|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj prebolim?
18.1.2008 19:53:02   
neela

Da nama ne uspe postati user posted image  so 'krivi' moji zelo neredni ciklusi oz. ciklusi brez O.
Mož si neznansko želi user posted image . Z vsakim otročkom, s katerim pride v stik (predvsem z otročki sorodnikov) neznansko uživa, kot bi bil rojen za očeta. V očeh mu berem, občasno tudi pokaže ali celo pove, kako zelo si želi otroka. Mene pa - sploh ob dnevih, ko pride user posted image , obhaja neizmerna žalost, da se hitro odmikajo dnevi, ko (če?!) mu oz. nama bo vendarle izpolnjena ta velika želja. 2 leti poskušanja je za nami, zdravniška kolesa pa meljejo tako preuser posted image   počasi. Pa en pregled, pa čez 3 mesece drugi pregled, pa čakanje na ustrezen dan v ciklusu, ko se lahko določena preiskava opravi, pa zopet pol leta neuspešnega jemanja klomifena...pa... gre leto naokrog kot bi mignil.
Saj jaz se po razočaranju, ko zopet pride user posted image  že sestavim znova skupaj; vendar se mi srce trga, ker vem, da je moj user posted image  razočaran še bolj.
Najbolj pa me prizadane misel, da mu ne morem izpolniti življenjske želje...user posted image
Kako naj to prebolim??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj prebolim?
18.1.2008 20:34:28   
Fargesia
Neela, tudi mene obletavajo taka vprašanja...ne znam ti odgovrit...te pa še kako razumem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 20:48:15   
Hans
Nekoč je meni rekla kolegica : Tudi tebe čaka nekje ena dušica, ko bo pravi čas bo že prišla. To polagam tudi vam na srce. user posted image  

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 21:33:50   
TIA22
Moja prijateljica je prvega zanosila brez težav pri drugem pa je imela enak problem kot ti. Pa sta 2,6 leti probavala pa nič, potem pa se je razjezila in šla k bioenergetiku in če nebi je poznala nebi verjela. Čez 3 tedne mi pokaže clearblue in bil  je pozitiven. Ne trdim da je glih bioenergetik pomagal, mislim pa tako.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 23:14:41   
lara light
Draga neela,

kako naj začnem, se sprašujem. Kako naj napišem, da bodo besede imele toplino in razumevanje. Forum je krasen medij, a žal ne zmore prenašati omenjenega. Upam, da bom s tem uvodom dosegla učinek vsaj delno.

Najprej ti svetujem, da vso stvar zastaviš drugače. To bo prvi korak. In sicer: nisi ti tista, ki mu ne moreš izpolniti želje, se motim? Ne. Ni od tebe odvisno ali boš zanosila in postala mamica, ker kar največ lahko, si že naredila. Otroka si želiš, pomagaš si z medicino. Torej?
Vedno več nas je, ki spadamo med neplodne pare. Pa si otroka zelo želimo, se marsičemu odpovedujemo, da bi si izboljšali zdr. stanje, poskušamo vse mogoče od masaž, kopeli, sokov, čajev. vitaminov, stroge diete, do bioenergetikov, obkladkov in seveda pomoči medicine, pa ne uspe. Pa nam govorijo, tisti ki vedo, le sprosite se, pa bo ratalo, odkrij kaj je tvoj problem, mi je včeraj rekla frendica in podobno; tisti, ki pa ne vedo...to je poglavje zase.

Želela sem ti povedat, da pač je to tvoje življenje. Lahko se odločiš, da boš igrala žrtev in se grizla, zakaj, zakaj? Al pogledala dejstvu v oči in si pogumno rekla: dragi, delava na tem in si želiva otročka, to je čudovito. A čeprav otročka lahko nikoli ne bo in bova za vedno le midva, se bova imela lepo. Poskrbeva bova drug za drugega, pocrtala sosedovega otroka, katerega starši nimajo dovolj časa zanj, se posvetila čemu drugemu, ravno tako plemenitemu...saj ni cilj le potomstvo, drage moje, ciljev je več in mogoče sem ravo jaz med tistimi, ki moram svojo energijo dati nekam drugam...v posvojeno dete, ne vem, razmišljam...predvsem pa je važno, da veste, da je življenje kratko, prekratko, zato vas prosim, neela in vse, ki podobno razmišljate, da se soočite s sedanjostjo in potegnete iz te največ, tako da živite.
Neela, ne misli, da mečem puško v koruzo, nasprotno, sem polna upanja in to bo umrlo z mano. Sem v prvem postopku IVF in srčno upam,da bom še letos mamica. A ves ta čas..živim in se ne krivim, ker jaz sem moja volja, energija, misli...in zaenkrat pri vsem očiščenju duha, ki ga premorem, še nimam moči tega stanja spreminjati. Upam, da ti uspe čimprej. Vso srečo tebi in dragemu. Verjamem, da bosta prekrasna starša.
Lp!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 9:59:36   
Mijavček
Neela,

nimam kaj dodat, je že lara light vse napisala. Preberi njen post še enkrat in še enkrat in potem še enkrat.
Tudi mene je grizlo enako kot tebe in me kdaj še vedno, midva sva v 3. IVF po skoraj 4 letih poskušanja...
Edino razmišljanje na tak načlin, kot je lara napisala, ti pomaga, da kljub neznanski smoli, ki jo imamo, lahko vidiš tudi lepe stvari v življenju, ki jih zagotov ni malo.
Srečno!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 10:25:00   
neela
Punce milijonkrat vam hvala!!!! Nikoli pozabim!!! Najboljše ste!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da vas je še več takih tle med nami, ki imate za seboj še dosti dosti daljšo trnovo pot za sabo. Zato pa sem se po eni strani tudi 'upala' objavit take moje res najgloblje misli, ker vem, da če pa že kdo, da ste ve tiste, ki veste, s kakšnimi občutki se srečujem. Verjetno vsaka v tem 'procesu' občasno zapade v taka razmišljanja, ne?
In tudi vem, da sama delam vse, kar je možno. Samo sebe res ne vidim, kot žrtev. Me pa resnično jezijo stvari okrog našega zdravstva - ampak pustimo sedaj to.
Nisem pa vajena, da mi stvari v življenju ne gredo 'od rok'. Vse stvari do sedaj sem - če ni šlo zlepa, pa je šlo z mojo trmo - in sem še v vsem uspela. Tle pa je na mojo veliko žalost ravno obratno - bolj razmišljaš o tem, slabše je. Res sranje...user posted image

Sicer sem pa tudi drugače v življenju resnično velik pozitivček in hvala bogu je tak tudi moj user posted image  in oba delujeva po sistemu: 'Što ne ubija, jača.''

Posebej hvala tebi, lara light za tako izčrpno tolažbo; pa tudi tebi Maša82 in Mijavčku. user posted image user posted image user posted image

Ni vrag, da naše štorklje ne bodo končno našle prave koordinate, pač so iz bolj lenega legla in so bolj počasne, ne? user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 10:50:50   
lučka 25
Ojla, imam enake težave kot ti. Tudi jaz sem se grizla in to povedala tudi mojemu user posted image , pa mi je rekel: "Jaz sem s teboj zaradi tebe, ker te imam rad, ker se imam dobro s teboj, ker mi polepšaš vsak dan, ko sem s tabo. Otrok bo le popestril najin odnos in imela ga bova neizmerno rada. Ampak, če nama ne bo uspelo, to ne pomeni da je z nama kaj narobe in ne moreva več funkcionirati. Jaz sem s tabo res zaradi tebe same in ne zato, da bi mi ti rodila otroka. Veš, zamišljaj si, da ješ sadno kupo s smetano, ki jo imaš tako rada in nikoli ne pomisliš, da mora imeti na vrhu še tisto češnjo in ob njej pač le uživaš in si je želiš še več. Tako je z nama, midva sva sadna kupa, tista češnja pa je najin otrok in če bo na vrhu bo najina sadna kupa lepša, če pa je ne bo, bo pa še vedno dobra."

Upam, da veš kaj sem mislila s tem povedati, ampak meni je to pomagalo, da se nisem več optoževala, sekirala in se počutila mnjvredno. Sedaj pač uživava vsak dan posebej in jeva sadno kupo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2008 11:04:26   
lara light
To, punce, to mi delajteuser posted image user posted image user posted image  
Fajn, neela, saj zato smo tu, da se ena drugo prenašamo, kaj pa misliš, da me ki smo ti odgovorile nismo šle 100 in enkrat skozi iste težave, seveda in takrat je bil tu kdo drug, ki je podal koordinate, da smo se naštelale in spet lovile pravo sliko, kot star tv..user posted image  
Drži se in samo tako naprej!

Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 11:24:30   
trinity22
punce tako lepo ste to napisale, da sem se kar razjokalauser posted image ,

držim pesti, za vsako od vas da vam čiprej uspe saj boste čudovite mamice, sploh pa ko imate toliko pozitivne energije, res ste superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 11:28:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

To, punce, to mi delajteuser posted image user posted image user posted image  
Fajn, neela, saj zato smo tu, da se ena drugo prenašamo, kaj pa misliš, da me ki smo ti odgovorile nismo šle 100 in enkrat skozi iste težave, seveda in takrat je bil tu kdo drug, ki je podal koordinate, da smo se naštelale in spet lovile pravo sliko, kot star tv..user posted image  
Drži se in samo tako naprej!

user posted image user posted image user posted image  Če bi te poznala, bi ti takoj počastila z rundo kafeta! Moja antena se je zopet obrnila na čisto sliko.....  Hvala še enkrat, ker si mi res polepšala dan!

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 14:42:41   
lara light

Če bi te poznala, bi ti takoj počastila z rundo kafeta! Moja antena se je zopet obrnila na čisto sliko..... Hvala še enkrat, ker si mi res polepšala dan!

Pa je res en super dan današnjiuser posted image  Hvala, odlična je bila...virtualna sicer, a zelo je teknila! Vse dobro za naprej!

Coelho

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2008 18:10:52   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Jaz sem s tabo res zaradi tebe same in ne zato, da bi mi ti rodila otroka. Veš, zamišljaj si, da ješ sadno kupo s smetano, ki jo imaš tako rada in nikoli ne pomisliš, da mora imeti na vrhu še tisto češnjo in ob njej pač le uživaš in si je želiš še več. Tako je z nama, midva sva sadna kupa, tista češnja pa je najin otrok in če bo na vrhu bo najina sadna kupa lepša, če pa je ne bo, bo pa še vedno dobra.

Lučka25, kapo dol za tvojega, sicer pa sama veš in čutiš kaj imaš.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2008 18:12:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Jaz sem s tabo res zaradi tebe same in ne zato, da bi mi ti rodila otroka. Veš, zamišljaj si, da ješ sadno kupo s smetano, ki jo imaš tako rada in nikoli ne pomisliš, da mora imeti na vrhu še tisto češnjo in ob njej pač le uživaš in si je želiš še več. Tako je z nama, midva sva sadna kupa, tista češnja pa je najin otrok in če bo na vrhu bo najina sadna kupa lepša, če pa je ne bo, bo pa še vedno dobra.

Lučka25, kapo dol za tvojega, sicer pa sama veš in čutiš kaj imaš.

Hvala. user posted image
Res sem vesela, da ga imam. Kdo bi si mislil, pa sva že od 16 leta skupaj in to že kar 14 let. Kot, da bi bil še vedno prvi dan. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2008 22:17:55   
koala
Draga Neela,

še kako te razumem, na žalost še predobro vem kaj pomenijo razočaranja iz meseca v mesec, pa vendar, ostani pozitivček še naprej. Verjami da ja prav optimizem tisti,ki nas žene naprej, po trnovi, vjugasti, strmi in z mnogo ovirami posuti poti do cilja, ki se mu pravi otrok.

Kako preboleti? Predvsem moraš najprej v svojem srcu razčistiti, da nisi ti krivec za to da ni in ni želejenega rezultata. Meni osebno je vedno šlo na živce, ko me je kdo vprašal kdo od naju je neploden, jaz sem vedno odgovorila da midva, ker se kot neploden obravanva par in ne posameznika, Potem pa ti svetujem da si najdeš(ta) neko uteho, nek ritual, ki ti/vama bo pomagal dati to peklensko bolečino iz sebe, meni osebno je pomagalo, da sem šla objet eno veliko drevo, ki sem ga imenovala za svoje in to drevo je bila vedno točka, kjer sem naššla svoj notranji mir, nekakšno spokojnost, nekja kar mi je dalo moč, da sem se odrinila od dan brezna žalosti v katerega sem padla. Mogoče je to nekaj zate, morda boš našla nekaj popolnoma drugega, saj pravzaprav sploh ni važno kaj je to, važno je le, da ti pomaga.Naši moški pa so tako posebna bitja in jaz osebno jih občudujem, ker ne le da so oni razočarani in trpijo zaradi neuspeha, vsaj mojega je še bolj bolela moja žalost. Vem, da me je moj enkrat čisto šokiral, ko sva se pogovarjala, ko mi je rekel, da bi dal 10 let življenja, če bi mi (pravzaprav nama ) lahko bi naredil otroka.

Vedi draga moja, da sem jaz trdno prepričana da nekje na svetu za vsako od nas sije sonček sreče, samo nekatere se pač moramo, oziroma morate malo bolj načakati na ta ćudovit sonček.

Pa tako kot je kind lady napisala, najbolj važno je da imata drug drugega, da se razumeta in pogovarjata, skupaj sta najmočnejša in skupaj vama bo uspelo.

Jaz pa mislim nate in na vse ostale borke, na vse skupaj in vsako posebaj.
Držite se!!!!! Mislim na vas!!!!!!1

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?