|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako navdusit lubega za otrocka?
15.7.2005 15:06:54   
Sasa G
Zivijo punce!

Mene pa zanima kako ste se pri vas doma dogovorili o tem, da boste postali druzinica.
Ste ve izrazile zeljo, da bi imele otroka in vas lubi pac ni imel nic proti in ste lepo sli v akcijo? Al se moski tega nic ne prestrasijo? Nic ne zavirajo al zavlacujejo? Mene mal skrbi kaksna bo njegova reakcija, ko mu bom omenila, da bi pa pocasi pa ze lahko mal delali tudi na otrocku.
Skrbi me predvsem to, da bo rekel, da se malo pocakava, da se ni pravi cas za njega, da je še premlad (24), … Jaz bi pa ze toook rada mela malo strucko. Saj vem, o vsem tem bi se mogla ze prej veliko pogovarjat, ampak se nisva, ker sva vedla, da morva prej se druge stvari uredit. Zdaj pa se nocem o otrocku samo pogovarjat, ampak hocem tudi delat na tem, da ga dobimo. Tako, da mi prosim pomagajte. Kako mu naj to povem, tako da bo za?

Vse, ki pa ze veselo delate na tem, pa ... naj se cimprej zgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 1
15.7.2005 15:14:40   
Magi*
hm, moj je bil star 29 let, ko sva načela te pogovore malo bolj resno. in še tedaj se je počutil premlad;)

pa sva se malo pogovarjala o tem, kako se vidiva v prihodnosti, kaj si želiva od življenja in tako...in sva prišla do tega, da si otroka želiva in tudi čakati ne moreva več prav dolgo (no, vsaj jaz ne:)-).
ko sva pa začela "delati na tem" in nama dolgo ni uspelo, sva pa šele ugotovila, kako zelo bi bila žalostna, če otroka ne bi mogla imeti. in zdaj jo imava - malo punčico, ki nama pomeni vse na svetu.

torej spet - pogovorita se.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2005 15:16:31   
Anonimen
Jaz sama sem začela razmišljati o otročku šele dobro leto po poroki, stara sem bila 28 let. Prej sploh nisem imela nobene želje. On pa tudi ne.
Pa sva se veliko pogovarjala o tem in ko sva končno naredila kopalnico, sva se odločila, da je sedaj pa čas, da začneva. Potem sva po mesecu dni spet prekinila, ker se je meni pokazala priložnost za novo službo, pa je kar hitro vse v vodo padlo. Tako da sva 2 meseca kasneje spet začela in čez naslednja 2 meseca je ratalo. Sedaj pa cartava še 5-mesečnega Nejca.:rozica:

(odgovor članu Sasa G)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 15:22:32   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Midva sva na najinem otročku začela delati maja 2003,avgusta pa sma se poročila.
To je bila najina največja želja,da bi lahko ob polnoči naznanila najinim prijateljem,da bova tudi midva imela majhno štručko,ki je še žal danes nimava.Letos avgusta bova praznovala drugo obletnico poroke in srčno upava,da bova na ta najin praznik vedela da bomo dobili majhno štručko.Zato se morama ta mesec potrudit za njo mogoče jo boma prinesla domov iz Gorenjske na katero grema drug vikend.

LP Mojca

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 15:23:18   
lex
Moj je pa točno vedel, da ko bo najmanjša šansa, da mama bebo jo bova mela, pa željo sem mela, da rodim do 25 leta in se mi je uresničlo - en tedn prej sva dobla štručko:)-.
No edino kaj mi je dal "ultimat" da neham kadit in pol začnemo delat na štručki in semres (še hvala bogu da so angine ko itak ne moreš kadit:)-:)-:)-) Samo se morat res pogovorit. Aja pa moj:love: je bil star 32 ko se je Aleks rodil.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2005 15:54:37   
lenika
Midva sva stara 27 in 32 let in bova sedaj začela delat na otročku, ko imava stanovanje urejeno, faks končan in službi za nedoločen čas. Koliko pa si ti stara, sta finančno preskrbljena.Če so vsi ti pogoji izpolnjeni je po mojem mnenju pravi čas za otroka.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 16:25:59   
jazz
Jaz sem ga full dolgo nagovarjala, pa je bil mnenja da je še čas. Potem je pa njegov najboljši prijatelj oznanil da bo očka. Dva meseca po njegovi novici, da ima hčerkico, smo tudi mi zanosili.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 16:42:07   
Primoza
Midva sva imela nekaj časovnih pogajanj (reda velikosti leto), predvsem z ozirom na takratno finančno stanje, ki je mene malo bolj motilo in to, da smo po rojstvu Ajde itak živeli dve leti pri ankaa-ih starših, kar je zgornji limit in si medtem kupili in opremili/prenovili stanovanje.

Pri drugem sva se tudi malo pogajala (red velikosti par mesecev) predvsem zaradi tega ker sem bil bolj prepričan, da bo tudi drugi takoj ratal. In se je tako tudi zgodilo, tako da sem imel glede timinga kar bolj občutek.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2005 16:43:14   
Primoza
Aja, kako izgleda pogajanje? Približno tako kot na tržnici, če kupuješ pet kil paradižnika:)-

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2005 17:01:03   
baguSka
midva 27 in delava na otroču slab let, preskrblena ;)

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2005 17:02:22   
baguSka
aja kako sva skup pršla z željo?? on je že skoz hotel, no sej jst tud, ampak nekak sm kr vlekla pa vlekla, pol sm pa novorojenčka pestvala, sm pa rekla: jst bi tud to mela :)-

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2005 17:10:53   
Primoza
Midva 33/30 - zaključila serijo pred dobrim letom.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2005 17:16:36   
evci
če bi vsi gledal na vse izpolnjene pogoje, pol ljudi ne bi imelo otrok! dostikrat je pa tako, da imaš vse, otrok pa ne moreš imet. tako da je potrebna želja pri obeh, predvsem to!

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2005 17:19:07   
Primoza
Pravilo je le to, da ni pravila.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2005 17:19:54   
Primoza
Potemtakem ne bi zanosila nobena žrtev posilstva.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2005 17:49:16   
Sash
Z mojim :love: se nisva kaj dosti o :duda: pogovarjala saj sva takoj vedela, da si oba to želiva. Sva pa bila takrat z :love: stara 23 let. :love: se nikoli ni počutil premladega za očeta, ravno nasprotno...komaj čaka malega :angel:.
Probaj se pogovorit in mu omenit. Mogoče si želi tudi sam a ga je sram izrazit to željo. Poskušat ni greh.
Lepo pozdravljena in čimprejšnje izpolnitev sanj.
:sloncek::nosecka:Sash:kuza:

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.7.2005 18:58:20   
emaa
pogovorita se, ko bo začutil, bo začutil. Pri nama, sem bila jaz tista, ki sem rabila nekaj prepričevanja. Sem se omehčala po kakem letu in pol, ko sva že pol leta živela tako, da sva živela brez vtikovanja.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2005 22:37:22   
kofetek2010
a veš, da se niti prav ne spomnim kdaj in kako je bilo pri sinu, je že kr nekaj časa od tega in je kr trajalo skoraj 1 leto preden je ratal :zmeden2:

sedaj je bilo že nekaj časa "v zraku" a pogovarjala in dogovorila sva se za silvestrovo in potem v akcijo in rezultat je že na poti :)-

takrat sva bila jaz 23, on 29, sedaj sva jaz 32 on 38 ;)

kako navdušit? ne vem, počasi, daj času čas, naj sam začuti, da je dovolj zrel in naj sam sprejme to odločitev, da ne bo kdaj rekel, da je bil takrat še premlad ;)

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2005 11:32:21   
marty5
Midva sva tudi že kar zgodaj imela željo po otroku, vendar določene stvari še niso bile urejene (moja služba, stanovanje). Tako, da sva počakala, da sem dobila pogodbo za nedoločen čas ter priskrbela stanovanje. Zame sta bila to 2 bistvena pogoja. In zdaj je :duda: na poti, tako da bova februarja postala starša.

Sva pa dobro premislila prej in si naredila okviren načrt za prihodnost - glede nadaljevanja študija (podiplomc) in službe. Stara pa sva 26 jaz in 29 on.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2005 12:10:06   
tinkatonka
Pri nama je blo pa tako, da vsa se cartala pred :sloncek: in sem rekla, kaj je lubi a greva otročka naredit. Pa je rekel ja. Sem bla kr mal presenečena pa sem ga še enkrat vprašala, pa je rekel ja. Pol sva se pa kr smejala. Češ no zdej bova pa ustvarila novo življenje. Ampak sva se že prej o tem pogovarjala. Nekako sva oba v istem trenutku začutila, da bi rada :duda:. In :duda: je na poti.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2005 15:13:22   
Teni_
Moj je bil star 22, ko je prvič postal ati, pa ga ni bilo treba nič prepričevat. Je ze enkrat prej sam izrazil zeljo,pa sem jaz rekla, da ko končam s faxom. Pa ni bilo nič iz tega, ker sem prej dobila lušte po :duda:. Povej mu svoje zelje, ampak ga ne sili. Lp, Mojca:nosecka:

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.7.2005 9:09:02   
clea
Ja res, ne smeš ga nikakor silit,ker to nikamor ne pripelje-samo v prepir (vem iz lastnih izkušenj)!
Če fant še ni pripravljen na otroka pač ni in nimaš kaj dosti možnosti,da ga prepričaš kar tako,na hitro!
Mu pa vsake toliko povej zakaj si želiš bebico,pa pelji ga v kakšno trgovino z malimi cunjicami pa se bo mogoče začelo kaj premikati!

Moj tudi noče pa noče,pa če ga še tako "silim" pa ni kaj.Bom pač morala počakat,da se bo gospodič odločil,da je dovolj star (zdaj je 26),pa žur ni vse v življenju.

Želim ti ćimprej eno lepo malo :duda:!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.7.2005 10:07:37   
DrejcDrejc
Da še jaz pristavim piskerček z mojo zgodbo:
Jaz sem mu že v njegovem osvajalskem procesu :)- povedala, da bom čez kakšno leto pa želela otroka. In to zato, ker sem jih mela 28, on pa 23 in sem vedela, da če bo on proti resnim zadevam, potem nima smisla, ker bi meni počasi že ura odtiktakala, ko bi se njemu pri 30-ih zaluštalo družine...
... In kaj je rekel? Ja da to pa res ni problem, saj njegov kolega tudi že ima pri teh letih drugega otroka!
In s tem si je pridobil lep del vstopnice do mojega srca. In kar je najlepše, mislil je resno in po dobrem letu sva se odločila, da bova tisto mojo napoved uresničila in sem pojedla zadnjo tabletko in pridno počakala še tri mesece. Zdaj pa čakava, da mati narava naredi svoje in buljiva v tiste teste in ... no saj te zgodbe so pa že znane s foruma!
Alora, jaz sem imela kar srečo z mojim :love:. Pravo zlato srce je.

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.7.2005 12:23:29   
*zvezdica*
Pri nama je blo pa tako, da sem si ga jaz že kar močno želela....pa sva vendar oba "trezno razmišljala" da je mogoče malce prezgodaj, da sva premalo časa skupaj.... Potem pa smo bili na pikniku skupaj z mlado družinico in naju je dojenček totalno očaral :)...takrat sva ugotovila, da je čas, da tudi midva začneva delat na tem. Jaz sem bila takoj vsa prenavdušena, moj :love: pa rahlo zadržan. Ko pa mi je :hudicek: zamujala, je bil pa on tisti ki je najbolj močno čakal, da se pokaže :modri:.... pa se na žalost ni :ups:....
tako da ti kar na easy...pa se mi zdi da fante najbolj omehča, če vidijo dojenčka...ga mal pocrkljajo...preizkušen recept ;)

Srečno

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.7.2005 17:17:23   
clea
*zvezdica* sem kar malo potolažena ko sem prebrala,da vaju je očaral dojenček. Najina kolega namreč septembra pričakujeta bebiko,pa upam,da bo crklanje male štručke mojega fanta vsaj malo omehčalo.
Ker drugače se mi bo počasi zmešalo!Sploh ne vem več kaj naj naredim.Včeraj mi je rekel,da mogoče drugo leto tudi midva kaj narediva :((:((:((!

(odgovor članu Sasa G)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?