Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako obleči novorojenčka... 2.8.2005 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se vedno držala enega samega pravila, pa otroku nikoli ni bilo nič - če je mraz, ga oblečeš v eno plast obleke več kakor sebe, če je pa vroče, pa enako kakor sebe. Novorojenček je mogoče majhna izjema - ne preveč odkrite kože, da ga ne opeče sonce, hovezno ohlapna oblačila, da mu ne zakuha, in obezno v senci - pa bi moralo biti vse OK.
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka... 2.8.2005 14:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
otroka obleči kot sebe, mogoče malo bolj:)
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka... 2.8.2005 14:07:06
|
|
|
|
Amoss
|
Eno ne preveč debejo majčko in hlačke, tudi ne preveč debele, lahko pa mu obuješ zokenčke ali copatke, pa ne ga pokrivat, samo s pleničko mogoče, pa kapico tudi čisti tanko.Če je toplo vreme seveda, takšni dnevi kot so sedaj ko je veni 32 stopin je to več kot dovolj.
|
|
|
|
Kako obleči novorojenčka... 2.8.2005 16:05:26
|
|
|
|
SU
|
Tudi jaz bi rekla dolge rokave, dolge hlače in kapico. Vse tanko, tanko. Nič pokrivanja, razen s pleničko. Vsake toliko ga potipaj po tilniku in boš videla, če mu "ustreza" količina oblačil...pa če bo prevroč ali celo moker, hitro kaj dol. LP, Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?