|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej?
3.12.2006 9:11:42   
Caarmen
Pozdravljene sotrpinke.

Po dolgem času se vam spet oglašam. Naveličala sem se čakat. Ginekologinja pravi naj počakam do maja ampak meni je to preveč dolgo. Dobri dve leti ( prej pa je minilo tudi že kar nekaj let, ker nisva mislila da bi blo to pri naju sploh mogoče - neplodnost) sta že naokoli. Za menoj je spermiogram,klomifen, HSG, prehodnost....

Kaj pa sedaj? Naj grem do osebne zdravnice in ji rečem za napotnico za dr. Reša? Kaj naj rečem ko pokličem dr. Reša? Kako ste ve to stvar uredile?

Za odgovore se vam lepo zahvaljejem in vam želim čimprejšnji user posted image .
Carmen 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej?
3.12.2006 21:37:58   
katipi
Na tvojem mestu bi poklicala dr. Reša in mu povedala vse, kar si do sedaj že naredila, da bi zanosila. Res ne vem, zakaj bi se bala! Morda je on tisti, ki ti bo pomagal. Le pogumno in ni kaj, da ne bi kmalu zagledala čarobniuser posted image user posted image !

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2006 5:23:53   
Anonimen
www.neplodnost.com

to je link od Reša v dravljah. Preberi si, pokliči in se zmeni za termin. Dobila boš itak sestro, ki ti bo vse povedala, kaj prineseš s sabo in kdaj prideta oba s partnerjem. Lepo je, če prineseš izvide s sabo (fotokopije), lepo je tudi, da narediš hormonski krvni test, ker je velikokrat ravno v kakem hormonu kak problem. Za Reša pa rabiš ti napotnico od svojega G, tvoj mož pa od osebnega zdravnika.

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 14:20:10   
fragola99
Živjo Carmen.

Prav imaš nič čakati! Tudi jaz sem bila v podobni situaciji kot ti, preden sva obiskala dr. Reša. Imela sem opravljen HSG, hormonski test, pri Rešu, smo opravili še spermiogram, preverjanje gibljivosti semena - drugi dan po odnosu mi je dr. Reš vzel sluz, da je videl koliko semena splava naprej, oz. ostane v telesu., preverili smo ovulacijo na ultrazvoku in vse je bilo ok. Ker še vedno nisem zanosila, mi je predpisal Klomifen, katerega sem jemala pol leta, ker na žalost še vedno nisem zanosila, sem pred kratkim opravila še laparoskopijo in histeroskopijo, ker je dr. Reš dejal, da če bomo šli na umetno oploditev potrebujem te izvide. izvidi po posegu so dobri in sedaj greva novim zmagam naproti. Za umetno oploditev se zaenkrat še ne bova odločila, saj so vsi testi, ki sva jih opravila dobri, torej ni razloga, da ne bi mogla zanosit, čeprav se že trudiva 2 leti in 4 mesece. Vendar sem prepričana, da nama bo kmalu uspelo, saj veš v tretje gre rado, pa še leto 2007 prihaja - sedem je pa itak pravljično število, tko, da.....
Ti kar pokliči dr. Reša in se naroči, saj tako in tako, ne boš takoj na vrsti. Želim ti,da vama kmalu uspe. Vse bomo dočakale svoj čudežuser posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 14:24:28   
Anonimen
tudi nama so vsi izvidi kazali, da sva zdrava in ok, pa se je ravno na OBMP izkazalo, da imava kar dva vzroka, zaradi katerega ne moreva zanosit. Obeh z vsemi raziskavami ni bilo mogoče odkriti. Še dobr, da sva šla in nisva čakala, ker bi se fajn načakala. Sem ap ena redkih, ki ima tak vzrok, zato ni razloga za preplah.

(odgovor članu fragola99)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 14:53:40   
fragola99
MIŠEK ZDAJ SI ME PA MAL PRESTRAŠLA. KAJ PA JE TO OBMP, JAZ SE NA TE KRATICE BOL SLABO SPOZNAM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 15:05:33   
Anonimen
OBMP je umetna oploditev (ivf oz icsi). pa naj te ne bo nič strah, ker sem res zelo redek primer. Poleg tega menim glede na to da je z vama vse ok, da je prav če sta se odločila čakat, saj se je zgodilo da je nekaj parov zanosilo tudi med čakanjem na postopek ali pa po postopku, naravano. Celo če sta še mlada in se vama ne mudi.
Pri meni so stalno govorili da imam O, potrdili z UZ, klomifen vsem mogočem, ampak v postopku so pa ugotovili, da imam nezrela jajčeca. Kljub zdravilom in hormonom, nisem še nikoli pridelala nobenga zrelega in tudi nisemše nikoli prišla do ET. Imam zelo veliko foliklov, najdejo tudi jajčeca, ampak so vse zanič. Noben pa nima pojma zakaj do tega pride. Drugo stvar ki so v postopku ugotovili, pa je, da četudi bi imela zrelo jajčece, se ne bi mogla oplodit, ker se partnerjevi plavalci ob dotiku mojega jajčeca skup zalepijo. Mal po domače povedano, ampak tako nekako je pri nama in če se zalepijo ne morejo prodret in oplodit jajčece. Partner ima drgače fenmenalen spermiogram in bi lahko oplodil katero koli drugo žensko. Ampak za ta slednjo imava rešitev to je icsi metoda, za prvi vzrok pa še eksperimentiramo kaj bi pomagalo.

ZATO ŠE ENKRAT FRAGOLA, NIČ NAJ TE NE BO STRAH, PREPUSTI SE NAKLJUČJU IN NARAVI, DOKLER LAHKO. (zdaj sem se pa nazaj skričalauser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 15:12:17   
fragola99
Mišek, tako mi je hudo zate, so mi kar solze stopile v oči, ko sem brala tvoj odgovor. Sploh nisem vedla, da je to mogoče, se pravi, če te prav razumem, da tudi če ti na UV pokaže, da imaš ovulacijo ni nujno, da so jajčeca dobra. Groza.  Mišek želim ti veliiiikoo sreče, in kmalu user posted image . Vse bomo dočakale svoj čudež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2006 15:20:32   
Anonimen
Hvala za želje, solzice pa kar pospravi in to hitro, ker nikomur ne pomagajo, še najmanj pa tebi, da bi se še zdaj s tem obremenjevala. Jaz razmišljam pozitivno in vedno upam, da mi bo tokrat uspelo, niti enkrat še nisem obupala, zato tudi tebi in ostalim priporočam, da vedno gledate pozitivno z mislijo, da vam bo uspelo. Ker vemo, da je medicina zelo napredovala, tudi alternativa nam veliko pomaga in tako hvala bogu v tej dobi ekstremnega napredka imamo res veliko srečo, da lahk zanosimo, nekateri pač malo kasnej, nekateri veliko kasneje, ampak na koncu nas je večina z otročkom v naročju. 

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2006 16:34:46   
fragola99
BRAVO MIŠEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?