Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 8:52:32
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
naš Maj se pokliče MA:)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 8:52:34
|
|
|
|
karmy
|
moj se kliče kukr mu je ime... če mu kdo reče fantek, postane jezen in reče da on ni fantek ampak aljoša... :)-:)-
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 8:54:40
|
|
|
|
nejcko
|
Prva beseda naše Zarje je bilo prav njeno ime in še zdaj nenehno kliče sama sebe ali pa če jo kdo pokliče, ona ponovi oz. se pokliče še enkrat sama. Je pa zelo težko za napisat, zveni kot: (nekaj med D/T)ajla. Hecno in prisrčno obenem.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:00:58
|
|
|
|
dory
|
Nas je MA :)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:02:25
|
|
|
|
viv_
|
nejcko, meni je pa Zarja tako všeč ime... Če bi kdaj imela še eno deklico bi bila Zarja (pa še z Mirna mi lepo skupi paše) :)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Imi-Timi:)-
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:08:37
|
|
|
|
nejcko
|
Hvala, Viv. Meni se zdi pa Mirna tako zanimivo ime, sploh pa mi je všeč, ker ni pogosto, kar za Zarjo zadnje čase ne morem več reči.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je bil dolgo Lito, zdaj je pa spet že dolgo Vito.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:10:52
|
|
|
|
viv_
|
o nejcko hvala ;) jaz poznam še eno Mirno osebno, pa dve Mirni iz TV (ena je hrvaška manekenka ena pa tv voditeljica, tudi na HTV)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:11:11
|
|
|
|
AnBan
|
Leon je sam sebe klical Eon:)-...Erik pa še ne kaže kakšnega zanimanja, da bi povedal svoje ime:(, ga pa Leon kliče Ejik...pri skoraj 4ih letih še ne govori R:(, a ima kdo kakšen predlog kako naj ga naučimo:zmeden2:
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:11:38
|
|
|
|
india
|
Teja in Tara, a potem imajo naši sinovi enako ime?? Naš je tudi MA;)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:15:10
|
|
|
|
dory
|
Ja miska nasi so majcki :)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj otrok je pa tko pameten (smejoči smajli), da sam sebe ni nikoli klical po imenu, ampak takoj v prvi osbi. Začel je pa govoriti pri dveh letih... Je pa hecno, ko so mi starši otrok, s katerimi hodi Tibor skupaj v vrtec, rekli, da so otroci doma trdili, da imajo v vrtcu Tigra.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:17:33
|
|
|
|
nejcko
|
AnBan, ko boš zvedela kakšen fajn recept, kako otroka naučiti izgovoriti R, še meni povej. Naš triinpolletnik tudi še ne kaže interesa - smo še kar na l-ju.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:18:24
|
|
|
|
viv_
|
Splišni - verjetno so mislili, da so starši kakšni golf navdušenci... Pa je ta mal Tiger :)-
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš jetudi na L-ju...pa mi je tako lušno. Saj bo...enkrat.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa ne govori kaj dosti...ko je v težavah je beseda mama. Ko ga pogledam mi reče kaj je? Izumil je sicer neko besedo, jaz pa ne vem kaj bi to lahko bilo, vendar vztrajno ponavlja. Zna pa pokazati kje je čaj, žoga, avto, muca, knjiga...gre po te stvari ko ga vprašam kje je kaj... Govori pa ne kaj dosti, razen kričanja in tuljenja in ja petja..tak čudno poje zraven..hiihihiihiih! Lahko kmalu pričakujem, da bo sebe začel klicati?:zmeden:
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:21:41
|
|
|
|
india
|
AnBan, naš Jan je star 5 let in pol, pa še vedno govori l namesto r ja. Isto je imela hčera,ki je gladko spregovorila r v 1.razredu devetletke, tam pri 6tih letih in pol. Sicer sva bili enkrat pri logopedu, so nama dali vaje za izgovorjavo, a to ni nič pomagalo. Naenkrat se ji je enostavno odprlo in je začela lepo izgovarjati vse besede.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:23:34
|
|
|
|
nejcko
|
Gekko Junior - tudi naš Tilen ni nikoli sam sebe klical in tudi zelo dolgo ni hotel povedati svojega imena. To je čisto odvisno od otroka.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Gekko potolaži se..naš mulc pokliče mama,baba(moja malenkost)bobo(nono)Nenen(Nika)Tetet(Luka):zmeden2:Dede(pradedek) Ostalo pa se sporazumeva z glasovi..oponaša stroje na vse pokaže in vse razume-oziroma mi ga razumemo,kaj hoče povedat-morda pa zato ne spregovori-zakaj pa bi,če me pa razumejo. Naprimer:vprašam Katjo:kaj bomo danes jedli?pa se oglasi Timi:viviuuuuuuuu-to je mikser-se pravi moram zmiksat čebuloin narest golaž:)- Pol pa mi prinese teniske in spet baba viiiii viii-to pomeni,da moram kosit travo:)-vse je aaa,aaa in prst uporablja namesto besed.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:25:30
|
|
|
|
Olivija
|
naša je pa prijavila, da je on "Ana Punči" - njen priimek naj bi bil punči in to zdaj veselo razlaga naokoli. Drugače je pa kr Ana, je tko simpl ime :bravo:
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:33:57
|
|
|
|
tesa
|
Naš sebe še ne poimenuje; reče pa sestrici Kaji -Aja. Sem kar malo :zmeden: ko je njo začel klicati še prej ko mene. Drugače pa reče lepo mama.
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Saška- Sasi ( ko je bila manjša) Laura-Lala ( bratova punčka)
|
|
|
|
Kako otroci poimenujejo sebe? 30.5.2005 9:35:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
naš pravi, da je car :)- ko je bil je tini mini si je pravit Dal (do skoraj 5 leta ni znal reči G in K) :(
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?