Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 17.9.2009 19:57:01
|
|
|
|
Splišni
|
Jaz bi mu dala bodi brez rokavov, kot spodnjo majico, pa s kratkimi rokavi majčko čez, pa potem še kakšno jopico za ven. Pa zjutraj je lahko še v jopici notri, pa jo pozneje slečejo.
|
|
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 17.9.2009 20:09:41
|
|
|
|
kallia
|
Naš ima tudi 20 mesecev, pa ga oblačim tako kot je napisala Splišni. Bodi brez rokavov, čez kratko majčko, potem pa še dolgo, tako tanjšo. Potem pa ko je dovolj toplo čez dan, pa mu dolg rokav slečejo. Do vrtca zjutraj pa mu oblečem še brezrokavnik, saj hodiva peš in se mi zjutraj zdi kar hladno. Spodaj pa ima seveda dolgo trenirko.
|
|
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 17.9.2009 20:28:29
|
|
|
|
ledenaa
|
Spodaj ima majčko z kr. rokavi in še čez zgoraj majico z dolgimi rokavi V vrtcu ga itak že mi slečemo ko pridemo Nosi pa spodaj ali trenirko ali jeans hlače
|
|
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 18.9.2009 10:34:10
|
|
|
|
Taanikaa
|
spodaj trenerko+bodi kratek rokav+majica z dolgimi rokavi+jakna ki jo slečemo v garderobi
|
|
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 18.9.2009 10:38:05
|
|
|
|
tjasa1
|
O super. Sem navdusena nad predlogi, ker mam jaz grozen problem kako oblect. Se bojim, da bo premalo in oblecem bolj, pol pa je prevec. Tole vecplastno je pa krasna ideja. Bom poskusila. LP
|
|
|
|
RE: Kako oblečt za v vrtec? 18.9.2009 14:04:45
|
|
|
|
livia
|
Jaz oblačim večplastno. Body s kratkimi, pa majčko z dolgimi in jopico. ali pa Body z dolgimi in čez kratko majčko. ali Body brez rokavov (spodnja majica) in čez majčka dolg rokav. Spodaj trenirka. Imajo pa v vrtcu kar hladno (ne vem, če je 22 stopinj), menda že kurijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Kaj je pri m_m novega?m_mpripravlja se ohcet (
35%)
pakiramo za selitev (
11%)
prihaja nov član (
41%)
ata odpotuje za 6m (
6%)
moram na operacijo (
6%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!