|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naredite špinačo
10.1.2008 13:14:56   
polona25
Kako naredite špinačo. Naš dojenček je star 6m, pa mu bom danes dala špinačo s pirejem. Pa nimam pojma kako naj jo naredim. Smetana, česen, sol in vse kar paše not, verjetno odpade.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naredite špinačo
10.1.2008 13:17:02   
Anonimen
Za 6 mesecev bi jaz malo na olju ali maslu popražila (ali podušila ali kako se reče) špinačo, nato pa dodala kislo ali sladko smetano in malo posolila.

(odgovor članu polona25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 13:20:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polona25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 13:20:54   
polona25
Hvala za odgovor. A je smetana dovoljena, glede na to, da je iz kravjega mleka? Bi prav pasala not, glede na to, da bi bla sama špinača brez vsega res zanič.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 13:21:53   
kofetek2010
Naredila sem jo normalno kot za nas - margarina + moka (prežganje), malenkost solila in počakala, da je prevrela, dodala sem kislo smetano. Nato sem za ostale dodelala bolj po našem okusu (česen, mal vegete, poper).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 13:31:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polona25

Hvala za odgovor. A je smetana dovoljena, glede na to, da je iz kravjega mleka? Bi prav pasala not, glede na to, da bi bla sama špinača brez vsega res zanič.

LP

Po mojem ne more biti zaradi tega nič narobe, saj adaptirano mleko je npr. tudi na osnovi kravjega mleka narejeno.

(odgovor članu polona25)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 20:43:17   
buša
jaz najprej na olju prep.moko na svetlo seveda potem zalijem z mlekom dam not špinačo in kuham zmes mešam na koncu malo soli in žličko kisle smetane.Tako sem se jaz učila v gost.šoli.za nas straejše pa še lahko damo notri česen ,mušk.orešček....

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 20:54:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Za 6 mesecev bi jaz malo na olju ali maslu popražila (ali podušila ali kako se reče) špinačo, nato pa dodala kislo ali sladko smetano in malo posolila.

Vse isto, razen solila nisem. Včasih dodam še malo adaptiranega mleka ali malce masla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2008 21:42:15   
barby26
moj je star 6 mes,pa sem mu jo naredila normalno razen česna nisem dala not.V ponev sem dala mleko,not špinačo,ko pa se je razpustila,pa še malo soli in kisle smetane.Vse je bilo ok.poskusi in čimmanj kompliciraj.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 11:49:11   
Klarita
Kaj vse pripravljate svežo špinačo ali tisto zamrznjeno v kocki?

(odgovor članu barby26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 11:51:11   
mami_miki
jaz jo odatlim v mleku(kar alpsekem-drugače ima adaptirano)...potem sol...česen itak ful...pa na maslu moko zgostim, da je špinačka bolj gosta...zmešam....

naredim mu isto kot sebi-oz. ko jo jemo mi, jo tud on...

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 13:30:39   
Naja30
Na začetku sem ji dala res čisto natur. je jedla, saj dojenček še ne pozna okusov, ve le da je lačen. Kasneje pa sem ji začela dajat s kislo smetano in mlekom.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2008 13:32:12   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Na začetku sem ji dala res čisto natur. je jedla, saj dojenček še ne pozna okusov, ve le da je lačen. Kasneje pa sem ji začela dajat s kislo smetano in mlekom.

enako

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2008 19:58:54   
Mesečnica
Naš ima zelo rad krompir, pa mu jo dajem kar zmešano s krompirjem:

En krompir olupim, narežem na lističe in tako v malo vode (da je kasneje ni treba nič odlivati) skuham do mehkega. Potem notri vržem en valjček zmrznjene špinače Natureta, počakam, da se odtaja in še malo podušim. Dodam malo adaptiranega mleka in krompir pretlačim.

Našemu je na ta način zelo všeč. Včasih pa v krompirju skuham še košček purana. Takrat še bolj z veseljem poje user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2008 20:30:50   
K_a_t_i
pri 6m sem špinačo dodala ostali zelenjavi, skuhala juhico in zmiksala
pri cca. 7m sem špinači dodala pasirano skuto, nato pa postopoma še vse ostalo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2008 20:58:38   
Anonimen
Jaz v špinačo ne stavim česnauser posted image nikoli niti ko delam za nas domače, noben ne stavi kar jih jaz poznam špinača in česenuser posted image user posted image . Ne paša skupaj 

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!