Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 9.12.2004 21:27:53
|
|
|
|
india
|
Odraslim nekaj majhnega, kako pozornost, ponavadi kaj doma narejenega, včasih kakšne kekse v lični škatli ali krožniku, suho sadje,...otrokom kakšno uporabno zadevo, skratka nič velikega, ker nas je dosti, priajteljev med seboj,....bi bili preveliki stroški. Ponavadi kaj izvirnega. :miska:
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 9.12.2004 21:30:31
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Odvisno kako blizu so mi ti prijatelji,znanci.Običajno za vsakega (oče,mati,otrok) malenkost. Večja darila le družinskim članom in dvem znankam. :muca:
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 9.12.2004 21:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, jaz imam letos veliko prijateljev, tko da vsak dobi eno malenkost, ki pa jo seveda naredim sama! Tudi sorodniki dobijo posebej od mene /na družino pač/. Letos bodo dobili kozarec pomarančne marmelade;) lp,:fis:
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 9.12.2004 22:00:04
|
|
|
|
ZARA
|
ce mi bo ninca kej sveck nardila (se zdej ji nisem rekla) bo to,pa se kaksna malenkost,ce ne bo pa :hudicek:,matr!!!
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 10.12.2004 9:42:37
|
|
|
|
gala
|
Jaz sem lani skuhala marmelado, jo spakirala v majhne kozarčke ter zavila z novoletnimi trakci. Skuhala sem bananino, pomarančno in jabolčno, tako da so bile malo drugačne. Za otroke pa kakšno majhno igračko pa malo sadja. Skromno darilo, vendar iz srca. Letos sem študirala, da bi vsakemu kupila lepo šalčko za čaj pa kaj dala noter (na žalost nimam časa za kuhanje marmelad):(.
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 10.12.2004 9:47:17
|
|
|
|
KIRA
|
pri nas pa ni te navade, običajno se obdarujemo le v družini. je pa to zelo lepa ideja z marmelado, gala. še posebaj, če narediš še svoje etikete ali kaj podobnega.
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 10.12.2004 13:06:49
|
|
|
|
Iren@
|
Mi pa kar s penino, smo se prepričali, da jo definitivno vsi porabijo, beri, popijejo! :sloncek:
|
|
|
|
Kako obdarujete prijatelje? 10.12.2004 13:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Družinskim članom malo "večja" darila, prijateljem pa simbolično. Če gre za par obema skupaj, če imata otroka pa za otroka kakšno igračko, njima skupaj pa kakšno flašo ali kavo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.