|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako očistim kamen na prstanu
18.11.2005 10:46:00   
Nasy
Imam prstan z modrim kamnom, ki ga zelo težko očistim. Probala sem že z zobno pasto, pa namakala,pa pol z zob. ščetko...težava je v tem, ker se umazanija priplazi tja, kamor ne dosežemuser posted image
Ima katera kaki nasvet, obstaja kaka tekočina ali kaj takegauser posted image da bi namočila in se potem nekako samo odstopi, raztopi?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako očistim kamen na prstanu
18.11.2005 10:55:32   
jazz
Menda sem nekoč videla da se to da z astonišem,nisem pa preverila!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2005 11:01:55   
lan
Najbolje,da ga k zlatarju odneses.On ti ga bo zagotovo ocistil,vsaj meni je.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2005 11:58:34   
Reja
Če ga neseš k zlatarju, je manj možnosti, da ga poškoduješ, tako da ti tudi jaz to svetujem.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2005 15:24:59   
anajmad
Jst,ko sem zlatarjeva ti svetujem tako.Nikar z zobno pasto ali jedkimi tekočinami.Če imaš detergent za volno prat,ga malo razreči z vodo.Prstan pusti čez noč notri in z staro zobno ščetko nežno očisti,pa bo šlo mogoče kej stran.Drugače je pa res najbolje,tako kot so ti že svetovale,nesi ga zlatarju.Čiščenje in poliranje ne stane toliko,kot da bi uničila en prstan.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2005 17:43:54   
Nasy
lahko reč tebi, k si zlatarjeva, jaz pa nisem..torej mi preostane samo to, da ta zaročni prstan neham nositi, če hočem, da ostane čistuser posted image  Ker se zelo hitro nabere umazanija, kaki dan, dva, pa je spetuser posted image brez da bi kaj kopala po kaki zemlji

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2005 17:46:38   
PIKA
Meni je zlatar svetoval, da ga daš v raztopino detergenta za posodo in vode, ter ga ca.10 min greješ na nizkem ognju, tako se bo vsa umazanija in maščoba stopila.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2005 18:21:03   
anajmad
Potem pa ne nosi.Jst,ko sem zlatarjeva velja zame pravi rek:"Kovačeva kobila je zmeraj bosa".Imam poročni,zaročni in prstan,ki sem ga dobila,ko sem rodila Pio.Pa še uhane in verižico z angelčkom za mojgauser posted image ,ki sem ga izgubila.Nakita v prostem času sploh ne nosim,absolutno pa ne pri kakšnem delu.To je že od nekdaj,pa sem že 18 let zlatarjevauser posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2005 23:40:03   
Nasy
hvala za odgovore, bom še razmislila kako in kaj..ne morem si predtavljat, da nimam prstanov gor, na teh dveh prstih imam prstane že od nekdajuser posted image bo že nekako..pri vsakem deli jih dam dol, itak

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?