Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 20:44:19
|
|
|
|
StBarbara
|
Donat na tešče,kompot iz suhih sliv, če je pa še manjši pa zelo, zelo sladkano vodo oz. čaj. Drugače sem pa za našega malega dobila v lekarni sirup Prorektal S, ko ni kakal, ampak je bil star že eno leto.
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 22:28:20
|
|
|
|
Aleksandra
|
Tudi mi smo, ko smo začeli jesti HG imeli probleme s trdim kakanjem. Patronažna mi je dejala, da naj ji dam za pit janežev čaj. Če ji dodajaš mlečno formulo ali z njo delaš kake kašice je mi je patronažna rekla, da lahko namesto same vode uporabim za pripravo mleka kar janežev čaj. Problem smo hitro rešili. LP Sandra
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 22:33:35
|
|
|
|
KatjaD
|
Ali pa zelo sladkan kamilični čaj - požene, da je groza...
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 0:13:04
|
|
|
|
trdozimc
|
Kot so že povedale: zelo sladkan kamiličen čaj ali kompot iz kuhanih sliv. Pal lahko kakanje!
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 8:28:03
|
|
|
|
mika
|
Našo pupo požene grozdje. Saj drugače normalno kaka, ampak ko poje grozdje, takrat pa je veselica s polno plenico.
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 8:31:42
|
|
|
|
Marogica
|
Naj pije dosti tekočine in to skoz, naredi mu kamiličen čaj, vendar pozor-vrečka od čaja ne sme biti dolgo v vodi, drugače lamilice zapirajo, dodaj pa dooosti sladkorja, sadje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?