|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oblačite svoje malčke?
3.4.2006 10:01:06   
Bejba
No, v spodnji temi smo predebatirali glede žabic. Tudi jaz mislim, da jih je še kar fajn oblačit za ven.
Sedaj me pa zanima kako svoje malčke oblačite zgoraj. Še vedno spodaj body z dolgimi rokavi, čez majčko z dolgimi rokavi in bundico? Ali ste že prešaltali na body s kratkimi oz. brez rokavčkov? Jaz ga še vedno oblačim vse v dolgo, čez pa malo tanjšo bundico, za vetrovko se mi zdi še malo premrzlo user posted image .

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oblačite svoje malčke?
3.4.2006 10:06:35   
muki1
Jaz ji spodaj oblečem tanke žabice. Drugače pa ima bodi brez rokavov,potem čez majčko z dolgimi rokavi in jopco. Čez to pa ima še tanko jaknico, ki je malo podložena s flisom, ampak to sem ji danes dala zjutraj, ker je nekam hladno, če se bo pokazal sonček bo šla iz vrtca samo v jopci.
Na ušesih pa ima trakec ali pa ji zvežem rutico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 10:12:15   
asso
Ne vem, no ali jaz tamalo premalo oblačim, ali ne vem...

Jaz sem žabice uporabljala samo sredi najmrzlejše zime, ko so bile normalne temperature smo bili kar brez. Sedaj pa ji oblačim že kar malo tanjše trenirkice, ne tiste čisto debele...
Do sedaj sem ji body z dolgim rokavom, čez tanjšo majčko in bundico. Le v najhujši zimi je imela čez še kakšno jopco.
Sedaj imamo namesto bundice brezrokavnik in včeraj je bila tako prepotena, da je bila v hiši samo v dolgem bodyju in za ven sem ji čez dala samo še brezrokavnik user posted image user posted image  Ne vem, no, meni se ne zdi premalo.
Sedaj je treba nabavit bodyje s kratkimi rokavi oz. celo brez, ker mislim, da dva dolga rokava je že preveč. Jaz sem že cela v spomladanski garderobi, ne zdi se mi primerno, da bi njo še "zimsko" oblačla.

No, morda pa se motimuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 11:08:45   
total
Žabice še vedno ima,potem bodi kratek rokav,zgoraj tanjši puloverček ali majčka z dolgimi rokavi,za ven pa jopico ali debelejši pulover in nad njim brezrokavnik.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 11:34:16   
Anonimen
Vedno tolko kot sebe,Če je meni vroče bo tudi tamalmu,če mene zebe tud tamalga.Tanek bodi z dolgimi rokavi,zgornji trenirko,brezrokavnik in dokolenke.
Brez kape smo pa že lep cajt.Trkam na les,naš je bil prehčajen to zimo samo enkrat,pa še to se je nalezel od nas odraslih.Se ni prehladil niti,ko nam je nag zbežal ven na dvorišče in smo ga loviliuser posted image

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 11:47:27   
puncica
Bodi z dolgimi rokavi, čez mikico ali jopco, pa seveda žabe in hlače, no nismo še prešaltal na kratke rokave, ker se mi zdi še premrzlo. Jaz sem trenutno v bajti pa imam gor kratko majco, dolgo mikico, trenerko pa še flis, ker sem pač bol zmrzliva v bajti pa imamo na moji višini tam okol 20 stopinj, spodaj ko je pa tamala je pa sigurno še kakšna stopinja manj, včasih ima čist mrzle rokice, tako da se mi zdi čist primerno, pa prepotena ni nikoli. Za ven pa bundica in kapa oz. če je sonček trak. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 13:04:51   
Anonimen
naša ma še zmeri bodi z dolgimi rokavi, čez majčko z dolgimi pol ap za vn en debu flis pa čez flis še brezrokavnik če piha al pa ni sonca.
spodi pa žabe pa kake hlače pa ne več čist tadebele.

bo mogl mal bl stanovitno tole vreme ratat da ji bom dala kratek rokav spodej pa žabe dol. ne vem, naša je kuj vsa mrzla v roke, js je še nism vidla da ji bi blo vroče..

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 13:20:55   
lin
Mi smo iz obale in pri nas je šekr toplo tako da namesto žabic ji dam najlonke ali pa če ima podložene hlače kr samo dokolenke.
Gori pa odvisno, recimo bodi kr rokav in pulover + prehodna jakna (ne bunda ne jakna)neki vmes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!