|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj operem
16.1.2008 13:51:58   
Anonimen
Imam problem.

Moja 4M puža je začela tako kakat, da ima vse bolj kot v plenički na bodiju.
Kako naj to za user posted image operem?

Takoj izperem z vodo, požulim v topli vodi, da gre malo dol, potem pa dam v stroj celo na 60 stopinj. Dam tekoči Persil en lonček, malo mehčalca in....še vedno je vse rumeno.
Kako naj to operem?
Počasi ne bom imela več bodijev, ki nimajo rumenega štempla gor user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj operem
16.1.2008 13:58:11   
Aja32
Takoj wanish gor ali pa astonish milo... pustiš cca. eno uro in še zdrgneš... Pa na 60 stopinj... Tako gre meni vse dol... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 13:58:41   
kofetek2010
Na 90°C s trdim praškom (Frosch) po možnosti s predpranjem - drugače pri nas ni šlo dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 14:00:50   
Anonimen
Pa roza in barvne cotke na 90?
Pa plišaste pajacke?
Ne bo vse uničeno?

Madona kako čudno kakajo dojenčki user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 14:11:26   
Hans
ker vidim, da vam gre odstranjevanje madežev bolje kot meni imam vprašanje : KAKO ODSTRANITE MADEŽE OD MANDARIN? user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 14:33:33   
Emm
Živjo,no pa še jst eno pametno naj povem.
MEGLIO (je v razpršilu kot steleks,rumene barve) spravi vse dol celo barvo za lase.Ohrani pa barvo oblačil.Pošpricaš,pustiš 30 min lahko več in opereš.Meni vedno uspe.Zadnjič sem oprala roza majčko ki sem jo popacala z barvo.
LP

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 14:40:09   
tintin
Hm, jaz takoj sperem z vodo (mlačno, toplo) in vržem v vedro, kjer počaka na pranje. Nato dam prat na 60 s praškom v prahu (nemški dash ali pa čisto običajni hrvaški faks helizim). Gre vse dol. 

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 14:47:18   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Pa roza in barvne cotke na 90?
Pa plišaste pajacke?
Ne bo vse uničeno?

Madona kako čudno kakajo dojenčki user posted image

Naša ima bodije izključno bele, sv.roza in sv. rumene - komot jih lahko perem na 90°C.

Plišastih pajackov nikoli nismo imeli, tako, da ne vem kako bi preživeli pranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 15:29:45   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Hans

ker vidim, da vam gre odstranjevanje madežev bolje kot meni imam vprašanje : KAKO ODSTRANITE MADEŽE OD MANDARIN? user posted image

Mene tudi to zanima, ima vse bodije in majčke od mandarin pa ne gre ven.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2008 18:21:18   
špelin@
Jaz vse fleke nadrgnem s praškom oz. še kakšno "oxi" zadevo in ene 2-3 dni namakam v koncentrirani raztopini pr. praška. Potem operem na 60 st. C - zaenkrat je šlo še skoraj vse "ven". Tako madeži od sadja, kakcev,...   Ven nisem dobila samo flekov od temper in barv za steklo user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 9:09:42   
dana
Tole z megliom sem tudi že jaz slišala do kolegice.

Jaz sem pa delala tako, da sem vsako stvar takoj splaknila in potem pustila v vodi, nasula malo praška gor, dala potem prati in je šlo ven. Čim se pa stvar zasuši, pa ne gre dol, razen morda na 90°C. Samo barvanih stvari ne moreš prati na tej temperaturi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2008 12:11:37   
livia
Jaz teh kakcev nisem nikoli namakala in spirala.
Daš v stroj, pa prašek v zrnju, ne tekočega, na 60 stopinj s predpranjem.
Vedno je šlo vse dol.
Moj stroj ima sicer funkcijo Baby program Stains - se pravi fleki, umazanija, baby program pa pomeni, da spere večkrat kot običajno.
Jaz kakih agresivnih praškov ne uporabljam.

Mogoče je pa plenica premajhna ali pa prevelika? Pri nas se je tudi to dogajalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 15:37:59   
Anonimen
V stroj, oxi, prašek in na 90°, če je šlo za plenice, če ne pa na 60°, pa je šlo vse ven. S Persilom sensitiv.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.