SaaS
|
Jaz mislim, da si ni treba delati skrbi okoli tega. Moj starejši sin je, preden je šel v vrtec, podnevi zaspal samo pri meni v naročju ob zibanju in ob glasbi. Ja malo sem ga razvadila. Sem se tudi jaz bala kaj bo v vrtcu. Tam ni bilo toliko problemov, kot sem si jaz predstavljala. Dala ga je v posteljico in bila nekaj časa ob njemu ter ga božala, da je zaspal. Mlajši je bil podobno navajen, le da je imel on problem, da vsaj eno leto, če ne še več, sploh ni zdržal do tiste ure počitka po kosilu. Čim se je usedel je zaspal kar za mizo . Velikokrat (večinoma) ga je vzgojiteljica dala kar na ležalnik, čim je videla da kinka, in prihranila kaj za prigriznit za potem. No, očitno drugi sin sploh ni imel težav z uspavanjem . V vrtcu je poplnoma drugo okolje, drugi ljudje, drugo dogajanje, navade... Otroci to hitro zapopadejo, prej kot si mi predstavljamo, da bodo. Predvsem, ko vidijo druge otroke. Nič bat. Po mojem mnenju, se sploh ne preveč ukvarjat s tem. Dobro pa je, če ima sabo kakšno igračko, ninico, s katero doma zaspi, da se bo tam počutil bolj domače, varno in bo ob njej zaspal.
|