Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 10.8.2006 8:44:46
|
|
|
|
CUKRČEK
|
po moje je ni varjante, ki bi šmir dol spravila. Edino Varekina mogoče....če je cunja bela, seveda.
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 10.8.2006 8:52:35
|
|
|
|
baguSka
|
Poznam ja. Jst sm majco utopila u Venisu pa je slo vse dol!!!!!! Ampak sm pustila tisto packarijo gor na fleku celo noc, pa se drgnila sm s tistim lonckom!!! Vse je slo vn!!!
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 10.8.2006 9:13:00
|
|
|
|
sato
|
Črn madež promaži z margarino in malo popraskaj z nohtom-boš videla, da se kar stopi. Potem madež od margarine namaži z detergentom za pomivanje posode in operi. 100% bo uspelo. Tudi meni je bilo smešno, ampak deluje-preizkušeno tudi na beli puhovki.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 10.8.2006 9:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Najdi nekoga,ki se ukvarja z prodajo proizvodov Golden(mislim,da se še tako imenuje)Nabavi si čistilo Golden 100 ali pa kar prodajlca vprašaj,katero je učinkovito čistilo.Povem,ti ne bo ti žal.Litrška steklenica zadostuje za leto in več.Z tekočino namažeš in malo podrgneš šmirast del oblačila nato pa opereš v pralnem stroju in nikjer več ni flekov.Garantiram 100 procentno,ker sem marsikatero oblačilo rešila s tem čistilom.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 10.8.2006 10:37:56
|
|
|
|
dulcinea
|
Meglio? tak rumen sprej - pumpica.... Jst ga uporabljam za vse... še celo muhe iz avta spravi
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 18.8.2006 15:02:12
|
|
|
|
ribica.
|
margarina
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 19.8.2006 9:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sato Črn madež promaži z margarino in malo popraskaj z nohtom-boš videla, da se kar stopi. Potem madež od margarine namaži z detergentom za pomivanje posode in operi. 100% bo uspelo. Tudi meni je bilo smešno, ampak deluje-preizkušeno tudi na beli puhovki. Moj bog Ni čudno, da me je bolel želodec... Če razžre šmir, kako ne bo mojega nežnega želodčka
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 20.8.2006 23:59:14
|
|
|
|
ribica.
|
Klin se s klinom zbija.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 21.8.2006 18:38:55
|
|
|
|
bumerang
|
Šmir raztopijo encimi v slini. Madež fajn popljuvaj in potem pomencaj... pa prej moža sleči (ali pa ne).
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 21.9.2006 8:53:41
|
|
|
|
vesna.com
|
Svašta.. tale margarina pa res dela!Ne morš verjet,od bušk do šmira...
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 21.9.2006 10:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com Svašta.. tale margarina pa res dela!Ne morš verjet,od bušk do šmira... Pa še na kruh se jo da namazat!
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madeže od "šmira" 22.9.2006 13:11:26
|
|
|
|
majanov
|
jaz ponavadi naredim takšen mix vanish,tisto milo al kremo ki je za šmiraste roke prat"po domače šmior žajfa" to namočim in mal pusti 5-10 min pol pa zdrgnem s krtačko pol pa splahnem in našpricam z omino bianco oxy in dam v stroj na 60 st. črno ,če pa je belo pa na 95 st.To je moj recept ,ampak če je madež zažrt v tkanino pol pa nč ne pomaga(če si majčko že oprala pol ne vem če bo šlo ven zato ker se je med pranjem šmir zažrl v tkanino. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.