Krtačke pa tudi jaz nimam, ne.
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 19:24:10
|
|
|
|
rija
|
krtačke ni v kompletu jaz jo čistim z vročo vodo in predvsem TAKOJ po uporabi, pa ni nič not ostalo....
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 19:25:49
|
|
|
|
Primoza
|
Pumpica postane malo motna zaradi izločanja "vodnega kamna"pri prekuhavanju. Temelj higiene je to prekuhavanje in ne ne vem kaka raba čistil.
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 19:27:59
|
|
|
|
Klarita
|
Verjetno imaš prav Primoza RR, sperem jo takoj po uporabi, ko sem jo prekuhala pa je res bolj motna postala. Saj je čista, ampak pač ne več kot nova. Škoda, da ni krtačke zraven.
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 19:59:14
|
|
|
|
tančica
|
Tudi pod vročo vodo in gledam tudi da čimprej po uporabi, pa gre vse vn.
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 20:00:52
|
|
|
|
Primoza
|
Malo citronke ali pa navadnega kisa nanjo pa bo kot nova.
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 28.10.2007 22:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
takoj po uporabi pod vročo vodo in gre vse ven...sem se prav spraševala, kako se tako lepo spuca s parimi curki vode'
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 29.10.2007 7:45:31
|
|
|
|
blue sky
|
Vsakič splaknem z vročo vodo in se lepo očisti.
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 29.10.2007 8:05:59
|
|
|
|
pajac
|
No iz prve roke, ker sem celo noč na pol ure do uro sesala malo greznico mojega sina (sploh nisem vedela, da lahko toliko tega lahko skriva taki mali nosek...). Pod pipo curek tople vode. Ali pa malo detergenta not pa pretresti in splahniti... kot nova...
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 29.10.2007 15:17:24
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac No iz prve roke, ker sem celo noč na pol ure do uro sesala malo greznico mojega sina Ja no manjši nesporazum - tista, ki išče informacije verjetno ne misli čiščenja nosu. Ali pač?
|
|
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 7.11.2007 7:18:16
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR IZVIRNO SPOROČILO: pajac No iz prve roke, ker sem celo noč na pol ure do uro sesala malo greznico mojega sina Ja no manjši nesporazum - tista, ki išče informacije verjetno ne misli čiščenja nosu. Ali pač? IZVIRNO SPOROČILO: pajac ..... Pod pipo curek tople vode. Ali pa malo detergenta not pa pretresti in splahniti... kot nova... saj sem mislila na pumpico.. A je drugače zvenelo??? Saj sem jo mogla pucat na pol ure, ker jo je dobesedno zabasal... Kaj takega še nisem videla... Zdaj jo po malo več kot enem tednu rabimo le proti jutru !!!
|
|
RE: Kako pa čistite pumpico, 7.11.2007 10:33:56
|
|
|
|
sonček12
|
živijo! tukaj še ena mamica ,ki se zanima za to pumpico. kako se jo da naročiti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?