|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odteče...
4.9.2004 18:57:18   
HuAnita
Pozdrav po dooolgem času, :sloncek:.
Kako paše samo urejati za bebico in nič več delati v službi!:)
Eno hecno vprašanje imam: kako je, ko odteče voda? Nekje sem prebrala, da nekaterim sploh ne, kako pa je, če ti? (Mislim, je to podobno, kot bi se polulal?)

Hvala za pojasnila.

Hu:hudicek:Anita (35t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako odteče...
4.9.2004 19:17:41   
Anonimen
Hojla!
Meni je že dvakrat odtekla vsa voda na enkrat. Vsakič se mi jo je zdelo ogromno in obakrat se mi je to na srečo zgodilo doma, v kopalnici. To je pač tako, da se ti nekontrolirano vlije med nogami in ne neha, dokler je je še kaj v buhiju. Pa še potem, vsakič, ko se otroček premakne, ali ob vsakem koraku, je nekaj pricurlja.
Drugače nekateim odteka po kapljicah, nekaterim odteče šele tik pred koncem poroda, nekaterim pa morajo celo predreti plodove ovoje, da voda začne odtekat.
Zelo si želim, da bi se tokrat moj porod začel drugače, saj moraš, v primeru da ti voda v celoti odteče, preležati cel porod:(:((:(
Srečno in lep pozdravček!
Nojči, 36 2/7:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako odteče...
4.9.2004 19:39:29   
Jančika_
Meni so predrli plodni mehur proti koncu poroda, z eno tako dolgo palčko, ki je na koncu zakrivljena. Nič ne boli, pravzaprav je bilo celo prijetno, kot neko olajšanje, toplo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako odteče...
4.9.2004 19:43:54   
HuAnita
Aha, potem je bolje, da ni sploh ne odteče do poroda ...:) Naju je vedno strah, ko kaj kupujeva ali pa sva na sprehodu, da se mi bo to zgodilo...
Jančika, si malo prezgodaj rodila ali se mi samo zdi, da sva bili nekako skupaj (sem v 35t)?

Na fotki pa vidim, da je bebika ok.

Lp,
Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako odteče...
4.9.2004 20:59:26   
Jančika_
Ne ne, sem rodila skoraj na rok. Dva dni prej. Sva se pa res veliko srečevali na forumu. Če se prav spomnim, si nekje iz okolice Celja? Boš rodila v Celju? Jaz sem in sem bila navdušena. Super vredu so bili, tako v porodni sobi kot na oddelku.

Vasja je danes star točno en mesec in pravo srce!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako odteče...
4.9.2004 21:02:38   
HuAnita
Ja, iz okolice Celja. Bom pa pričakala bebico kar v Celju. Se trudijo, sem opazila, ko sem morala par dni preležati tam.

Lp,
Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako odteče...
6.9.2004 11:18:01   
Pupica
No pri meni je bilo takole; najprej je začela odtekati po kapljicah in sicer prejšnji ponedeljek zjutri ob 5h, potem pa še ene 5x čez dan, po malem,zvečer me je pa začelo v križu tiščat, neznosno, sploh nisem našla udobne lege za sedenje, no potem pa se mi je v torek okol 8h zvečer ulila tko mal več - men se je zdelo da velik - kake 2 dcl. Potem sem šla pod tuš, pa v bolnico - je spet samo po malem kapljalo, no ko pa sem se začela preoblačit v haljo, pa kot da bi nekdo dal žvižga za star:"Zdaj se pa začenja za res"No potem je pa začela lit kot iz slapa in kar ni in ni hotla nehat. Teklo je še potem ko sem bila na porodni mizi. Občutek je pa smešen pravzaprav, ni kot da bi lulala, pač pa kar neko olajšanje čutiš, pa kr teče, teče...
V glavnem čutiš pa definitivno kdaj gre za res, jst sme cel dan čutila, da mam še zelo malo časa, da se približuje "the day".
Tko da brez skrbi ne moreš sfalit, ko bo šlo za res boš to že vedla.

LP

pupica+Tia

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako odteče...
6.9.2004 14:11:27   
kikica
Ko ste že pri odtekanju plodovnice, mene pa zanima, koliko časa ko ti odteče, si lahko potem še doma? Da mož pride domov in me pelje v porodnišnico bi rabila kakšno urco in pol. Bi bilo to prepozno? Vem, da ne smeš hodit in moraš ležat med tem časom.

Imam samo še 4 dni in zdaj pa gre zares, čeprav brez znakov :((

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako odteče...
9.9.2004 19:15:48   
Pupica
ja jaz sem bila še kakšno urco pa pol še na nogah. Ta pru doma, da sem, šla pod tuš, pol pa še v bolnici, klistir, WC, pa spet tuš. Je pa odvisno, men je celotna odtekla šele v bolnici, doma je bilo le ene 10%.
LP

Pupica&Tia

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?