Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 20.6.2006 4:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Po kakšni barvi?
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 20.6.2006 15:56:26
|
|
|
|
iva01
|
neven nisem še nikol tega opazla navadno pred nošenjem nova oblačila operem ampak sam na 30 stopinj tak da se mal preperejo pa je čist ok vonj
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 20.6.2006 16:44:05
|
|
|
|
StBarbara
|
Men nikoli nič po barvi ne smrdi
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 21.6.2006 11:57:33
|
|
|
|
Klara-1
|
Ma pomoje smrdi po tisti industrijski barvi ko barvajo tkanine . Smrdi ko in se sploh ne morem znebit tega.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 27.6.2006 2:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje, hudiča, si pa to kupila? Aja, nasveta nimam pa nobenga, ker prvič slišm za kej tacga. Vidla oz. vohala pa tut še nikol nism.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 27.6.2006 6:55:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Sicer ne vem, če bo pomagala, ampak padla mi je na pamet ideja, da probaj s kisom. Ko boš dala prat daj notr mal kisa..Namesto mehčalca..Ali pa kar full mehčalca not nalij..Kaj pa vem, takšnega problema še nisem imela. Bi pa jaz probala s kisom.
|
|
RE: Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil? 27.6.2006 7:59:06
|
|
|
|
Primoza
|
Najbolje je oblačilo reklamirati, ker kemikalije za barvanje in podobni dodatki oblačilom niso povsem nedolžni. Prodajalec je dolžan vzeti oblačilo nazaj ne glede na čas nakupa, ker gre za neke vrste skrito napako, pa ša zelo verjetno je zdravju škodljiva.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.