|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oblečen ponoči
13.3.2007 20:01:29   
Natas@
Do prejšnjega tedna je naš skoraj vedno spal v vreči, sedaj pa to odločno odklanja. In ker se ponoči še vedno vrti kot vrtavka je nemogoče, da bi bil pokrit, če pa ni je pa leden. Oblečen je v pidžamo in majico z dolgimi rokavi, danes mu bom dala še termo nogavice, ampak šele potem ko trdno zaspi.
KAko je pa pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oblečen ponoči
13.3.2007 20:16:20   
beba76
Naš dvoletnik je v bodyju, pižamici iz frotirja (je fuuul topla), pol pa še v spalni vreči. Odeju mu dam čez, a je čez par minut ni več na njem. Ampak mu vrča zadostuje, da ne zmrzne user posted image user posted image

Le kako dolgo bo še zvečer rekel:"beco gol" - vrečo goruser posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2007 20:16:51   
corfu
body z naramnicami, se pravi, body spodnja majčka varjanta in pižamica, to je to.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 20:43:45   
SaaS
Pri nas je točno tako kot pri Bebi76, le da reče "žakl goj" user posted image . (Pri nas je spalna vreča žakl in namesto r imamo j in ne l).

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2007 21:30:02   
spacey
Oblečen je v bodi z dolgimi rokavi, pa hlače od pižame, tanke nogavičke in nato v vrečo z rokavi. Pa še vedno se kuha in švica bogi. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 21:45:52   
nana 27
Našega dam spat v pižamici in ga pokrijem z odejico. Po pol ure spanja ga z možem dava v žakelj. Eden ga dvigne, drugi pa nastavi žakelj v posteljico. Ko ga poleževa, je treba dati le rokice skozi luknje in potegniti zadrgo. Se praktično nikoli ne zbudi. Ne vem, kako bi drugače preživeli noč, ker je tudi on huda vrtavka.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 21:58:02   
til
Naš je sicer star 15 m in ima oblečen odvisno včasih bodi z dolgimi rokavi včasih tudi s kratkimi in pižamo ( tisto, ki je narejena kot pajacek ) ne vem kako se to drugače rečeuser posted image  se pa tudi on odkrije ponoči in ga nič ne zebe očitno je bolj vroče narave!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 22:34:42   
bobek05
Naš 21-mesečnik ima sp. majčko + sp. hlačke in čez pižamo. Pokrit ni nikoli, ker se takoj dol zbrca. Če ga oblečem bolj toplo, je celi prešvican. Je pa res, da pri nas v stanovanju ni tako mrzlo kot je npr. pri mojih starših v hiši.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 23:37:30   
zmajči25
Naša enoletnica pa ima bodi z dolgimi rokavi, pižamico in čez spalno vrečo brez rokavov. Je nič dodatno ne pokrivamo, se pa tudi ponoči obrača in vrti v posteljici.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 0:06:15   
viv_
tamala: plenica + pižamica + žakelj
tavelika: pižamica + kovterček

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 9:01:28   
bt08
Mi smo ga lansko leto polet dal ven iz žakljčka,zdaj pa ni šans da gre noter,ker se ne more raztegnit čez celo postlo,spi zelo razkomoteno.Ima pa pleničko+sp.majčko+pižamo nato pa še kovtrček.Odkrije se vedno,tako da ko se jaz zbudim ga grem pokrit,ker nogice so ledene za znort,ampak on spi in uživa.Spalnico pa ne ogrevamo nič imamo 24 ur na dan okno odprt ne čist,navajen da spi v hladni spalnici.Komaj čakam da bo mal toplej da se ne bo zbujal z mrzlimi nogicami.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 9:31:54   
Nika v službi
Mi imamo body s kratkimi rokavi in tanko bombažno pižamico. Spi pa v spalni vreči brez rokavov. Brez spalke si ne predstavljam, kako bi bilo, ker se tako vrti in obrača, da bi bila takoj odkrita.

Aja, pa stari smo 18 mesecev in živimo v hiši, spalnica je neogrevana, temperatura okoli 19 stopinj. 

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 12:08:11   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Naš 21-mesečnik ima sp. majčko + sp. hlačke in čez pižamo. Pokrit ni nikoli, ker se takoj dol zbrca. Če ga oblečem bolj toplo, je celi prešvican. Je pa res, da pri nas v stanovanju ni tako mrzlo kot je npr. pri mojih starših v hiši.

No, naš je danes ponoči še v tem zašvical oz. mu je bilo FUL VROČE in se je akr predramil. Odslej bo samo še v pižami.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2007 12:18:50   
natalia
samo frotirasta pidžama, odeja in koca. je tudi bolj vroče sorte.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2007 20:07:18   
Antigona
Naš 20 mesečnik spi v pižami pajacku z nogicami, če nimajo nogic ima pa gor navadne štumfke. Pokrijem ga sicer z dekico ampak je večinoma odkrit... Mrzel ni, je pa res da živimo v bloku in imamo precej toplo, čeprav se ne kuri.... 

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2007 21:04:36   
sonjaka
Samo v pižami. Pokrita je s kovtrom, katerega takoj odkrije. Jaz pa zadekana do vratu in v nogavicahuser posted image ...pri istih stopinjah.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2007 21:10:48   
triša
Ta mala : pižama, kauter
Jaz: spodnja majca, spodnje gate

Ko vas berem mam občutek da nismo na isti polobli. Meni se zdi že ful toplo, vas pa zebeuser posted image .

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2007 21:18:52   
tajtaja
Naša mala dva body kratki rokav, tanka pižamica in vreča brez rokavov. Pa malo po nogicah pokrita.
Pa spita celo noč kot polha.user posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.