|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj vem, da je pravi?
25.7.2007 10:26:14   
Eva2008
S fantom se poznava en mesec. Veva ogromno stvari drug o drugem, ker se zelo veliko pogovarjava. Ve tudi za moj splav, mojega bivšega, ki je stisnil rep med noge po splavu...V glavnem vse. Zdi se mi najboljši približek popolnega. Take zaljubljenosti pri meni še ni bilo. Prav tako pri njemu ne. Pogovarjava se tudi že o user posted image , vendar naju je oba strah, da nama ne bo uspelo oziroma da ne bo prišlo do kakšnih zapletov. Trenutno živi pri meni, saj ima tudi najbližje do službe. Ogromno mi pomaga in me razvaja. Zame je pravi.
Ali mislite, da je vse še prehitro? Pravijo, da se najlepše ljubezni dogajajo hitro in če je pravi se takoj vidi. user posted image

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj vem, da je pravi?
25.7.2007 10:29:34   
fragola
Pomojem je treba it korak za korakom, verjetno je tudo ok , da živi pri tebi saj tako ga boš najprej spoznala! Za otroka se mi zdi pa prehitro, kajti v enem mesecu tvojega fanta nisi še spoznala! Zakaj ne bi zdaj uživala in se crkljala eden drugega in potem bosta vidla sproti.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 10:29:38   
Anonimen
Meni se zdi neumno postavljati merila kaj je prehitro in kaj ne. Za otroka se sicer nebi odločila tako hitro...drugače pa....prepusti se toku.....ne kompliciraj....
Nekoga lahko poznaš dolgo ...dolgo...pa te razočara....nikoli ne moreš bit ziher.
Ne delat problemov tam kjer jih ni. Uživaj.
Če živita skupaj boš itak v parih mesecih vedela na čem si. Z otrokom bi pa jaz res počakala vsaj do takrat da mini ta začetna zaljubljenost in da vidiš če boš tudi ko ne bo več metuljčkov v trebuhu, navdušenja ko ga vidiš.....želela biti z njim.

Srečnouser posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 10:30:28   
tanikaa
Za otroka je po moje prehitro, za vse ostalo pa ... uživaj. Najprej se naužijta eden drugega, šele nato delajta na otročku. Moje mnenje, ki ni nujno pravilno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 10:31:37   
Anonimen
Kako naj vem, da je pravi?

Na tako kratek rok ne moreš, počakaj se ti nikamor ne mudi. Sploh pa z otrokom ne.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 10:32:01   
Fiona23
Verjamem, da se najlepše in najboljše ljubezni dogajajo hitro. Ampak za otroka pa vseen raje še malo počakajta in se še bolje spoznajta. Da bo za zihr in res tko k mora bit. Čeprov sama najbolj pravilno čutita.

LP, Bejbika

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 10:34:09   
Anonimen
To je res, da lahko nekoga poznaš ful dolgo in te razočara. Vendar še počakajta z otročkom. Uživajta drug z drugim, za otročka bo še čas, saj sta mlada, če se ne motim.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 10:41:33   
Taula
Za otroka je prehitro..čeprav razumem tvojo veliko željo po njem...in tudi njegovo. Če se ne motim se je razšel z bivšo prav zaradi tega?user posted image

Ostalo pa uživaj..in bosta videla kam vaju pot vodi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 10:48:40   
Eva2008
Njegova bivša ni želela imeti otroka, ker uniči žensko telo. user posted image  Saj bova počakala, nisva mislila kar čisto takoj. Še nisva tako daleč. Zaenkrat se še bolj stiskava in pogovarjava. Je pa v planu.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 10:50:57   
Fiona23
Kaj??user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Bejbika

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2007 10:51:42   
Taula
Lepo da je v planu oz. da vesta da imata podobne sanje. Samo sta še mlada in imata dovolj časa. Otrok bo počakal. Če je pravi zate in ti zanj se bo zveza razvila, nadgradila in kronala z otrokom.user posted image

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2007 10:52:24   
loredana
Po enem mesecu poznanstva, jaz o otrocih še ne bi. lepo počasi pojdita, pa boš kmalu videla kam pelje vse skupaj.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2007 11:01:57   
Anonimen
Tudi moj prijatelj je imel žensko 11 let in ni hotela otroka, ker bi bila potem grda.
Ko je končal z njo, je spoznal eno katera je po treh mesecih poznanstva zanosila in sedaj imata že dva otroka in sta še vedno skupaj.

Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2007 11:08:50   
Felicity
Počakaj z  user posted image .
Sedaj na začetku je še vse označeno s presežniki in prav je tako. Ampak počakaj da ga spoznaš tudi v drugačnih situacijah, ko se pojavi kakšen problemček in vidiš kako odreagira. 
Sedaj uživajta v dvoje, potem, čez čas pa še user posted image .

Lepo se imej (ta)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2007 11:21:12   
koala
Z otrokom bi jaz še definitivno počakala. Za vse drugo pa, vidva si samo privoščita.
Poznam par, ki se je spoznal na letu v Las Vegas v ponedeljek, v sredo pa sta se tam poročila in sta poročena že deset let.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2007 11:29:14   
maruškaŠ
Po enem mesecu je vsak lahko super, dober, idealen, prijazen, pozoren.

Sicer ti sama veš kakšni so občutki in ali je pravi ali ni.

Kar se tiče pa dela na otročku (jaz osebno ne bi bla prej za to, dokler ne bi okusila skupnega življenja pod svojo streho - tam se marsikaj vidi in pokaže). Drugače pa ni univerzalnega recepta. Če je res pravi, potem lahko zanosiš že po 14 dneh poznanstva, če pa ni pa včasih nekaj let 'testiranja in spoznavanja' ni dovolj - pa veza potem vseeno propade.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2007 11:45:16   
Anonimen
Nikoli ne veš, če je pravi.Šele takrat, ko življenje prinese težave spoznaš s kom živiš.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2007 11:46:42   
Anonimen
se strinjam z anonimnim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 11:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Poznam par, ki se je spoznal na letu v Las Vegas v ponedeljek, v sredo pa sta se tam poročila in sta poročena že deset let.

Lepo!user posted image

Poznam pa tudi par (ona je sorodnica), ki sta se za otroka odločila po mesecu dni poznanstva in je ratalo v prvem mesecu, drugi ej sledil kmalu zatem. Vmes sta se še poročila. Danes, ko bosta kmalu poročena leto dni in z dvema malima otrokoma pa ugotavljata, da je šlo vse prehitro in ne zgleda ravno preveč obetajoče. Hitela pa sta, ker je že tiktakala njena biloška ura, ampak toliko pa spet ne, da bi morala po mesecu dni poznanstva že zanositi. Sedaj ima dva zdrava otroka, za kar je vesela, ampak zakon pa močno škriplje...

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2007 12:09:07   
Anonimen
Začela živet skupaj po enem mesecu.
Po dveh mesecih se poročila. Na poročni dan vrgla stran zaščito.
Na najino prvo obletnico je bil najin sin star 18 dni.

Zdaj je od tega tri leta in ga ne zamenjam za nič na svetu.

Je pa res, da sva bila oba že prej poročena...stara pa čez 30. Sicer ne vem točno, kaj bi imela leta tukaj...ampak...če si stara 20 let se ti res nikamor ne mudi...če si stara pa 30 pa itak veš....pa ne zato, ker se ti zdi, da bi bila prestara...ampak pri 30ih smo nekako bolj zreli, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2007 12:26:49   
Taula
ker se ti zdi, da bi bila prestara...ampak pri 30ih smo nekako bolj zreli, a ne?

Brez zamere..samo jaz pri 20 ne bi  šla v to..pri 30 in več pa..zato ker bi mislila da sem bolj zrela (ni nujno da bi bila) in zaradi biološke ure. Podzavest bi delala svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2007 12:28:39   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Meni se zdi neumno postavljati merila kaj je prehitro in kaj ne. Za otroka se sicer nebi odločila tako hitro...drugače pa....prepusti se toku.....ne kompliciraj....
Nekoga lahko poznaš dolgo ...dolgo...pa te razočara....nikoli ne moreš bit ziher.
Če živita skupaj boš itak v parih mesecih vedela na čem si. Z otrokom bi pa jaz res počakala vsaj do takrat da mini ta začetna zaljubljenost in da vidiš če boš tudi ko ne bo več metuljčkov v trebuhu, navdušenja ko ga vidiš.....želela biti z njim.

Srečnouser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2007 12:34:54   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Za otroka je po moje prehitro, za vse ostalo pa ... uživaj. Najprej se naužijta eden drugega, šele nato delajta na otročku. Moje mnenje, ki ni nujno pravilno.

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Srečnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Počakaj z  user posted image .
Sedaj na začetku je še vse označeno s presežniki in prav je tako. Ampak počakaj da ga spoznaš tudi v drugačnih situacijah, ko se pojavi kakšen problemček in vidiš kako odreagira. 
Sedaj uživajta v dvoje, potem, čez čas pa še user posted image .

Lepo se imej (ta)!

Z vsem se strinjm!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.7.2007 12:35:49   
Mešamdrek
Kako naj vem, da je pravi

Ne moreš.Ne zdaj,ne čez 5let,ne čez 10let.Vse kar lahko storita je,da uživata v skupnem življenju,se spoštujeta,si pomagata in sta si v oporo.To so najboljši pokazatelji kvalitetne zveze.Svetujem ti,da pustiš času čas in probaš čimbolj uživati v dvoje.Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2007 13:18:56   
Anonimen
Uživaj, prepusti se toku, uživajta najprej samo v družbi drug drugega, bolje se spoznajta, dajta kakšno krizico skozi, da vidita kako se v stresnih situacijah obneseta. Od začetka pa je vedno vse lepo, prelepo....samo presežniki....za user posted image  pa je še celo življenje čas.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?