Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako obleči novorojenčka poleti 5.4.2005 10:31:09
|
|
|
|
Annny
|
Jaz bi ga oblekla v tak poletni kompletek: bodi s kratkimi rokavi, žabice, bombažna jopica ali majčka, kapica. Po moje je to več kot dovolj. lp:)
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka poleti 5.4.2005 12:11:15
|
|
|
|
katja76
|
Pri oblačenju ne smeš pretiravat v nobeno skrajnost. Novorojenček sam še ne ohranja (vzdržuje) svoje telesne temperature, zato ga ne smeš obleči premalo, preveč pa tudi ne. Poskrbi, da bo imel vedno obute nogavičke, drugače pa se ravnaj po svojem filingu. Ko si enkrat mamica to kar znaš sama od sebe. Boš videla, da bo vse OK. Za nasvet vprašaj še patronažno, ko te bo obiskala na domu. Veliko veselja z malim sončkom, mi svojega drugega pričakujemo konec junija. LP Katja:metulj:
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka poleti 5.4.2005 12:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto svežega novorojenčka jaz nikoli ne bi imela samo v kratkih rokavih. Več kot v enih tankih dolgih pa, kadar je vroče, tudi ne.
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka poleti 5.4.2005 15:56:50
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem rodila konec junija in ker je bilo lansko poletje dokaj hladno in deževno je bil v glavnem oblečen v kratke rokavčke pa kakšna bombažna jopica za preko. Sicer sem imela kar nekaj bodijev z dolgimi rokavi in tudi kratimi. Uporabljala sem vse. Nabavi kakšne tanjše bombažne pajacke in bodije ne pozabi pa na kakšen malo debelejši bombaž v primeru hladnega. Če se samo spomnim, da smo šli ven julija in je bil pokrit s termflis dekico...brrr... Aja, zelo fine so tudi bombažne odejice iz H&M, ki stanejo 3 tisoč. Ena taka ti vedno prav pride v vozičku, v primeru nenadne ohladitve in vetra. Toplo ti jo priporočam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?