Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2005 7:26:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 7:44:35
|
|
|
|
Lana_s
|
Včeraj sma ravno dobila avtosedež in smo ga že sprobali takoj je zaspala . V lupinici je že bila tak stisnjena Ko kam gremo pa jo imama tam v vozičku ali na rokah, če se ne mislimo dolgo zadržat. Ali pa jo na posteljo posadimo.
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 10:05:47
|
|
|
|
lelaval
|
Zaekrat še paše v jajčko. Sicer pa imamo še sedež za 0-18 kg.
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 20:08:46
|
|
|
|
Grascakinja
|
Avtosedež in voziček. Tudi več ne paše v lupinico. V Romerju pa sedi ko princeska.
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 20:20:50
|
|
|
|
bobek05
|
Ja, Amoss pri nas je isto sranje... Nosit ga ne morem okrog, ker je pretežki, lupinica nam je prav še v zadnjih vzdihljajih, večje pa mu še ne morem kupit, ker še ne sedi.. Tistega vmesnega od 0-18 mesecev pa ne bi rada kupovala, ker potem bom morala nabavit namanj 3... Kaj pa vem... Zdaj pa še te debele bunde in vse skupaj, da ga je še težje kamorkoli not stlačit.. Je res hudič! Zunaj ga imam v vozičku, doma pa v kengurujčku (pa mi že tudi odpoveduje hrbtenica)
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 20:22:16
|
|
|
|
bobek05
|
Pupa, kaj vaša že sama sedi??? Ali jih lahko prej damo v avtosedež? Ker tisti so čist ravni ali si jaz to narobe predstavljam? In otrok mora sam sedet ali ne????
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 30.12.2005 20:55:09
|
|
|
|
pika**
|
Ne pašem glih tuki , ker nismo več 6 mesečniki po mescih, smo pa sigurno še po teži in dolžini ( 7 kg/ 67 cm ) Imamo eno prapotopno lupinco Chicco, ki je tko komot, da še pri svojih skoraj 8 mescih not paše. In to s pajacem vred. Že pri 4 ,5 mescih smo kupili avtosedež Bebecomfort Iseos ( upam, da sem pravilno napisala ), ki je bil prav septembra v akciji v BC. Zicek ima možnost večanja v širino in še poležiš ga lahko, da spi samo z vrtenjem gumba - nič ne klika. Drugače ga pa tudi nosimo, če gremo kam ( handling obvezno ) ali pa v voziček. Kenguru je pase, odkar je zima, za nahrbtnik pa se mi zdi še premajhen.
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 31.12.2005 11:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tudi že "taprav" avtosedež (Romer King TS plus) in je Gašper kot predsednik (aja, samostojno še ne sedi čist-malo mu manjka...sicer pa ni tavelik sedež pogojen s tem, da otrok zna sam sedet) Lupinica rata premajhna, ko so naramnice nižje od ramic. Mi damo voziček v prtljažnik, otroka v avtosedež in gas Da bi ga pa nosila med šopingom? Uuu, ni šans bi se pa mogla Schwarzeneger pisat
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 1.1.2006 18:01:33
|
|
|
|
smrka
|
Ko gremo kam z avtom jo prenašamo v lupinici. Če se šetamo gremo z vozičkom, pa potem samo vzamemo ven bejbiko z ležalnikom vred.... druga varianta je pa kengerujček. Čist preprosto :)
|
|
|
|
RE: Kako nosite 6 mesečnike 2.1.2006 9:43:49
|
|
|
|
tanaja*
|
Ja, Smrka, kengurujček je prov fajn zadeva . Jaz jo sicer težko nosim v kengurujčku, zato pa kar moža "vprežem"
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.