|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej....
21.7.2011 13:10:08   
jasno
Ne pišem ravno pogosto po forumu.Pa naj bo ena sprememba. Pred pol leta sem spoznal puncu s katero sva se res zbližala ne samo to bila sva res ko eno- idealen par. Ona še študentka jaz pač zaposlen z povprečno plačo in kar veliko kmetijo doma. Ona je svoje čase živela v Ljubljani potem na podeželju. Že od samega začetka sva si vse zaupala povedala (saj mislil sem tako), razumela sva se odlično skratka bilo je odlično. Res sva se ljubila večkrat mi je povedala da sem ji vse na svetu tudi jaz nisem hranil komplimentov.
Prejšni vikend sva šla malo na oddih. V poletnih časih ko imam obilico dela na posestvu si res težko vzamem čas in na to sem jo opozoril že pred najimim začetkom veza. Tudi na to da bova šla na počitnice v jeseni...
Bilo je vse idilično dokler nisem v ponedeljek prišel v službo in prebral njen e mail v katerem mi je napisala cel kup besed. Bom poizkusil strniti. Da nimava skupnih interesov in da ne ve kje bi živela ko bi bila enkrat skupaj.
Mogoče bolano ker imam doma hišo v kateri živijo še starši pa še eno poleg za silo in ona stanovanje v ljubljani katera pa je malo oddaljena za mene oziroma bi se moral prilagoditi. Z mojim starši ni imela ravno dobrega odnosa- enkrat so pač narobe odreagirali ko mi je za rd kupila darilo-psa katerega starši niso sprejeli. Sedaj ga imajo najraje na svetu in tudi njej so se opravičili. Od tedaj ni želela zahajati kaj pogosto do mene.... Pač sem jaz do nje. In sva peljala naprej. Povod vsega pa so različni interesi. Ona bi živela adrenalinsko življenje jaz verjetno bolj umirjeno. Ona bi kolesarila, plesala celo noč na veselici itd... Meni to ni toliko pomenilo.
Ne rečem tudi sam grem kdaj na veselico na kolo vendar ob delu težko najdem energijo tudi za to.
Pa bi se zaradi nje v to brez pomisleka spustil samo pravi da potem jaz to nebi bil to kar sem. In da nebi bil
jaz tak kakor sem. Res je.
Najina veza gre narazen zaradi interesov zato ker jo skrbi da bi garala na kmetiji (pa sem ji povedal da ne pričakujem od nje da bi kaj delal saj na kmetiji ne) ker vem da jo njena poklican pot vodi v drugi poklic, in tam sanja svoje sanje svoje želje in ambicije.
So skupni interesi več kakor ljubezen še danes govori da me ima rada da me ljubi ampak da ne more.
Se skupnih interesov res ne more prilagajati.  Mar ni partnerski odnos eno samo odrekanje oziroma dogovarjanje? Kakšno je vaše mnenje?
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej....
21.7.2011 13:22:28   
~Biba~
ljubezen niso samo metuljčki, je tudi prilagajanje...tvoja punca očitno ni zrela za prilagajanja, ker išče družbeno idealizirano ljubezen, ki v resnici ne obstaja...

ali se bosta pogovorila, se prilagodila eden drugemu, in živela skupaj naprej

ali pa se bosta razšla...

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2011 13:29:11   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ljubezen niso samo metuljčki, je tudi prilagajanje...tvoja punca očitno ni zrela za prilagajanja, ker išče družbeno idealizirano ljubezen, ki v resnici ne obstaja...

Lepo napisano - se strinjam.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2011 13:36:31   
eva1
Ja težko je! Jaz zase lahko rečem, da se vrjetno nebi želela preseliti na kmetijo in živeti s taščo in tasom, in tudi kristalno jasno je vsem, da slej ko prej bi morala tudi kaj pomagati če bi želela da se razumemo! No in to ni zame, in vrjetno tudi ne za tvojo punco! Mogoče res egoistično, a žal nismo vsi za vse!  Pri vama ne gre samo za to-gre tudi za to, da sta ugotovila da imata drugačen pogled na svet , drugačne porebe, interese...in HB da sta to ugotovila sedaj ko še nimata otrok!
Pogovorita se in bosta videla kako dalje! Srečno!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2011 13:39:43   
mate0ja
Partnerski odnos ne bi smel biti odrekanje in dogovarjanje. Vsaj ne v smislu da se moraš odpovedovati svojim ciljem, sanjam. Niti ne gre za skupne interese ampak je v ospredju način življenja, ki ga želiš živeti. Nekomu paše ob petih zjutraj vstat nekje na deželi, odpret okno, se nadihat svežega zraka in zret na pokošene travnike, drugemu je užitek vstat ob desetih in iz bližnjega lokala celo dopoldne opazovat mestni vrvež. Nekomu ogromno pomenijo brezskrbne 14-dnevne počitnice, drugi uživa v posedanju v senci med košnjo trave.

Ima pač rada drugačen način življenja kot ti in uživa v drugih stvareh kot ti in očitno razmišlja, da bi v skupni prihodnosti en drugega omejevala in se hkrati sama odrekala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2011 13:42:25   
mate0ja

Zakaj ne bi bila zrela, pač meni, da če bi se prilagodila njegovemu načinu življenja ne bi bila srečna. Želi si pač partnerja, ki bo imel tak pogled na svet kot ona, enake interese in enaka izhodišča. Verjetno tudi kak tak tepta našo zemljico.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2011 13:42:31   
Nika v službi
Razkorak med njenim življenjem (študentka) in tvojim (zaposlen, kmetija) je očitno v tem trenutku velik. Ona želi še uživati življenje, ti bi se rad ustalil. Ona čuti, da zamuja življenje, strah jo je obveznosti, življenje na kmetiji ima svoje specifike, jaz, ki sem izrazito mestno dekle, bi verjetno tudi zelo težko živela nekje izven mesta. Ker na kmetiji JE delo. Če hočeš biti partner nekomu, ki ima kmetijo, preprosto ne moreš ne delati nič. Vsaj jaz ne bi mogla sedeti v hiši, ko bi moj mož/partner delal. Na kmetiji delajo vsi, to je pač moja izkušnja, pa imam v ožjem sorodstvu obilo stika s kmečkim življenjem.

Težko je svetovati, pogovorita se, povej ji, da jo imaš rad, a da jo hkrati razumeš, mogoče ponudiš premor. Da vsak malce razmisli, kako dalje. Potem se bo pokazalo, če bo vajina ljubezen zdržala preizkušnjo.

Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2011 13:55:38   
Pia*
Prijavi se na šou ljubezen na seniku.

Ne zej pa resno! Da nekako ne želi živeti s taščo in tastom, jo jaz razumem in popolnoma podpiram v tej odločitvi. Po eni strani, pa razumem tudi tebe. Predvidevam, da naj bi ti ostal doma na kmetiji in stvari vodil naprej. Npr. moja mami pravi da sem fina gospodična ampak če bi imela svojo hišo stran od tašče in tasta(tako kot jo imaš ti) bi se prilagodila in šla na kmetijo tudi živeti. Seveda, če bi mi fant kaj pomenil. V kolikor bi pa dvomila v fanta bi se pa tako odločila kot tvoja sedaj.

Jaz mislim, da tukaj ni problem v življenju na kmetiji ampak preprosto punca ni dovolj zrela še za resno zvezo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2011 13:59:07   
jasno
Vem da sem napisal premalo, da bi lahko objektivno sodili o najini vezi.Ne morem objaviti celega e maila ker spoštujem to kar je ona zaupala meni. Se strinjam z večino napisanega. Vem bolje si je zaeleti srečo danes kakor trpeti celo življenje. Sem pa prvič občutil, da iskrena ljubezen (iz obeh strani) ni dovolj za zvezo.
Pa ne mislite da ni poprijela za delo. Bila je pridna in marljiva delala diplomo hodila delati preko študenta.
Težko jo pa sedaj razumem kako sanja o treh otrokih in psu, na drugi strani pa bi cele noči preplesala.
Za eno je potrebno imeti urejeno življenje finance nebi bile problem saj je iz premožne družine tudi pri nas ni ponakanja. A hkrati sem želel da si vse to zasluživa sama saj smatram da samo tisto kar ustvariš sam potem spoštuješ. Zato sva igrala res odprte karte. Vem da je še mlada vem da je še vse življenje pred njo. Želim ji srečo in da bo poleg vsega spoznala partnerja ki ji bo poleg ljubezni in iskrenih besed namenil še tisto malo
skupne interese.

ps: za pogovor je verjetno prepozno prosil sem jo da se pogovoriva o tem da pač bom prilagodil svoje
življenje do te mere da bi bila tudi z tem kolikor toliko zanimivo. Tudi ona je velikorat bila z menoj na raznih strokovnih sejmih kakor sem jaz rad odšel na morje oziroma v hribe.

Čudna so pota gospodova....
Pol leta za mene prekrasnega življenja pa se končuje z grenkim priokusom.

Hvala za vsa mnenja.
Simon

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2011 14:05:16   
mateyka

...tvoja punca očitno ni zrela za prilagajanja, ker išče družbeno idealizirano ljubezen, ki v resnici ne obstaja...

sploh ni nujno, da idealizira ali/in da ne obstaja imo. lahko da pač nista tako zelo kompatibilna (na splošno) in bi se oba posamezno s kom drugim bolj ujemala. hočem rečt (čeprav se lahko grozno sliši) - mogoče nista duši dvojčici, ki bi skupaj potovala skozi življenje in bila izpolnjena in ne bi imela občutka odrekanja. to pa en pomeni da tega ni ali da ni možno. možno je, samo ne med njima.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2011 14:06:48   
jasno
Lahko bi se pa sem bil tisti čas v zvezi...
Ljubim življenje na podeželju in sem ponosen na to.
Tudi ona je še predn sva kaj imela da imam kmtijo in da to
delam z srcem. Pač vsak ima svoje veselje, meni je bilo to
položeno v zibko da ljubim naravo in kmetovanje.
Tudi veliko dela in vsega sem pustil na kmetiji zato jo bi
zelo težko zapustil. Tudi edinc sem tako da verjetno
delam za sebe.
Ja doma imam dve hiši sicer ena ni čisto opremljema samo z malo
vloženega dela in denarja bi bila prav prijetno gnezdece.

Mogoče je težava oddaljenost od lj. kjer bi ona verjetno delala.
Vsekakor bi jo podpiral na njeni poti kakor bi ona vejetno mene.
Živeti sanje da bi pa spoznal nekoga ki bo 100% enak popolen pa je za moje pojme
bedarija. 

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2011 14:08:58   
Pia*
IZVIRNO SPOROČILO: jasno

Težko jo pa sedaj razumem kako sanja o treh otrokih in psu, na drugi strani pa bi cele noči preplesala.

Ravno to je mene zmotilo že v prvem tvojem postu, da bi rada plesala skratka uživala, žurala, itd,... in iz tega sklepam, da punca ni pripravljena za resno zvezo. Se pa lahko motim!

Simon koliko pa sta stara?

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2011 14:10:52   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

...tvoja punca očitno ni zrela za prilagajanja, ker išče družbeno idealizirano ljubezen, ki v resnici ne obstaja...

sploh ni nujno, da idealizira ali/in da ne obstaja imo. lahko da pač nista tako zelo kompatibilna (na splošno) in bi se oba posamezno s kom drugim bolj ujemala. hočem rečt (čeprav se lahko grozno sliši) - mogoče nista duši dvojčici, ki bi skupaj potovala skozi življenje in bila izpolnjena in ne bi imela občutka odrekanja. to pa en pomeni da tega ni ali da ni možno. možno je, samo ne med njima.

Na kratko povedano: mogoče pa nista za skup. HB, če bosta do časa to ugotovila in šla vsak po svoje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2011 14:22:12   
Nika v službi
To, da je vedela, da si s kmetije, še ne pomeni, da se je vsega, kar to prinese s seboj, dejansko zavedala. Tebi očitno sede tak način življenja in s tem ni absolutno nič narobe, ampak očitno to ni njen lifestyle oz. vsaj noče, da bi to postal.

To, da hoče plesati, žurati.... pa meni pove, kar sem že zgoraj omenila - da hoče še užiti življenje in da na ustalitev še ni pripravljena. Vsaj v tem trenutku še ne. To, da sanja o otrocih in psu in očitno družini, mi je tudi razumljivo - to si želi imeti, ampak ne še zdaj.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2011 14:37:53   
jasno
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

To, da je vedela, da si s kmetije, še ne pomeni, da se je vsega, kar to prinese s seboj, dejansko zavedala. Tebi očitno sede tak način življenja in s tem ni absolutno nič narobe, ampak očitno to ni njen lifestyle oz. vsaj noče, da bi to postal.

To, da hoče plesati, žurati.... pa meni pove, kar sem že zgoraj omenila - da hoče še užiti življenje in da na ustalitev še ni pripravljena. Vsaj v tem trenutku še ne. To, da sanja o otrocih in psu in očitno družini, mi je tudi razumljivo - to si želi imeti, ampak ne še zdaj.

jaz 29 ona 24.
Ja ampak ni ravno tako.
Ne moreš žurati in hkrati misliti o družini in govoriti da je potreno že danes nekaj narediti za to, če pa bo prišlo mogoče čez leto dve... Razumem, da potrebuje adrenali energijo in vse. Tudi jaz to včasih potrebujem. Samo
navadno gremo v življenju po korakih in kakor jaz pravim vse ob svojem času... Pa sem bil zelo kritiziran zaradi teh besed. Oziorma da sem neodgovoren in da se izmikam odgovornosti.
Tudi o družini je bilo govora. To ne čez čas ampak, da bi imela otroka že sedaj. Ja ok samo kdo pa bo skrbel za njega? In če nisi finančno stabilen oziroma na svojem si to težko predstavljam. Saj jaz. Ne rečen naredila bi fax dobila službo potem pa ni problema. Sedaj pa bi energijo raje vlagala v to da bi se imela dobro in uživala življenje.
Zato mi ni jasno kako mi lahko razlaga da bi imela otroka da bi nehala jemati KT hkrati pa te pusti ker ga pač ne žuram (da imava različne interese) oziroma sem se pri svojih skoraj 30 letih nekoliko umiril.
Še zdaleč pa ne toliko kakor nekateri.

LP

< Sporočilo je popravil jasno -- 21.7.2011 14:46:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2011 15:50:21   
mateyka
evo, Meryl Streep je lepo napisala glede skupnih interesov (njen mož je kipar, ona igralka):
Meryl about finding the right mate: "My husband understands the compulsion to create things. With somebody who had a regular job, I think it might have been harder to translate those creative impulses and the need to satisfy them ... I think you have to have somebody as a partner who shares what you value in life."
Source: Parade Magazine, May 28, 2006.

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2011 15:51:41   
Nika v službi
Zelo lepo povedano, Streepova je itak carica.

F. Lainšček

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2011 18:28:29   
Colt
Simon...zgodi se trenutek, ko oseba pošteka kaj je imela in kaj nima več. Kaj je zavrgla. Ti pa imaš še vedno sam sebe, ane? Kdo je torej na izgubi long term?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 18
22.7.2011 13:04:16   
jasno
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Simon...zgodi se trenutek, ko oseba pošteka kaj je imela in kaj nima več. Kaj je zavrgla. Ti pa imaš še vedno sam sebe, ane? Kdo je torej na izgubi long term?

Se strinjam samo grenak okus pa ostaja...

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.7.2011 13:25:54   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Pa dobr, sej ti ni za vsakim bivšim tipom hudi, no...meni ni bilo za nikomur-vsak je z namenom bivši...pač nismo bili na isti frekvenci, z možem pa sem in se imamo super fajn user posted image

Sicer pa gledena zgoraj napisano, vrjento punca še ne ve točno kaj bi sploh trenutno rada..vrjetno ji še malo hormoni nagajajo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.7.2011 14:13:43   
pelin
Temo že od včeraj spremljam, pa se nisem mela čas razpisat, jaz pa seveda ne znam bit kratkauser posted image ...No, meni se pa že od začetka zdi, da je punco malo zagrabila panika...Osebno se mi dekle ne zdi premlado, temveč imam občutek, da se je tik pred zdajci prestrašilo...prestrašilo, da bo moralo poleg službe garati na kmetiji ( pa lahko ti še nevem kako poudarjaš da ji ne bo treba delati...saj vsi pribljižno vemo kako stvari na kmetiji stojijo in da je za pridne vedno dela dovolj), da bo ob otroku prenehala biti zabavna in svobodna, da ti ne boš imel dosti časa zanjo, da bo konec koncev verjetno morala čez leta skrbeti za ostarelo taščo in tasta, ker si pač edinec in kmečkih ljudi ponavadi niti pod razno ne spraviš v dom za ostarele, ker...Ker po pravici povedano ni v enostavnem položaju in konec... Mogoče marsikateri dvom in skrb ni zrasla na njenem zelniku ( starši, prijatelji), zagotovo, pa se zaveda marsičesa...Zagotovo ljubezen ni vse, je pa veliko ...zaradi nje se dekleta poročajo v Afriko ( ali pa oni k nam), zaradi nje se prestopa v drugo vero, zaradi nje se ljudje odpovedo svoji družini ali nekateri celo otrokom....tako da zagata, ki jo imasta vidva, je v primerjavi z marsikom čisto majhna...Ogromno mestnih , bogatih in šolanih fantov in deklet se je že poročilo na kmete...Seveda je potrebno tu, tako kot povsod, določeno prilagajanje z obeh strani...Vendar brez tega ne gre nikjer...pa naj sta skupaj dva mestna, dva revna, dva izobražena ...človeka ali pa tako kot vidva...mestno dekle in fant s kmetov...
Mislim, da ti tukaj nimaš več veliko za storiti...nikoli ji , kot praviš, nisi skrival svoje situacije, dobro ve, da jo imaš rad...torej...če se ti ponudi možnost za pogovor, ji poskušaš zadeve še enkrat razložiti, potem pa pač čakaš....če se bo odločila, da te sprejme z vso prtljago vred vredu, če pa ne....verjetno ni luštno biti zapuščen v ljubezni (k sreči se mi je to zgodilo edinokrat v osnovni šoliuser posted image ), vendar bolje po pol leta, kot po dvajsetih letih...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.7.2011 15:12:36   
jasno
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Temo že od včeraj spremljam, pa se nisem mela čas razpisat, jaz pa seveda ne znam bit kratkauser posted image ...No, meni se pa že od začetka zdi, da je punco malo zagrabila panika...Osebno se mi dekle ne zdi premlado, temveč imam občutek, da se je tik pred zdajci prestrašilo...prestrašilo, da bo moralo poleg službe garati na kmetiji ( pa lahko ti še nevem kako poudarjaš da ji ne bo treba delati...saj vsi pribljižno vemo kako stvari na kmetiji stojijo in da je za pridne vedno dela dovolj), da bo ob otroku prenehala biti zabavna in svobodna, da ti ne boš imel dosti časa zanjo, da bo konec koncev verjetno morala čez leta skrbeti za ostarelo taščo in tasta, ker si pač edinec in kmečkih ljudi ponavadi niti pod razno ne spraviš v dom za ostarele, ker...Ker po pravici povedano ni v enostavnem položaju in konec... Mogoče marsikateri dvom in skrb ni zrasla na njenem zelniku ( starši, prijatelji), zagotovo, pa se zaveda marsičesa...Zagotovo ljubezen ni vse, je pa veliko ...zaradi nje se dekleta poročajo v Afriko ( ali pa oni k nam), zaradi nje se prestopa v drugo vero, zaradi nje se ljudje odpovedo svoji družini ali nekateri celo otrokom....tako da zagata, ki jo imasta vidva, je v primerjavi z marsikom čisto majhna...Ogromno mestnih , bogatih in šolanih fantov in deklet se je že poročilo na kmete...Seveda je potrebno tu, tako kot povsod, določeno prilagajanje z obeh strani...Vendar brez tega ne gre nikjer...pa naj sta skupaj dva mestna, dva revna, dva izobražena ...človeka ali pa tako kot vidva...mestno dekle in fant s kmetov...
Mislim, da ti tukaj nimaš več veliko za storiti...nikoli ji , kot praviš, nisi skrival svoje situacije, dobro ve, da jo imaš rad...torej...če se ti ponudi možnost za pogovor, ji poskušaš zadeve še enkrat razložiti, potem pa pač čakaš....če se bo odločila, da te sprejme z vso prtljago vred vredu, če pa ne....verjetno ni luštno biti zapuščen v ljubezni (k sreči se mi je to zgodilo edinokrat v osnovni šoliuser posted image ), vendar bolje po pol leta, kot po dvajsetih letih...

Hvala za mnenje.
Se pa s tem pisanjem popolnoma strinjam.
Spoh s tem:vendar bolje po pol leta, kot po dvajsetih letih...

Življenje gre naprej riše nove poti nove zgodbe. Vedno je bilo tako in vedno bo.
Na koncu upam da bova oba srečna. Pa skupaj ali daleč narazen.
LP Jasno

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.7.2011 15:21:30   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
..vrjetno ji še malo hormoni nagajajo user posted image

pa sej ni noseča user posted image pa najstnica tud ne.. user posted image

aja, pa vso srečo, Jasno user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 22.7.2011 15:24:07 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.7.2011 15:43:07   
jasno
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: eva1
..vrjetno ji še malo hormoni nagajajo user posted image

pa sej ni noseča user posted image pa najstnica tud ne.. user posted image

aja, pa vso srečo, Jasno user posted image

Ne noseča ni. Najstnica tudi ne.
Mogoče se je preveč zamislila nad življenjem kakor pravi predhodnica.

Pa hvala za besede:).
LP Jasno

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.7.2011 17:37:31   
nimanorwen
Jasno (Simon), pozdravljen ... jest tut ponavad ne pišem na forumu, ampak bl berem, ma si mi tk fajn, da ti bom napisala.

Jest tvojo punco čist razumem, mislim da ni "problem" v tem, da bi bla nezrela al pa kej (tut to s plesanjem najbrž misli občasno, ne pa kr vsak dan? bl kot "čas zase"?), ampak kot so že napisali pred mano, je pač ugotovila, da to ni to. razumem jo zato, ker jest bi šla takoj živet na kmetijo in delat, pod pogojem, da je to moja služba. ne pa, da imam službo, pol popoldne pa še garam na kmetiji ... ker vem, da je na kmetiji skus delo, sm da maš pa še službo, se mi zdi pa preveč (že itak je zadost dela k človk iz službe pride, tut če nimaš kmetijeuser posted image ). pol pa itak še tast in tašča (se pravi tvoja starša) ...če ste slabo začel, itak da ostane "grenak priokus". se mi zdi ful zrelo in lepo od tebe, da jo razumeš, da želi v svoji stroki delat, samo (kot že rečeno), valda ne bo ona pršla domou iz službe in te gledala, kako delaš. tako da, kljub temu, da ti je hudo, bolje, da sta šla zdej narazen, vama pač ni usojeno. vso srečo!!!user posted image

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!