|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odstraniti nalepko?
21.2.2008 20:18:58   
Anonimen
Mene pa zanima, kaj bi ve naredile, če bi vam nekdo grozil, druge hujskal proti vam, spravljal vas v sramoto itd, itd...Je imela kakšna že tak problem? Predvsem pa, kako odstraniti  nalepko na čelu, na kateri mi piše osel in se me privošči marsikdo?  Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odstraniti nalepko?
21.2.2008 20:21:38   
Vrtnica79
Tej osebi bi povedala par krepkih in ji še jaz nazaj malo zagrozila!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 20:26:52   
natasaom
nalepko bi tud jest rada s čela dala dol.počasi mi uspeva..za grožnje pa hujskanja in podobne piz...arije sem pa lepo počakala,da je čas pokazal kdo je pošten in kdo ne..če te je pa strah pa pejt na policijo in podaj prijavo

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 20:29:14   
Gina
Če nekdo hujska druge proti meni, jaz ne morem nič naredit. Vendar se tudi sekiram ne, ker kaj hudiča naj pa jaz počnem z nekom, ki hujska ljudi? A naj mi bo prijatelj? Zakaj bi se sekirala, to je njegov problem? Kaj naj počnem z ljudmi, ki mu verjamejo? Takih jaz ne rabim, res ne. Niti se zato ne morem sekirat. Še dobro, da ugotovim, kakšne sorte so. To je pozitivno zame.

če bi mi pa nekdo grozil, bi pa uporabila vse sredstva, da se zaščitim pred njim. odvisno od situacije. Če bi mi zgolj bevskal, potem bi mu razložila svoje, pa smešen bi se mi zdel. Bala se ga itak ne bi v tem primeru. Če bi mi resno grozil s čim življenje ogrožujočim, bi pa poskrbela za svojo zaščito, če bi le bilo mogoče, potrudila bi se.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 23:03:00   
Rožica I
Ne bi se trudila okoli tega.
Kdor grdo govori o meni, pove itak več o sebi kot o meni. 
Kdor takšnemu verjame, pa zame itak ni pomemben.

No, kje je že problem user posted image ?!

ROŽICA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 23:26:16   
Anonimen
Sem imela, imam podoben primer. Niso ravno grožnje, je pa nagovarjanje ljudi da sem najslabši človek na svetu. Spravljajo me v sramoto in dajejo v nič. Saj če ti tega ne veš ne boli, ko pa ti pride na ušesa te mine vse. Včasih sem čisto na tleh, potem me mož pripravi do tega da na vse pozabim.
Zame so ti ljudje navadne nule in ko sem se v njihova življenja malo bolj poglobila sem videla da niso nikoli nič dosegli in nikoli nič ne bodo. Njihovo življenje je opravljanje drugih in upravljanje življenj drugih. Pometajo druge prage, svoje pa imajo zasvinjane. Torej se za take resnično ni potreba sekirat, ker slej ko prej resnica pride na dan potem pa se izkaže kdo je kdo. Jaz še čakam na to resnico in bo že prišel tisti dan...

Težko je odstaraniti nalepko iz čela, ampak če si je ne boš odstanila v svojem srcu, mislila pozitivno, potem ti jo žal nobeno drugo sredstvo ne bo izbrisalo. Ja kaj pametujem ko sem sama enaka user posted image Vem, da so pozitivne misli pot do uspeha in to si vsak dan ubijam v glavo.

Za vse te nesramne ljudi pa ni vredno pisati, očitno so sami popolni, čeprav takih ni, torej ....

Pa uspešno odstrani nalepko user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 23:26:49   
Anonimen

TOČNO TAKO!!!!!

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 23:27:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ne bi se trudila okoli tega.

No, kje je že problem user posted image ?!

Tko, ja user posted image .

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 23:46:36   
Anonimen
No, nekaj podobnega kot ti, nogica, imam tudi jaz. (Imela sem pa tudi že  resne grožnje, pa mi je na srečo mož stal na strani. Na srečo si zaupava.) Ma saj se ne bi sekirala, pa so to ljudje, kjer sem imela dom (tudi sosedje) in jih imela s srcem rada, pa se nekako ne morem sprijazniti s tem, da taki pač so,  čeprav vem, da so natanko taki, kot si jih opisala ti. Sicer sem s temi gnoji prekinila stike, pa vseeno... Včasih žal težje prenašam vse skupaj. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2008 16:26:02   
nina nana nina
pozdravljene,
koncno, po vsem tem prebiranju sem se tud sama odlocila da nekaj napisem, na to temo. Tudi sama imam enak problem z ljudmi, ki mislijo da so nekaj vec, ce lahko nekoga potlacijo. Meni se to dogaja kaksno leto, in kar je najhuje iz strani maminega partnerja. To se dogaja ze eno leto, in se je zelo poslabsalo od kar je prisel zivet k moji mami. Od takrat naprej nihce od sorodnikov, ki pridejo na obisk vec ne vprasa zame, sem kot najvecja smet ki se valja po stanovanju. Najhuje od vsega pa je, da vedno ko se gospod s kom na dolgo in siroko razgovori, kako da sem svinja..... mama, moja lastna mati molci in mu dopusca da udriha cezme. kasneje, ko sva z mamo sami pa se mi opravicuje, ces saj ves kaksen je. O tem da je skrajno nesramen tudi do mame ne bom niti pisala. Zadnje case nimam niti vec nikakrsnega obcutka spostovanja niti do mame, ker vse to dopusca, kasneje pa kao obzaljuje. Mislim da ce bi ji bilo res zal, bi lahko kako besedo rekla v moj zagovor. Tudi meni ni ravno jasno kako naj naprej, junija s fantom pricakujeva user posted image , stanovanje imava stuk visje od mame, odnosi pa so vsak dan slabsi. Najmanj stresno se pocutim, ce z mamo niti ne spregovorim, in zivim s svojim fantom in kmalu tudi user posted image , cisto mimo mame in njenega partnerja. Ne vem pa kam to pelje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2008 16:38:16   
dory
U ja poznam to zelo dobro. In tako se človek samo pokaže v svoji pravi luči, zato se jim samo nasmehnem,ker se mi drugače niti ne zdi smiselno ukvarjat s takimi otročjimi. Imam svojo družino, svoje delo in skrbi in komej porihtam pred svojim pragom...če bi se teh par petkov,ki jih mamo tudi drugi tko obnašal, bi bil svet neprimerno lepši.

Itak pa ne vidim fore, kako so nekateri lahko tako omejeni, da se srečujejo samo zato,da se lahko izprijeno norčujejo iz drugih? No ni lepa tolažba, ampak vsaka palica ima dva konca in what goes around comes around...le da tist,kar pride nazaj pride 2x hujš.... Ampak po drugi strani...za dobrim konjen se je še zmer kadil :)

In zbij si z glave,da si osel...si le tisti konj,za katerim se pokadi :)

(odgovor članu nina nana nina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2008 12:43:21   
žirafica
Ljudje, ki te spravljajo v grdo luč, ti naredijo zelo veliko nepopravljive škode. Tudi, če se ne obremenjuješ s kompleksi in mnenji drugih o tebi, so se ti postavila na pot nevidna polena, preko katerih boš moral skakatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?