|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako nevarna je krvavitev?
6.1.2007 11:33:14   
Anonimen
Kolegica je lani imela v 7.tednu SS, prej je par dni krvavela. Sedaj je spet noseča, 10 tednov in že od Božiča krvavi. Se lahko nosečnost uspešno konča? Rada bi jo nekako potolažila,da bo še vse vredu, pa še sama nevem kako je s tem.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako nevarna je krvavitev?
6.1.2007 11:37:07   
Anonimen
Jaz bi na pamet rekla, da ma 50% možnosti da uspe ali ne. Sama sem krvavela čisto po malo, pa sem imela ss, vem pa za punce, ki so fejst krvavele, pa se je obdržalo in je blo vse v redu. Sicer je pa tko najbrž že bla pri G, če že od božiča krvavi, ne? In če se je videl srček, je to kr v redu napoved.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 11:37:36   
Anonimen
Oprosti na moji nesramnosti,amapk že 18 letnica ve,da krvavitev ni nič dobrega .In če bi šla že takoj na pregled bi že vedela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 12:11:01   
darjatimci
Ni nujno,da krvavitev ogrozi nosečnost.Tudi sama sem imela eno tako nosečnost tudi z hematomom,ki je rastel,ampak srček je bil do zadnjega,ko je prišlo do splava.Naslednja nosečnost je bila spet s krvavitvijo,končala pa se je srečno.Upanje je potrebno do konca,zato jo kar potolaži na najbolši možni način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2007 12:33:43   
Anonimen
za anonimno2- seveda je bila pri G in je tudi na bolniški, s predpisanim mirovanjem. Tako je bilo tudi prejšnjič, pa je splavilauser posted image

Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2007 12:50:01   
Anonimen
Če je šla do g., potem že ve vse kaj in kako, ti ji lahko stojiš samo ob strani in upata da se bo izteklo ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2007 12:56:11   
upica
Razlogi za splav do 12. tedna so večinoma genetske napake na plodu. Praktično tukaj res ni kaj druga narediti kot mirovanje in predvsem, da se ne sekira preveč in pada v paniko, ker to bo ji pa res škodilo. Lahko jo pomiriš s tem, da je veliko žensk (mislim, da jih je celo več), ki krvavijo med nosečnostjo, pa se potem vse dobro izteče. Samo v paniko pa naj le ne pade, tudi, če je pred tem že splavila, ker le ta dvigne pritisk, ki pa je nevaren za otročička in njo. Najbolje je, da leži, g. pa ponavadi predpiše tablete Dabroston (če so slučajno hormoni (progesteron) padli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2007 13:09:56   
mojčca
No, da te malo potolažim oz. tvojo prijateljico. Jaz sem v prvi nosečnosti krvavela v šestem in dvajsetem tednu, pa imamo sedaj doma živahno punčko, ki bo marca dopolnila dve leti (da ne pozabim, poleg krvavitev sem imela v 30 tednu še popadke).

No, trenutno pa sem v 24 tednu in sem pred dvemi tedni krvavela. Tudi tokrat upam, da bo vse tako, kot je treba. Seveda pa je potrebno malo več počitka in upoštevati nasvete ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?