|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oblečt za v vrtec?
17.9.2009 19:49:39   
vaney
Zanima me, kako oz. koliko v teh dneh oblečete otroke za v vrtec, za igralnico? Naš sinko zdaj namreč 3 tedne ni bil v vrtcu, pa ne vem, ali ga že oblečem v dolge rokave. Glede na to, da imajo v igralnici okrog 23-25 stopinj, sem ga nameravala oblečt v sp. del trenirke in dolg bodi. Kako jih oblačite ve? Aja, star je pa 20 mesecev (je v jaslih).

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oblečt za v vrtec?
17.9.2009 19:57:01   
Splišni
Jaz bi mu dala bodi brez rokavov, kot spodnjo majico, pa s kratkimi rokavi majčko čez, pa potem še kakšno jopico za ven. Pa zjutraj je lahko še v jopici notri, pa jo pozneje slečejo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 20:09:41   
kallia
Naš ima tudi 20 mesecev, pa ga oblačim tako kot je napisala Splišni. Bodi brez rokavov, čez kratko majčko, potem pa še dolgo, tako tanjšo. Potem pa ko je dovolj toplo čez dan, pa mu dolg rokav slečejo. Do vrtca zjutraj pa mu oblečem še brezrokavnik, saj hodiva peš in se mi zjutraj zdi kar hladno. Spodaj pa ima seveda dolgo trenirko.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 20:28:29   
ledenaa
Spodaj ima majčko z kr. rokavi in še čez zgoraj majico z dolgimi rokavi
V vrtcu ga itak že mi slečemo ko pridemo
Nosi pa spodaj ali trenirko ali jeans hlače

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 10:34:10   
Taanikaa
spodaj trenerko+bodi kratek rokav+majica z dolgimi rokavi+jakna ki jo slečemo v garderobi

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2009 10:38:05   
tjasa1
O super. Sem navdusena nad predlogi, ker mam jaz grozen problem kako oblect. Se bojim, da bo premalo in oblecem bolj, pol pa je prevec. Tole vecplastno je pa krasna ideja. Bom poskusila.
LP

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 14:04:45   
livia
Jaz oblačim večplastno.
Body s kratkimi, pa majčko z dolgimi in jopico. ali pa
Body z dolgimi in čez kratko majčko. ali
Body brez rokavov (spodnja majica) in čez majčka dolg rokav.
Spodaj trenirka.

Imajo pa v vrtcu kar hladno (ne vem, če je 22 stopinj), menda že kurijo.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2009 16:33:46   
klara2007
bodi s kratkimi rokavi, majčka, jopica, dolge hlače..če je res hladno pa še žabice, ki jih potem v vrtcu slečem.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!