Anonimen
|
Punce pozdravljene! Tokrat se tudi jaz oglašam anonimna, pa saj naše težave vsi raje napišemo skrito. Potrebujem vašo pomoč, kakršenkoli namig, karkoli.... kar mi bo pomagalo iz situacije, v kateri sem se znašla. Z dragim sva skupaj že skoraj 3 leta, razmišljava o bebici in poroki, no, vsaj sva. Namreč, je izredno ljubousumen, vedno mi preveri gsm koga sem klicala, komu sem poslala sporočilo, vse se mu zdi sumljivo, itd. Ampak to niti ni srž mojega problema. Prejšnji teden je on pozabil gsm doma in sem se odločila da tudi sama malo pogledam po njegovemu telefonu, če on meni, lahko tudi jaz njemu ne.... Smsji so bili samo moji, klici nič posebnega, in že ko sem hotela odložiti telefon sem po nekemu slučaju odkrila števec sporočil, kjer so zabeležene vse tel. številke in časi sporočil, tako za dohodna kot odhodna sporočila, in sem odkrila da si na veliko sms-ja z eno številko, katero je imel v imeniku pod moškim imenom. Pokličem to številko, pa se mi oglasi ženska. Skoraj sem padla v nezavest. Ko je prišel domov sem ga vprašala s kom si dopisuje, pa je reku da z nobenim. Potem sem ga vprašala kdo je ta oseba, pa zanimivo, tudi poimensko ni nobenega takega poznal! Ko pa sem rekla da bi moral vedet glede na to da si dopisuje z njem je pa rekel da je to sodelavec. Ja ja, in potem svizec zavije čokolado v folijo! Potem je bilo še par prav hudih situacij, odkrila sem le, da ima njegova zgodba velike pomanjkljivosti. Tako sem uporabile vse svoje veze in prišla do podatkov od te številke. Ni noben sodelavec, pač pa ena mladenka, katera je doma v sosednji vasi.... Ampak, tega še nisem povedala mojemu. Kar zmrznila sem in enostavno ne vem kako naprej. Mislim... vem kako naprej... samo ne vem kako to izpeljat.... Punce, kaj naj naredim, kako naj naredim..... Lepo lepo prosim za kakšno pomoč! Kako naj mu dam vedet da vem kaj s kom si je dopisoval, kako naj končam to zgodbo, kako naj....
|