Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:29:34
|
|
|
|
fragola
|
Pomojem je treba it korak za korakom, verjetno je tudo ok , da živi pri tebi saj tako ga boš najprej spoznala! Za otroka se mi zdi pa prehitro, kajti v enem mesecu tvojega fanta nisi še spoznala! Zakaj ne bi zdaj uživala in se crkljala eden drugega in potem bosta vidla sproti.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdi neumno postavljati merila kaj je prehitro in kaj ne. Za otroka se sicer nebi odločila tako hitro...drugače pa....prepusti se toku.....ne kompliciraj.... Nekoga lahko poznaš dolgo ...dolgo...pa te razočara....nikoli ne moreš bit ziher. Ne delat problemov tam kjer jih ni. Uživaj. Če živita skupaj boš itak v parih mesecih vedela na čem si. Z otrokom bi pa jaz res počakala vsaj do takrat da mini ta začetna zaljubljenost in da vidiš če boš tudi ko ne bo več metuljčkov v trebuhu, navdušenja ko ga vidiš.....želela biti z njim. Srečno
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:30:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Za otroka je po moje prehitro, za vse ostalo pa ... uživaj. Najprej se naužijta eden drugega, šele nato delajta na otročku. Moje mnenje, ki ni nujno pravilno.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako naj vem, da je pravi? Na tako kratek rok ne moreš, počakaj se ti nikamor ne mudi. Sploh pa z otrokom ne.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:32:01
|
|
|
|
Fiona23
|
Verjamem, da se najlepše in najboljše ljubezni dogajajo hitro. Ampak za otroka pa vseen raje še malo počakajta in se še bolje spoznajta. Da bo za zihr in res tko k mora bit. Čeprov sama najbolj pravilno čutita.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
To je res, da lahko nekoga poznaš ful dolgo in te razočara. Vendar še počakajta z otročkom. Uživajta drug z drugim, za otročka bo še čas, saj sta mlada, če se ne motim. LP
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:41:33
|
|
|
|
Taula
|
Za otroka je prehitro..čeprav razumem tvojo veliko željo po njem...in tudi njegovo. Če se ne motim se je razšel z bivšo prav zaradi tega? Ostalo pa uživaj..in bosta videla kam vaju pot vodi.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:48:40
|
|
|
|
Eva2008
|
Njegova bivša ni želela imeti otroka, ker uniči žensko telo. Saj bova počakala, nisva mislila kar čisto takoj. Še nisva tako daleč. Zaenkrat se še bolj stiskava in pogovarjava. Je pa v planu.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:50:57
|
|
|
|
Fiona23
|
Kaj??
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:51:42
|
|
|
|
Taula
|
Lepo da je v planu oz. da vesta da imata podobne sanje. Samo sta še mlada in imata dovolj časa. Otrok bo počakal. Če je pravi zate in ti zanj se bo zveza razvila, nadgradila in kronala z otrokom.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 10:52:24
|
|
|
|
loredana
|
Po enem mesecu poznanstva, jaz o otrocih še ne bi. lepo počasi pojdita, pa boš kmalu videla kam pelje vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moj prijatelj je imel žensko 11 let in ni hotela otroka, ker bi bila potem grda. Ko je končal z njo, je spoznal eno katera je po treh mesecih poznanstva zanosila in sedaj imata že dva otroka in sta še vedno skupaj. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:08:50
|
|
|
|
Felicity
|
Počakaj z . Sedaj na začetku je še vse označeno s presežniki in prav je tako. Ampak počakaj da ga spoznaš tudi v drugačnih situacijah, ko se pojavi kakšen problemček in vidiš kako odreagira. Sedaj uživajta v dvoje, potem, čez čas pa še . Lepo se imej (ta)!
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:21:12
|
|
|
|
koala
|
Z otrokom bi jaz še definitivno počakala. Za vse drugo pa, vidva si samo privoščita. Poznam par, ki se je spoznal na letu v Las Vegas v ponedeljek, v sredo pa sta se tam poročila in sta poročena že deset let.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:29:14
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Po enem mesecu je vsak lahko super, dober, idealen, prijazen, pozoren. Sicer ti sama veš kakšni so občutki in ali je pravi ali ni. Kar se tiče pa dela na otročku (jaz osebno ne bi bla prej za to, dokler ne bi okusila skupnega življenja pod svojo streho - tam se marsikaj vidi in pokaže). Drugače pa ni univerzalnega recepta. Če je res pravi, potem lahko zanosiš že po 14 dneh poznanstva, če pa ni pa včasih nekaj let 'testiranja in spoznavanja' ni dovolj - pa veza potem vseeno propade.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli ne veš, če je pravi.Šele takrat, ko življenje prinese težave spoznaš s kom živiš.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam z anonimnim.
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 11:57:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Poznam par, ki se je spoznal na letu v Las Vegas v ponedeljek, v sredo pa sta se tam poročila in sta poročena že deset let. Lepo! Poznam pa tudi par (ona je sorodnica), ki sta se za otroka odločila po mesecu dni poznanstva in je ratalo v prvem mesecu, drugi ej sledil kmalu zatem. Vmes sta se še poročila. Danes, ko bosta kmalu poročena leto dni in z dvema malima otrokoma pa ugotavljata, da je šlo vse prehitro in ne zgleda ravno preveč obetajoče. Hitela pa sta, ker je že tiktakala njena biloška ura, ampak toliko pa spet ne, da bi morala po mesecu dni poznanstva že zanositi. Sedaj ima dva zdrava otroka, za kar je vesela, ampak zakon pa močno škriplje...
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 12:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Začela živet skupaj po enem mesecu. Po dveh mesecih se poročila. Na poročni dan vrgla stran zaščito. Na najino prvo obletnico je bil najin sin star 18 dni. Zdaj je od tega tri leta in ga ne zamenjam za nič na svetu. Je pa res, da sva bila oba že prej poročena...stara pa čez 30. Sicer ne vem točno, kaj bi imela leta tukaj...ampak...če si stara 20 let se ti res nikamor ne mudi...če si stara pa 30 pa itak veš....pa ne zato, ker se ti zdi, da bi bila prestara...ampak pri 30ih smo nekako bolj zreli, a ne?
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 12:26:49
|
|
|
|
Taula
|
ker se ti zdi, da bi bila prestara...ampak pri 30ih smo nekako bolj zreli, a ne? Brez zamere..samo jaz pri 20 ne bi šla v to..pri 30 in več pa..zato ker bi mislila da sem bolj zrela (ni nujno da bi bila) in zaradi biološke ure. Podzavest bi delala svoje.
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 12:28:39
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Meni se zdi neumno postavljati merila kaj je prehitro in kaj ne. Za otroka se sicer nebi odločila tako hitro...drugače pa....prepusti se toku.....ne kompliciraj.... Nekoga lahko poznaš dolgo ...dolgo...pa te razočara....nikoli ne moreš bit ziher. Ne delat problemov tam kjer jih ni. Uživaj. Če živita skupaj boš itak v parih mesecih vedela na čem si. Z otrokom bi pa jaz res počakala vsaj do takrat da mini ta začetna zaljubljenost in da vidiš če boš tudi ko ne bo več metuljčkov v trebuhu, navdušenja ko ga vidiš.....želela biti z njim. Srečno
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 12:34:54
|
|
|
|
CeluLitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Za otroka je po moje prehitro, za vse ostalo pa ... uživaj. Najprej se naužijta eden drugega, šele nato delajta na otročku. Moje mnenje, ki ni nujno pravilno. IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Meni se zdi neumno postavljati merila kaj je prehitro in kaj ne. Za otroka se sicer nebi odločila tako hitro...drugače pa....prepusti se toku.....ne kompliciraj.... Nekoga lahko poznaš dolgo ...dolgo...pa te razočara....nikoli ne moreš bit ziher. Ne delat problemov tam kjer jih ni. Uživaj. Če živita skupaj boš itak v parih mesecih vedela na čem si. Z otrokom bi pa jaz res počakala vsaj do takrat da mini ta začetna zaljubljenost in da vidiš če boš tudi ko ne bo več metuljčkov v trebuhu, navdušenja ko ga vidiš.....želela biti z njim. Srečno IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Počakaj z . Sedaj na začetku je še vse označeno s presežniki in prav je tako. Ampak počakaj da ga spoznaš tudi v drugačnih situacijah, ko se pojavi kakšen problemček in vidiš kako odreagira. Sedaj uživajta v dvoje, potem, čez čas pa še . Lepo se imej (ta)! Z vsem se strinjm!
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 12:35:49
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Kako naj vem, da je pravi Ne moreš.Ne zdaj,ne čez 5let,ne čez 10let.Vse kar lahko storita je,da uživata v skupnem življenju,se spoštujeta,si pomagata in sta si v oporo.To so najboljši pokazatelji kvalitetne zveze.Svetujem ti,da pustiš času čas in probaš čimbolj uživati v dvoje.Srečno
|
|
|
|
RE: Kako naj vem, da je pravi? 25.7.2007 13:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Uživaj, prepusti se toku, uživajta najprej samo v družbi drug drugega, bolje se spoznajta, dajta kakšno krizico skozi, da vidita kako se v stresnih situacijah obneseta. Od začetka pa je vedno vse lepo, prelepo....samo presežniki....za pa je še celo življenje čas.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?