Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 21:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
www.odkleni.si
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 21:37:48
|
|
|
|
saraja
|
Sem že iskala, pa ravno za moj telefon ni not kode oz.postopka! Nataša, hvala!
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 21:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A niso zdajšnji telefoni kao odklenjeni?
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 21:42:05
|
|
|
|
dix
|
simobilovi še vedno očitno ne, mobitelovi pa že en čas so.
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 21:42:11
|
|
|
|
saraja
|
Niso, mi je napisalo ob vstavitvi sim kartice, telefon je zaklenjen!
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 22:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Odklenjeni so le Mobitelovi gsm-ji, ker imajo tako pogodbo. Simobil svoje telefone se vedno zaklepa oz. lahko zahtevas odklep po 24m, kolikor imas vezave za gsm. Te tanove je pa mal tezje odklenit, poskusi v kakem mobi servisu ali kaki taki trgovini.
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 3.4.2008 23:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda, ker si predaleč. Poznam človeka v LJ, ki telefona odklepa (omrežja) za 10€.
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 4.4.2008 7:44:04
|
|
|
|
saraja
|
Res škoda, hvala vsem!
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 4.4.2008 20:57:27
|
|
|
|
Lolypop
|
Mi je en v mobitelovi poslovalnici povedal, da jih ne smejo več zaklepat, po zakonu. Če ne ga nesi na mobitelov center ali poslovalnico, ti ga tud odklenejo, plačaš pa ene 15 €.
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 8.4.2008 22:08:29
|
|
|
|
blustar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop Mi je en v mobitelovi poslovalnici povedal, da jih ne smejo več zaklepat, po zakonu. Če ne ga nesi na mobitelov center ali poslovalnico, ti ga tud odklenejo, plačaš pa ene 15 €. A tud od drugih operaterjev? To mi je čudno.
|
|
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 9.4.2008 10:37:33
|
|
|
|
Lolypop
|
Men je reku, da jih ne smejo niti na simobilu nit nikjer več zaklepat. Nek nov zakon, kaj pa vem. In res so njihovi telefoni vsi odkodirani (pri mobitelu). Prej so jih pa odklepali pri mobitelovih posrednikih (vsaj pri enem, ki ga poznam ).
|
|
RE: Kako odkodirati Nokio??? 10.4.2008 8:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop Men je reku, da jih ne smejo niti na simobilu nit nikjer več zaklepat. Nek nov zakon, kaj pa vem. In res so njihovi telefoni vsi odkodirani (pri mobitelu). Prej so jih pa odklepali pri mobitelovih posrednikih (vsaj pri enem, ki ga poznam ). Simobil nima prepovedi, samo Mobitel (=monopol). Odklenit so ti ga pa dolzni po preteku pogodbe, na uradnem servisu.
|
|
|
| Stran: [1] |
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!