Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 11:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi na pamet rekla, da ma 50% možnosti da uspe ali ne. Sama sem krvavela čisto po malo, pa sem imela ss, vem pa za punce, ki so fejst krvavele, pa se je obdržalo in je blo vse v redu. Sicer je pa tko najbrž že bla pri G, če že od božiča krvavi, ne? In če se je videl srček, je to kr v redu napoved.
|
|
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 11:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti na moji nesramnosti,amapk že 18 letnica ve,da krvavitev ni nič dobrega .In če bi šla že takoj na pregled bi že vedela
|
|
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 12:11:01
|
|
|
|
darjatimci
|
Ni nujno,da krvavitev ogrozi nosečnost.Tudi sama sem imela eno tako nosečnost tudi z hematomom,ki je rastel,ampak srček je bil do zadnjega,ko je prišlo do splava.Naslednja nosečnost je bila spet s krvavitvijo,končala pa se je srečno.Upanje je potrebno do konca,zato jo kar potolaži na najbolši možni način.
|
|
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 12:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
za anonimno2- seveda je bila pri G in je tudi na bolniški, s predpisanim mirovanjem. Tako je bilo tudi prejšnjič, pa je splavila Hvala vam za odgovore.
|
|
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 12:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je šla do g., potem že ve vse kaj in kako, ti ji lahko stojiš samo ob strani in upata da se bo izteklo ok.
|
|
|
|
RE: Kako nevarna je krvavitev? 6.1.2007 12:56:11
|
|
|
|
upica
|
Razlogi za splav do 12. tedna so večinoma genetske napake na plodu. Praktično tukaj res ni kaj druga narediti kot mirovanje in predvsem, da se ne sekira preveč in pada v paniko, ker to bo ji pa res škodilo. Lahko jo pomiriš s tem, da je veliko žensk (mislim, da jih je celo več), ki krvavijo med nosečnostjo, pa se potem vse dobro izteče. Samo v paniko pa naj le ne pade, tudi, če je pred tem že splavila, ker le ta dvigne pritisk, ki pa je nevaren za otročička in njo. Najbolje je, da leži, g. pa ponavadi predpiše tablete Dabroston (če so slučajno hormoni (progesteron) padli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?