Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 14:20:45
|
|
|
|
ona
|
Če ti gre v stroj,bi jo jaz kar doma oprala
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 14:24:54
|
|
|
|
Nasy
|
uf, mal cvikam, da pol ne bo več iste oblike male pliše sem vedno prala, za tega se pa mal bojim
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 14:33:00
|
|
|
|
ZARA
|
Nasy, Zara ima polno teh pliškov in vse zmečem v stroj, pa nikoli ni bilo nič narobe.
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 14:56:57
|
|
|
|
Geja
|
No Nasy če boš dala slučajno v stroj, potem sporoči kako je šlo.. Me prav zanima ali bo še ta prava oblika al ne... lp, Geja
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 15:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
NAsy, kar v stroj z njo. JAz pa bi rada takega meterskega slona oprala, pa ne vem kako , ker ta pa ne gre v stroj
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 18.8.2007 15:30:35
|
|
|
|
Nasy
|
sej morm še sploh probat, če gre v stroj nope, ne gre..pa popravljam kako očistiti metrskega pliša (sem šla zdej merit)
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 19.8.2007 8:58:25
|
|
|
|
Pajaca
|
Lahko jo vržeš v bano pa pereš, sam ne vem kako jo boš ožela pa kako jo boš sprala, da ne bo več polna milnice. Pa kolk časa se ti bo sušila (zuni je mal slabše vreme) Tko da raj reskiraj par E pa jo nesi v čistilnico.
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 19.8.2007 9:02:58
|
|
|
|
Marogica
|
V stroj, na 30 stopinj, pa bo. Na roke se meni ne bi dalo prati, še manj pa ožemati.
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 20.8.2007 9:31:08
|
|
|
|
urška76
|
Če imaš sesalc z možnostjo mokrega pranja, se da take velike pliše super očistit.
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 20.8.2007 17:14:40
|
|
|
|
naniplus4
|
Ja, samo ne pozabi ga pol feeeejst posesat, da bo čim prej suh. Drugač smrdi ko .
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 21.8.2007 21:17:33
|
|
|
|
*ajetam*
|
jest sem svojega velikega pliškota kar v stroj dala.... tut tvoj gre ziher notr...
|
|
|
|
RE: Kako očistit velikega pliša? 21.8.2007 21:24:33
|
|
|
|
tažana
|
jest sem ga pa kar v smeti vrgla .
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?