Anonimen
|
Znašla sem se pred precejšnjo dilemo, ki me obremenjuje že nekaj dni, tako da bi bila vesela vsakega nasveta. Trenutno sem na porodniški z drugim . Že po prvi porodniški sem razmišljala o tem, da bi menjala službo, toda rekla sem si, da bom imela najprej še enega otroka, potem pa nova služba. Trenutno je po spletu srečnih okoliščin naneslo, da mi je ponujena zelo dobra in zanimiva služba, pa tudi plača bi bila višja od sedanje. Skratka - sanjsko, če ne bi bilo enega samega problema. Moja je stara šele 5 M in meni seveda še ne diši, da bi šla že v službo in zamudila toliko lepih trenutkov s svojo princesko. Jutri grem na ponovni razgovor, ki bo bolj na temo, kdaj mislite priti v službo. Mogoče bi šla predčasno, ko bi bila moja hči stara vsaj 9, 10 mesecev, kaj dosti prej pa ne. Pa še to, če bi se dalo zmeniti vsaj na 4 ure. Z možem sva se veliko pogovarjala in morda bi se on lahko v službi dogovoril, da je tista 2, 3 mesece doma on, da ne bo naša piška kar naenkrat brez obeh . Resnično mi je težko in vse bi dala, da bi lahko bila do konca na porodniški, toda tako dolgo me najbrž ne bodo čakali, čeprav mi je šef rekel, da me razume, toda pol leta čakati na nekoga, je pa kar dolga doba. So mi pa dali vedeti, da si precej želijo, da pridem. Kaj mi svetujete - da poskusim zadevo čim bolj "zavlačevati"? Resnično sem pred dilemo in mogoče mi bo kakšen vaš odgovor, morda s podobno izkušnjo, prišel prav. Hvala vam že vnaprej!
|