|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako nosite 6 mesečnike
30.12.2005 7:18:19   
Amoss
Ko grete kam namreč?
Mi smo do zdaj še prakticirali jajčko, ampak je biba že prevelika, zdaj pa ne vem.Jih imate v avto sedežu in voziček ali kako?

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.12.2005 7:26:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako nosite 6 mesečnike
30.12.2005 7:44:35   
Lana_s
Včeraj sma ravno dobila avtosedež in smo ga že sprobaliuser posted image  takoj je zaspalauser posted image . V lupinici je že bila tak stisnjenauser posted image  Ko kam gremo pa jo imama tam v vozičku ali na rokah, če se ne mislimo dolgo zadržat. Ali pa jo na posteljo posadimo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2005 10:05:47   
lelaval
Zaekrat še paše v jajčko. user posted image Sicer pa imamo še sedež za 0-18 kg.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2005 20:08:46   
Grascakinja
Avtosedež in voziček. Tudi več ne paše v lupinico. V Romerju pa sedi ko princeska.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2005 20:20:50   
bobek05
Ja, Amoss pri nas je isto sranje... Nosit ga ne morem okrog, ker je pretežki, lupinica nam je prav še v zadnjih vzdihljajih, večje pa mu še ne morem kupit, ker še ne sedi.. user posted image  user posted image Tistega vmesnega od 0-18 mesecev pa ne bi rada kupovala, ker potem bom morala nabavit namanj 3... Kaj pa vem... Zdaj pa še te debele bunde in vse skupaj, da ga je še težje kamorkoli not stlačit..

Je res hudič! Zunaj ga imam v vozičku, doma pa v kengurujčku (pa mi že tudi odpoveduje hrbtenica) user posted image  

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2005 20:22:16   
bobek05
Pupa, kaj vaša že sama sedi??? Ali jih lahko prej damo v avtosedež? Ker tisti so čist ravni ali si jaz to narobe predstavljam? In otrok mora sam sedet ali ne???? 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 20:55:09   
pika**
Ne pašem glih tuki , ker nismo več 6 mesečniki po mescih, smo pa sigurno še po teži in dolžini ( 7 kg/ 67 cm )

Imamo eno prapotopno lupinco Chicco, ki je tko komot, da še pri svojih skoraj 8 mescih not paše. In to s pajacem vred. Že pri 4 ,5 mescih smo kupili avtosedež Bebecomfort Iseos ( upam, da sem pravilno napisala ), ki je bil prav septembra v akciji v BC. Zicek ima možnost večanja v širino in še poležiš ga lahko, da spi samo z vrtenjem gumba - nič ne klika. Drugače ga pa tudi nosimo, če gremo kam ( handling obvezno ) ali pa v voziček. Kenguru je pase, odkar je zima, za nahrbtnik pa se mi zdi še premajhen.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2005 11:04:23   
Anonimen
Mi imamo tudi že "taprav" avtosedež (Romer King TS plus) in je Gašper kot predsednik user posted image  (aja, samostojno še ne sedi čist-malo mu manjka...sicer pa ni tavelik sedež pogojen s tem, da otrok zna sam sedet)
Lupinica rata premajhna, ko so naramnice nižje od ramic.
Mi damo voziček v prtljažnik, otroka v avtosedež in gas user posted image  Da bi ga pa nosila med šopingom? Uuu, ni šans user posted image  bi se pa mogla Schwarzeneger pisat user posted image

(odgovor članu pika**)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2006 18:01:33   
smrka
Ko gremo kam z avtom jo prenašamo v lupinici. Če se šetamo gremo z vozičkom, pa potem samo vzamemo ven bejbiko z ležalnikom vred.... druga varianta je pa kengerujček. Čist preprosto :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2006 9:43:49   
tanaja*
Ja, Smrka, kengurujček je prov fajn zadeva user posted image user posted image user posted image . Jaz jo sicer težko nosim v kengurujčku, zato pa kar moža "vprežem" user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2006 21:58:15   
krompircek
Mi smo tud montirali tapravi avtosedež ker je nisem mogla več sklačit v jajčko, pa sedi kot princeska. Naša že sama sedi kakšnih štirinajst dni tako da ni problem. Treh sedežev pa tud nebi kupovala.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.