|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 12:55:44   
leah
...pa da ne boste mislile,da ga ne znam,zanima me predvsem to,kako obleči poleti petmesečpnega dojenčka.
Moja pikica bo poleti namreč ravno toliko stara,pa me zanima,če že pride v poštev kako krilce,čeveljčki.Imam namreč takkkooooo goro oblekc,da mi ni 1.nič jasno kam naj jih spravim,2.ne vem, če jih bo tamala sploh kdaj vse imela na sebi in 3.bliža se (počasi) težko pričakovano poletje in bo toplo in seveda imam zanjo ogromno takšnih in drugačnih oblekic.

Ravno danes sem se zavedla,da je moja mala v enem mesecu zrasla za celih 6 cm:bravo:in,da ji bodo res zelo kmalu premajhni njeni pajacki in bodiji,pa še niti vseh ni nosila,...sem kar malo žalostna,ker ima toliko lepi stvari,pa jih bo vse prerasla:((Sem pa seveda vesela, da punca lepo raste:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 12:58:49   
dory
Moj je bil avgusta star tri mesece..pa je bil oblecen samo v body...ker je blo res vroce...sej dons mas take kilce,k so kao na body,pa majo se krilce zraven prisilo...tko da itaq ni panike :)

Oblaci po obcutku...ce je tebi vroce,je tako tud dojencku :)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 13:07:26   
lin
Leah jaz sem mojo Lin že pri mescu dveh tako štimala.Rojena je poleti in sem jo že lani v oblekce oblačla.Komi čakam to pomlad in poletje da jo spet,sej tudi zdaj pozimi ko gremo h komu na obisk jo v krilce oblečem.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 13:15:47   
Anonimen
Tibor je rojen marca, pa je bil že v začetku poletja samo v majčki brez rokavov in kratkih hlačkah. Smo pa maja, ko je bilo zelo vroče, na sprehodu v vozičku, oblelčeni majčko s kratkimi rokavi in kratke hlačke, "luftali" popek, ker se ni hotel zaceliti. Tako da če bo poletje norlano toplo, bo lahko nosila čisto vse.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 15:18:21   
Olivija
Živjo,

moja punčka je bila tolk stara 2003, takrat ko je bilo tisto noro vroče poletje. V glavnem je bla v bodijih in mogoče kratkih hlačah. Je pa imela tudi že pri dveh mesecih poletne oblekce in je bla pravi cukrček. Je pa res, da niso kaj dosti praktične. Najboljše so res tiste oblekce, ki so prišite na bodije.
Čeveljčkov pa nismo uporabljali čisto nič, tja do enega 8 meseca.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako obleči dojenčka...
17.2.2005 18:04:40   
puri
Moj se je lani rodil ravno v taveliki vročin, pa je bil že pri enem tednu samo v bodiju in štumfkih,....čez nogice sem ga pa sam mal s pleničko pokrila!

lp

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

pogreb
Lelly28 RR

Ali so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?

da (86%)

ne (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!