Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 19:57:14
|
|
|
|
nynna
|
Moja 3,5 letnica je ravno toliko napravljena in se mi zdi povsem dovolj. Tud jaz vidim te reveže v bundah in skibuckah. Napravim jo toliko kot sebe, če je meni vroče je najbrž njej še bolj saj je neprestano v muvingu.
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 20:06:30
|
|
|
|
bskrle
|
Ja, ob šestih zjutraj je še mraz, jaz jih brez bunde še ne spustim
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 21:20:30
|
|
|
|
mayci
|
Joj, to je pa meni vsakodnevna dilema v tem prehodnem obdobju , kaj obleči.... No, za jutri ima tudi moj dokolenke, sp. majčko, majico z dolgimi rokavi, kavbojke, flis jopico in brezrokavnik.
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 21:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor je danes imel spodnjo majico, majico z dolgimi rokavi, pulover in čez en tak anorak, ki je s flisom podložen. Pa bombažno pleteno kapo. Spodaj pa nogavice in hlače debeline kavbojk.
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 21:59:34
|
|
|
|
gala
|
Mi mamo zjutraj bundico pa tanko kapo, pri nas je bilo danes 2 stopinji zjutraj, ko sva šli v vrtec. Popoldan pa je brez bunde, le v jopici in brez kape.
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 31.3.2008 22:21:48
|
|
|
|
lelaval
|
Joj, to je pa meni vsakodnevna dilema v tem prehodnem obdobju , kaj obleči.... Da te potolaćim - nisi edina. Jaz moji skoraj 3- letnici oblečem kavbojke, če se mi zdi bolj hladno, pa žametne ali pa plišaste hlače, dokolenke ali zoknčke, sp. majčko, tanko majčko in prehodno jaknco, tanko bombažno kapico, obuta pa je navadno v teniske.
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 7:04:08
|
|
|
|
srki
|
Majico s kratkimi rokavi, gate, tanek polovarček oz. bolj majčko, hlače ali trenirko, trak, še zimsko jakno, ki pa je itak bolj tanka. Mi imamo še bolj nizke temperature, pod nulo še, tudi dopoldne, ko gredo ven, še ni tako toplo. Na glavi trak, vsaj zjutraj.
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 7:08:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naš ima sp.majčko,tanko majčko,jopico in spomladno jakno,dokolenke in seveda sp.hlačke,trakec za uhice,ko pa prideva ob osmih v vrtec pa vidim,da še ima pol otrok bunde in zimske kape A ni malo mimo za bundo,štrikano kapo in štrample?? Ja, je, veliko mimo
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 7:09:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Majico s kratkimi rokavi, gate, tanek polovarček oz. bolj majčko, hlače ali trenirko, trak, še zimsko jakno, ki pa je itak bolj tanka. Mi imamo še bolj nizke temperature, pod nulo še, tudi dopoldne, ko gredo ven, še ni tako toplo. Na glavi trak, vsaj zjutraj. Nikoli nisem vedela, v čem je fora traku...
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 8:22:50
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Majico s kratkimi rokavi, gate, tanek polovarček oz. bolj majčko, hlače ali trenirko, trak, še zimsko jakno, ki pa je itak bolj tanka. Mi imamo še bolj nizke temperature, pod nulo še, tudi dopoldne, ko gredo ven, še ni tako toplo. Na glavi trak, vsaj zjutraj. Nikoli nisem vedela, v čem je fora traku... Jaz sem ji tudi včasih dajala trak na glavo , sam zdej pa si da sama gor "trak" samo zaradi "imidža" Ala rajf varjanta. Drugače pa-zdaj je res že tako vroče, da ne rabijo imeti nič na glavah. Saj tudi mi nimamo zjutraj kap gor. Sploh pa ne žab
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 8:36:17
|
|
|
|
Bejba
|
Ravno včeraj sem videla popoldne, ko je bilo okoli 18 stopinj zunaj, ko sta mama in ata nesla iz vrtca sinčka. Onadva sta bila le v majicah, ata celo v kratkih rokavih, mali pa oblečen v bundo in kapo . A starši res nič ne mislijo ali kaj? Men kr slabo rata ko kaj takega vidim. Še danes, ko sem v vrtec peljala malega, sem videla v garderobi zimske skibucke, bunde in zimske kape . Pa kaj je tem ljudem? Najhuje pa mi je ko vidim v trgovini kakšnega malega, ki je v bundi zapet do vratu, ves prešvican, po možnosti še s kapo, mamica zraven pa sleče svojo bundo in jo da čez voziček. In potem se sprašuje kako za vraga je njen otrok skoz bolan . V glavnem moja dva sta zjutraj v sp. majčki brez rokavov, majici z dolgimi rokavi, jopčki in brezrokavniku, spodaj pa dokolenkice ali štumfke in hlače. Popoldan pa brez brezrokavnika in včasih tudi brez jopice. LP; B
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 8:42:24
|
|
|
|
ZARA
|
gate majico s kratkimi rokavi dokolenke kavbojke tunika debel flis s kapuco čevlji Aja, sem pozabila napisat, da me starši v vrtecu gledajo, kot da nisem normalna. Vsi otroci so namreč še v puhovkah in volnenih kapah.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 1.4.2008 8:45:35 >
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 1.4.2008 9:02:07
|
|
|
|
NRMM
|
Bodi kratki rokav majčka dolgi rokav jaknica podložena s flisom trenirka spodnji del žabice/najlonke al kak se jim reče tanka kapica So pa nekateri še v bundah,debelih kapah in zimskih čevljih
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 2.4.2008 13:30:54
|
|
|
|
Ada
|
Trak je uporaben v primeru, da je vreme relativno toplo, piha pa hud veter- nekateri otroci imajo takoj vneta ušesa.
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 2.4.2008 13:36:40
|
|
|
|
Raho
|
Spodnja majica, majica, jopica, prehodna jakna, hlače, nogavice. To je to. Me je pa predvčerajšnjim zvilo, ko sem jaz imela mojo tamalo (4 mesece) oblečeno v kavbojke (pod njimi visoke nogavičke in široko povijanje), bodi s kratkimi rokavi, majčka, malo podložena jaknica, copatki, kapica (tanjša), je moja znanka imela svojo en mesec starejšo deklico oblečeno v kombinezon in pokrito z dekico, na glavi pa zimska kapica in podkapa. Zunaj pa 18 stopinj (jaz sem bila v kratkih rokavih). Pa mene potem ona vpraša, če se mi ne zdi, da imam otroka malo premalo oblečenega??????
|
|
|
|
RE: Kako oblečete zjutraj otroke za v vrtec? 2.4.2008 13:39:58
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Majico s kratkimi rokavi, gate, tanek polovarček oz. bolj majčko, hlače ali trenirko, trak, še zimsko jakno, ki pa je itak bolj tanka. Mi imamo še bolj nizke temperature, pod nulo še, tudi dopoldne, ko gredo ven, še ni tako toplo. Na glavi trak, vsaj zjutraj. Nikoli nisem vedela, v čem je fora traku... V čem je fora? Pri našemu v tem, da če ima kapo, pod njo tako zašvica, da je slabše, kot če bi bil brez. To rešujemo tako, da ima trak. Razumeš zdej, v čem je fora?!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!