|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej
11.7.2008 17:59:38   
TAŠKI
Zdravo! Sem nova med vami,dalj časa vas že spremljam,sedaj   semse odločila,da vas prosim za nasvetuser posted image .Moj mož se je odaljil od mene.Vse pri njem se vrti okrog,denarja,zato letos  ne gremo na dopustuser posted image .Dejstvo pa je,da se nejmu ne ljubi  na morje ,željo mene in otrok pa ne upošteva.Do otrok je skrben,vendar  nikamor se mu ne ljubi.Dela točno samo tisto ,kar je všeč njemu .
Čutim,da se je tudi najin odnos skrhal,ib vedno bolj  razmišljam,da tako ne bo šlo.Sama trpim,ker se naše življenje odvija samo še med službo,položnicami in domom.Za kaj drugega,pravi mož ni denarjauser posted image .
Svetujte mi kako naprej,ker sem obupanauser posted image .
lp Taški.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej
11.7.2008 18:07:06   
brigitaa
Kaj pa namerava ta tvoj varčen možiček kupiti z tem denarjem, ki ga tako skrbno varčuje???user posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2008 18:16:31   
hugolina***
a to varčuje ali pač imate finančne težave?

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2008 18:19:23   
Skratek46
Ajajajajaj...to ti je slabo-nasvet je bol tako tako ker ne vem če si mu že kaj rekla? Popeni malo...

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2008 18:20:05   
TAŠKI
nič,pravi,da mora skrbeti za hišo,ter ,da je najraje doma,zraven me pa še velikokrat užali,ter pravi pejjt sama kamor te je volja.user posted image

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 18:22:24   
TAŠKI
Ma nimamo finančnih težav ,sam je pač stiskač,in to leto se je ful spremenil.Ravno zato nevem kako naprejuser posted image .Pogovor ne pomaga,ker pravi,da on pač tak je.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 18:23:48   
TAŠKI
Saj to še misli,če ne bo šlo ,ne bom šla več naprej.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 18:57:26   
Skratek46
Ej pupi-zdi se mi da ti zeloooo dobro jasno na čem si-s takim človekom ne boš srečna. Živi se pa le enkrat-res. Moj oče je ratal stiskač, ko je blo treba za ljubico porabit celo plačo-poznam pa enega, ki se oblači v oblačila izpred 20 let ker se boji da nebo 3. svetovna vojna in pol bo on bogat, ko bomo vsi ostali revni-to bo zeloooo "bistveno" če poči 3. svetovna-kmet!
Tako, da če si ti nesrečna-spokaj z otroci na morje na njegov račun in se boš vsaj odpočila od položnic in njegovih bolnih kalkulacij!

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 18:59:29   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI

nič,pravi,da mora skrbeti za hišo,ter ,da je najraje doma,zraven me pa še velikokrat užali,ter pravi pejjt sama kamor te je volja.user posted image
 Točno tak tip je bil moj oče..otroci smo zaradi tega strašno trpeli. Zame je to totalna sebičnost in lenoritost. Če imaš otroke, moraš biti aktiven, MISLITI MORAŠ NA OTROKE, NE PA NA TO, KAJ TEBI NAJBOLJ PAŠE.Lahko ti povem, da sta se moja mama in oče iz tega razloga ločila, ker je s takim vedenjem razdiral in maltretiral družino in smo nekajkrat šli celo sami brez njega na morje.Povej možu, da to ne pelje nikamor in da če misli, da boš z otroci sama hodila naokrog, mu pač ni treba imeti družine. KAJTI OB TEM BODO NAJBOLJ TRPELI OTROCI, SPLOH KO BODO VEČJI.OTROCI OČETA POTREBUJEJO OB SEBI, ne rabijo ga, da čiča doma v dnevni medtem, ko so oni nekje na morju sami z mamo.Pa prodajta hišo in bodi sama z otroci (saj si že itak); če ga ne bo več ob tebi, se z njim vsaj ne boš obremenjevala.Lahko mu s tem vsaj zagroziš in upaš, da mu bo 'potegnilo'..ker če mu ne bo, je izgubljen primer in se mu vedno več ne bo dalo...npr. izpustil bo maturantski ples otrok ali kaj takega, ker se mu pač 'ne bo zdelo pomembno' in bo 'zanj osebno' bolj važno kaj drugega.. Uf, kako ne maram takih descovuser posted image  Sorry, če je zvenelo preveč ostro..upam, da pri vas situacija sicer še ni tako huda.. srečno

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 20:22:52   
TAŠKI
Res se čisto strinajm s steboj.Mislim,da za naju ni več upanja.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2008 20:23:26   
sombica
Z možem imava veliko kmetijo,seveda ko so bili otroci majhni nisva mogla nikamor skupaj,kar 5x sem šla sama po teden dni v toplice z vsemi 4 otroki-kako smo se imeli lepo...potem sta sinova zrasla in onadva porihtala v hlevu,na morje sva hodila z hčerama po 7-10 dni,nato še jaz sama z njima po 1 teden...ta mesec sta hčerki na morju v koloniji in sicer kar 14 dni,potem gre ta mala še za 14 dni avgusta.....midva pa greva letos prvič sama na morje za 5 dniuser posted image zakaj ti to pišem...pri nas tudi ni ne vem koliko denarja vendar za dopust se vedno najde,sploh za otroke mora bit,mater saj gredo skoraj že vsi otroci na morje zakaj vaši ne bi šli....ma dej tvoj mož se obnaša kot moj 78 letni tast-brezveze za današnji čas...poberi se,naloži otroke v avto in pojdi,ne misli kaj on reče in ti bluzi takrat,samo pojdi.....pa ubogaj me,vsaj na otroke pomisli.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2008 20:28:20   
majcci
Tako kot ti je napisala Sombica - pojdi na morje ali toplice z otroki in uživaj, dec pa naj sam na svojem dnarju čepi in sameva.
Upam da vsaj za otroke in njihove potrebe (in seveda ostale stroške) daje denar, če ne potem je mogoče bolje da živite sami. Saj od njega nimate nič - ne fizično, ne materialno.
A drugače pa se z otroci ukvarja?

(odgovor članu sombica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2008 20:30:33   
TAŠKI
Sombica,dobro si naopisala.V bistv u si sama,kar ne upam,iti sama ,ker me j strah njegove reakcije.Samo šele takrat bom vedela,koliko mu pomenim ,ker res sedaj sem prav na zadnjem mestu.

(odgovor članu sombica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2008 20:40:22   
TAŠKI
Dugače navidez vse štima veliko se ukvarja z otroci samo on odloči kaj je dobro za nas vse user posted image .Zadnje čase sploh več ne upošteva mene in mojega mnenja.Če pa pa že kam  gremo pa skozjamra ,da mu je dolgočasno.Res jaz nimam zanj več moči,čeprav bi rada   rešila zakon,a  on sploh ne prizna svojih napak.user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2008 20:45:07   
majcci
To je pa potem res problem. Verjetno si se že od začetka ti njemu bolj prilagajala kot on tebi, zdaj se pa zadeva še stopnjuje ali pa tebe prej to toliko ni motilo.
Najbolje da ga tako na lep način vprašaš kako je z morjem letos, pa če bi šli, potem boš videla kaj bo odgovoril. Najdi kakšno ugodno variianto in mu jo pokaži. Če ne bo želel iti, povej da si se ti odločila, da greš sama z otroki, ker jih morja ne želiš prikrajšati. Lahko še dodaš, da je treba uživati vsak trenutek dneva.

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2008 20:53:30   
TAŠKI
Res sem  jaz ogromno prilagajam in prej je to še šlo sedaj pa  se ne grem več.Zakaj moram jaz vse požreti,mislim ,da  smo si enakovredni.M<a tudi,če mu rečem za morje vem,da ne bo šel.Res moram zbrati pogum in spokati nekam.On pa naj se slika doma ali pa poišče drugo naivko.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2008 20:56:53   
majcci
To je kr problem ja, da si se ti vedno prilagajala, kar je razumljivo, saj na začetku zveze hočeš partnerju čimbolj ugajat (ne vem če je ravno prava beseda, ampak verjetno veš kaj mislim) in on se je zdaj tega navadil ter še bolj razvadil in mu je samoumevno da mora tako biti, tebi pa ni več všeč tako.
A pa si mu kdaj povedala, da ti to ni všeč?

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.7.2008 21:07:23   
TAŠKI
Sem pa pravi,da tak pač je.Materuser posted image a veš koliko jazsovražim to besedo,res ne pretitavam,ampak on se ne da.Pa mater en vzrok mora biti ,da je tak mislim,da je zaljubljen sam vase pa tudi v službi je zelo uspešen, jaz sem pa dimuser posted image .

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.7.2008 21:10:26   
n€na
Jaz sem imela podobno situacijo. Moj bi bil najraje doma in nebi šel nikamor. Tudi njegova familija je taka, NIKAMOR NE GREJO,  moja familija pa čisto nasprotje. že od malega kar se spomnem smo samo hodili okoli in uživali, pa tudi nismo imeli veliko denarja. Privoščili smo si tisto kar smo si lahko in bili srečni.  In sem enkrat ko moj ni hotel na en piknik pop***** in mu rekla" jaz pa zaradi tebe ne bom gnila doma in bila brez prijateljev" in šla sama.  Takrat se je dosti spremenilo.

Držim pesti zate, da bi se tudi tebi spremenilo na bolje

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.7.2008 21:14:47   
majcci
Pozabila sem še napisati tole.
Tvoj verjetno problema ne vidi zato, ker (govorim hipotetično) v teh 10 letih kar sta skupaj ni nikoli bilo problemov s tem, da je bilo po njegovo (sklepam da si redkokdaj kaj pripomnila), če pa si kdaj pa je bilo to bolj malo in daj pažnje na to. In ker je zdaj 10 let laufalo tako kot si je on zamislil, mu verjetno ni logično zakaj hočeš ti kar naekrat drugače živeti (pa čeprav te je to dalj časa motilo, vendar mu zaradi miru tega nisi rekla). Tu pa zdaj seveda nastane problem - kajti on nima probelmov, ti pa jih imaš. Bo pa verjetno težko to rešiti.
Treba je najti nek način kako prestop čim lažje speljati.
Mogoče na takšen način, da rezerviraš ti nekje dopust. Mu mirno poveš da bi neko stvar drugače naredila. Itd.
Najpomennjša je komunikacija v partnerskih odnosih (tudi drugih - prijateljiskih, ...)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 22:00:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.7.2008 22:18:29   
Annny
Bistvo vsega je, da je tako obnašanje očeta za otroke strašno razočaranje in da se počutijo prizadete, kot da očetu ni mar zanje. V določeni meri je to tudi res. Huje bo, če se bodo otroci kasneje začeli obnašati podobno (npr. moja sestra se je v precejšnji meri vrgla po očetu in ima njegovo ignorantsko obnašanje, ne spoštuje kaj dosti čustev drugih itd.) Družina je za to, da je skupaj, ne pa, da vsak luta po svoje. Tudi mama in oče morata otrokom pokazati, da trdno držita skupaj, da so odločitve skupne, da se hodi na izlete/morje skupno, ker otrokom s tem dajete trdno oporo za življenje, dober 'feedback' za prihodnost- za vsa področja življenja. Ob takem očetovem obnašanju in 'zgledu' lahko otrok postane vase zaverovan, cincav, len osebek in morda bo to 'zlo' prenesel tudi na svojo bodočo družino..ti zgledi iz otroštva imajo lahko daljnosežne posledice... Oprosti, če se to bere, kot da 'strašim'..ampak res sem te stvari izkusila na lastni koži, še zdaj mi je kar slabo, ko pomislim na očetovo obnašanje. Mogoče ti bo kaj povedalo dejstvo, da s svojim očetom nimam nikakršnih stikov in jih tudi nočem, ker je še vedno isti, kot je bil...user posted image  Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.7.2008 22:35:13   
TAŠKI
Hvala ti ,sam mislim,da mu bo čisto vseeno ,če oddidem sama,kam mogoče,res čaka prav,to je pa trmast kotuser posted image .

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.7.2008 22:37:51   
TAŠKI
Zelo je pomemben pogovor med partnerjema,samo kaj nardiš ,ko se on noče pogovarjat?Jaz pa silila vanj več ne bom.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.7.2008 22:39:31   
TAŠKI
Mislim,da je resitev res samo ta,postaviti ga pred dejstvo.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?