|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj otroka naučim piti s slamico?
29.2.2008 10:05:55   
blue sky
Moj mali pije sok samo iz flaše s cucljem. Že pri 4. mesecih sem poskusila z magičnim lončkom, pa ni hotel piti in še zdaj ne. Včeraj pa sem kupila Nuby lonček s slamico, pa tudi noče piti iz tega. Že ko vidi kakšno drugo flašo, je jok.

Poskusila sem že tudi s kozarčkom, pa se mu je zaletelo, pa še moker je bil.

Torej, kako ga naj navadim, da bo začel piti s slamico ali iz kozarčka? Kdaj so vaši otroci pili iz kozarčka ali s slamico?

Prosim za kakšen nasvet, da se znebimo teh cucljev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj otroka naučim piti s slamico?
29.2.2008 10:08:23   
urskas
Ta velika je začela piti po slamci šele pri skoraj 2 letih. Prej je samo grizla.
Tamala pa pije že od 10 meseca dalje.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 10:12:17   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: urskas

Ta velika je začela piti po slamci šele pri skoraj 2 letih. Prej je samo grizla.

Ja, saj moj lump bi slamico tudi samo grizel user posted image .

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 10:13:52   
Shorty_
jaz sem naši kupila sok v tetrapaku ji dala slamico v usta in stisnila tatrapak da je dobila sok v usta nato se je še sama potrudila in od 10 meseca pije po slamici.
Poznam kar nekaj otrok ki so začeli tako piti po slamici poskusi in poročajuser posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 10:17:11   
blue sky
Hvala, shorty, zanimiva ideja. Bomo probali, pa bom poročala user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 10:46:42   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

jaz sem naši kupila sok v tetrapaku ji dala slamico v usta in stisnila tatrapak da je dobila sok v usta nato se je še sama potrudila in od 10 meseca pije po slamici.
Poznam kar nekaj otrok ki so začeli tako piti po slamici poskusi in poročajuser posted image

tudi jaz sem tako naredila in res delujeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 11:41:34   
Aja32

Tako smo naredili tudi mi in oba sta začela piti po slamici okoli 10. meseca...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 12:39:55   
2.2.
moja je začela po slamici pit že od 8-9 mesec, se ji je lepo vidlo če ni v sebe pihnila se je naredil mehurček in ji je bilo zabavno se s tem igrat. dandanes pa tudi včasih ko pije iz slamice zadnji požirek ko odpre usta ji ven steče. drugač pa iz kozarčka gre pa ponavadi vse mimo.
večkrat poskusi pa bo

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 12:57:59   
Lunca1
Lahko poskusiš tako, da daš slamico v tekočino in jo zgoraj zapreš s prstom, tako kot pipeto. potem pa daš otroku slamico v usta in spustiš, da mu steče v usta. Tako otrok vidi, da nekaj pride ven. Našo je tako naučil en kolega in je zaštekala takoj.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 29.2.2008 12:58:33 >

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 13:37:13   
Naja30

Tudi moja je ena teh otrok! user posted image

Hvala shorty! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.2.2008 14:10:27   
blue sky
Prejle sem šla kupit mali sok v tetrapaku in probala, če bo mali hotel piti in ni šans. Zagrabil je tetrapak, da bi se z njim igral in grizel, slamice pa sploh ne upošteva user posted image . Sem še potem nalila sok v kozarec in mu sama pokazala pitje in delala mehurčke, pa se je ful smejal, ampak, da bi sam probal - ni šans user posted image .

Sem še enkrat probala z Nubyevim lončkom s slamico, pa se je kar nekaj igral. Ko je zaspal, sem mu kar med spanjem dala, pa je po slamci naredil 6 požirkov in to je bilo vse.

Se bom še malo trudila, če pa še ne bo šlo, pač naj ima zaenkrat še to svojo flašo.

Če bo kaj bolje, bom pa še poročala. Upam, da nismo brezupni primer user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.2.2008 15:08:52   
januskica
moja kolegica dela v vrtcu in jih tam tudi učijo pit po slamci ... tako kot so povedale ostale mamice ... al v tetrapaku in ga jim stisneš al pa iz lončka kot je napisala Lunca1. baje najbolj pali tetrapak. mi našo ravno učimo (skoraj 10 m) pit po slamci in jo je samo grizla dokler nisem nardila tako kot piše Lunca1. sem mogla kar parkrat ji dal posrkat iz slamce, da je ugotovila kaj naj z njo. je pa res, da najraje ima navaden kozarček (ki ga ji držim) čeprav se ful polije, ko spije iz njega. poročaj. user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.2.2008 15:55:17   
ninocka
Jst mojga sploh nisem ucila. Sva bli s sestro na morju v enmu kaficu, sem pila sok po slamci in je hotu on tud. Za foro sem mu dala in je kr potegnu in znaluser posted image .
Star je bil pa 10 mesecev.
Iz tistih magicnih lonckov pa tud ni hotu pit, se zdej (2.5 let) pa uporabljamo te nubijeve flaske s slamico.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 21:33:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2008 22:59:38   
taška30
Probaj tako, da skrajšaš slamico. Pa vzemi čimnižji kozarček, mogoče skodelico. Da rabi čisto malo potegnit, pa bo imel že tekočino v ustih.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2008 23:09:04   
taška30
Še nekaj sem se spomnila. Daj mu slamico in naj na suho piha skoz njo, tko za hec. Mogoče daš kak mali papirček na mizo, da ga odpihne. Potem reci, naj pa potegne z njo (se pravi kao diha skozi slamico)user posted image . Malo se igrajta, ko bo obvladal na suho, poskusi s sokom, pa po možnosti bolj svetlo slamico in temen sok, da bo videl kako se sok dviga po njej.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2008 8:52:18   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lahko poskusiš tako, da daš slamico v tekočino in jo zgoraj zapreš s prstom, tako kot pipeto. potem pa daš otroku slamico v usta in spustiš, da mu steče v usta. Tako otrok vidi, da nekaj pride ven. Našo je tako naučil en kolega in je zaštekala takoj.

Jaz sem našega tudi tako naučila piti. Mislim da nekje pri devetih mesecih.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.3.2008 13:36:53   
nezka1
Pozdravljena!

Probaj s čokoladnim mlekom v tetrapaku. Najprej ti malo spi, da bo slamica že imela okus po čokoladi, potem pa daj otroku. Pri nam je bilo to uspešno.

LP, Nežka  user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.3.2008 14:04:36   
kjava
Kadar hčerka noče zagrabit dude, ji tako cmokam, da jo potegne in enako sem naredila s slamico, pa je tud palilo. Stara je bla pa 9 mesecev.

(odgovor članu nezka1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.3.2008 21:51:25   
zima07

Pri nas je bilo enako!!! user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2008 22:56:06   
SSARA
..."poslušaj" otroka, pokažite mu igrajte se. Koliko pa je star? zakaj se je tako zgodaj potrebno znebiti "cuclja" za prvo se ne spomnim a mislim da je znala piti po slamici precej kasneje kot naš 19 mesečnik, ki to počne že od 16 meseca...naučil se je tudi zaradi starejše sestriceuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2008 23:04:59   
kofetek2010
Sama od sebe se je naučila pri 7.mesecih na Nuby flaški na slamco.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.3.2008 23:43:10   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: urskas

Tamala pa pije že od 10 meseca dalje.

enako je bilo pri nas. če zna, zna, drugač pa ne moreš poomagati. če boš res vztrajna, jo mogoče prepričaj tako, da bo pihala balončke v sok ali barvo po papirju. samo ponavadi je treba počakati da sami pogruntajo,

iz malega zraste veliko

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.3.2008 23:46:46   
rija

enako....

...vox populi...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?