|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj razmišljam??
22.4.2008 13:38:15   
divans1
Punce zanimajo me vaše izkušnje. Lani decembra sem prvič zanosila po devetih mesecih matranja in žal se je končalo s splavom. Zdj sva se z fantom spet odločla probat. Ovulacije mam konec in spet se počasi bližajo tisti ubijajoči dnevi čakanja in upanja ali bo... Prej sem skoz mela v glavi, da ne bo ratalo takoj. Zdj mam pa take mešane občutke. Češ, če je enkrat ratalo, bo menda še enkrat. Ne vem, a nej bom tokrat bolj optimistična kot prvič. Kakšne so vaše izkušnje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj razmišljam??
22.4.2008 13:49:42   
srki
Jih nimam, na srečo, ampak seveda, bodi optimistična.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 13:55:36   
Rakica_80
Samo pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 13:56:08   
tane
tudi jaz imam isto izkušnjo, SS, čakam še na operacijo pregrade in potem v nove boje.
svetujem ti, da greš naprej optimistično, ker pač SS se zgodijo ampak sem slišala toliko zgodb, da je bilo naslednjič pa potem vse vredu. sem tudi veliko prebrala o tem in ena izmed razlag je tudi ta, da telo oz. maternica še ni bila pripravljena zato SS, v drugo pa je potem odstotek za SS res veliko manjši.
tako, da samo pozitivno razmišljaj in si govori, da tokrat bo vse vredu, te čisto razumem tudi jaz si vsak dan znova to govorim, in boš videla da bo vse o.k. držim pesti in čakam na veselo novicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 13:58:12   
ursa30
moj nasvet. razmišljaj čim bolj pozivno. veliko sreče ti želim user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 14:05:02   
sayuri
Bodi pozitivna in ne delaj scenarijev vnaprej. Nekaterim uspe prej, nekaterim kasneje. Meni je bil prvi SS vodilo, da sem zmožna zanosit. PA čeprav je naslednjič uspelo šele po 3 letih. SAmo ne prehitro opupat in bit zaradi tega žalostna. Nekateri moramo po bolj strmi in bolj trnavi poti do željenih user posted image . user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 14:13:17   
tane
sayuri, user posted image user posted image user posted image , pa vidim na tickerju, da zdaj pričakuješ dvojčka, kako lepo. no divans1, vidiš, vse nam bo uspelo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 14:23:20   
divans1
Čestitam sayuri, ohh ko bi se še meni vsaj enkrat ta želja uresničila... Ja eni mormo res prehodit trnovo pot, da bi prišli do našegauser posted image !!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2008 14:59:55   
Naja30
Po splavu sem zanosila takoj čez 2 meseca in vse je bilo v redu.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2008 15:17:13   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Čestitam sayuri, ohh ko bi se še meni vsaj enkrat ta želja uresničila... Ja eni mormo res prehodit trnovo pot, da bi prišli do našegauser posted image !!!

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2008 15:50:20   
divans1
A res?? Naya čestitam ti. Pa veš kaj je bil vzrok splava? Si šla na kak poseg al je blo vse ok?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2008 17:13:37   
kajajaka
pozitivno razmišljaj,
pa sexsajta za užitek, ne za otroka... tudi pri meni se ni "prijelo", dokler sem preveč psihično na vse vplivala... Potem sem si pa rekla, "bo ko bo" in naslednji mesec je ratalo user posted image .

Če nimaš drugih zdravstvenih težav, je lahko tudi psiha hud zaviralec zanositve. user posted image
Pa srečno !!! user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.4.2008 19:04:50   
sayuri
HVala za čestitke user posted image ,. Ja, dvojčka sta na poti user posted image . Prvi otroček je star 4 leta in je naravni čudež (po treh letih "matranja") user posted image , druga dva sta pa ročno delo (umetna oploditev) tudi po treh letih "matranja".
SAmo pogumno in z dvignjeno glavo naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2008 19:51:42   
divans1
Sayuri, a v drugo pa ni ratalo več po naravni poti?? Kaj je pa blo narobe??

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2008 15:15:39   
aqua77
Sayuri, čestitke za dvojčke.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A je kaj drugače kot nosečnost z enim?  Veš mal me firbec matra, ker jih imamo v družini in sem kar kandidat za dvojčke... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?