Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 19:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
...kdaj ima pleničko fixis gor in hopla, napravi ne kupčeka ampak KUPPPPP. Dva dni sedaj sem ga pripravila okoli 20:30 na spanje, fixis samo za ponoči, podnevi imava babylove pleničke,..no vglavnem in dva dni zaporedoma je naredil ob 21:00 kuppppp. Danes je težil ob 19:uri že, da bi spal..o.k. ga skopam, previjem in pricapla v kuhinjo, se malo pocendri, ga vzamem v naročje, seved...KUPPPPPP. Ma kako ve, v katero pleničko..gdgdjkgjrurgejgj!!!!!! Čez dan 4-5x kaka, pa še zvečer, pa nima driske, sam dobro prebavo. Opažam, da je vedno bolj podoben tatiju, vse kar dela dela zelo nobel, v nobel stvari...jhfhaskjfjwehffh:grrr::grrr::grrr: :((:((:((
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 20:25:58
|
|
|
|
Annny
|
Ja ja, nič kaj 'šparoven' ne bo tale tvoj fant:)-:)- Tole sem te hotela vprašat: ali tamalmu podnevi pleničke Babylove kdaj prepustijo? Pri nas je zadnje dni vse poplavljeno, ker je Naja tako aktivna, da se plenička okrog pasu čisto razrahlja..:zmeden2::zmeden2: Lp
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 20:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne Babylove so zaenkrat edine in seveda fixis ki ga vzdržijo. Poskusi večje..mi2 imava 9-20 kg, vijolično embalažo. Upam, ne bo ob 21.utri znova kupppppp:grrr:
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 21:16:56
|
|
|
|
mika
|
Tudi pri nas je zadnje dni vse poplavljeno. že en teden je zjutraj čisto mokra. Danes smo pa iz mesta:kuza::kuza::kuza::kuza:domov ker je kakala in je vse ven šlo-uporabljamo pa Pampers active fit. non stop se preoblačimo zaradi polivanja ali lulanja ali kakanja- pralni stroj skos pere.
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 22:45:04
|
|
|
|
Pupica
|
Gekko junior, mal ga k nam na gorenjsk prpelji, ga mo hit navadl na manj nobel stvari:)-:)-:)-:)-:)-:)- joke! Ma sej prov, naš ut najraj v svežo pleničko kaka:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 22:54:01
|
|
|
|
andrejaz
|
Ha, moj Mark je pa bolj šparoven- se vidi da je na Gorenjskem doma. Ponavadi kaka ravno takrat ko ga nameravam iti previti. Se ga vsaj splača previti:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?